Libertatea – nu poti dori ce nu cunosti 3. Nu exista bat cu un singur capat.

 

@Obed
Cum ne determina sistemul ca singuri sa ne punem si sa ne intretinem lanturile:
1. Ignoranta este eficienta!
Stimuleaza credinta ca institutiile de astazi sunt cele mai bune si rasplateste prostia.
2. Sperie pe cei care gandesc liber!
Marcheaza subiectele despre care NU este voie sa se vorbeasca (de exemplu, distributie echitabila a avutiei in societate, intoleranta mutuala intre religiile Abrahamice etc.) si ataca pe cei care “depasesc limita”.
3. Recolteaza produsul psiholgiei “de turma”
Folosirea “opiniei publice” ca justificare pentru a actiona in favoarea masurilor care sustin bogatii si , de asemenea, ca justificare impotriva masurilor care defavorizeaza bogatii.
4. Influenta banului nemarginita
Corporatiile, din punct de vedere legal sunt PERSOANE: si isi asuma drepturile oamenilor, dar din situatia imortalitatii si a averilor mai mari decat ale tarilor, in felul acesta controland atat procesul votarii cat si pe candidatii insisi.
5. Falsa dualitate si falsa lupta a partidelor politice, cand, in realitate candideaza numai cine prezinta garantii ca va apara interesele bogatilor.
Creeaza poporului ILUZIA alegerii si ILUZIA detinerii puterii. Marii bogati investesc mult aici si au rezultate foarte bune, in special prin folosirea mass-media pe care o au in proprietate, astfel incat multi ignoranti cred (suprem naiv!) ca ar fi avut o viata mai buna daca ar fi fost ales CONTRAcandidatul.
Dintotdeauna cei care au condus au restrans drepturile majoritatii confectionandu-le valori spirituale favorabile statutului de sclav, controlandu-le resursele prin bani si prin legi favorabile conducatorilor, si, nu in ultimul rand, prin distrugerea oricaror actiuni sociale care le-ar contesta suprematia. Este aceasta o conspiratie? NU. Este rezultatul firesc si inevitabil al unui sistem care are ca VALOARE SUPREMA INTERESUL PRIVAT.
CORUPTIA cea mai ingrozitoare NU are loc in spatele usilor inchise. Cei care detin puterea adevarata, opresorii nostri, sunt sustinuti in varf CHIAR DE CATRE TINE, POPORULE! Principalul vinovat esti TU: zilnic, prin actiunile TALE PERPETUEZI, ACCEPTI si SUSTII exact sistemul care te nenoroceste.

Rezumat:

OPRESIUNEA de o parte poate supravietui numai prin OBEDIENTA IRESPONSABILA de cealalta parte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.