13. Libertatea – nu poti dori ce nu cunosti, nu te poti pazi de ce nu stii. De ce SISTEMUL te-a facut sa dispretuiesti filozofia.

#Epicur

Societatea actuala concentreaza din ce in ce mai multe resurse in proprietatea a din ce in ce mai putine persoane.
Concret, “democratia” capitalista – sistemul proiectat si condus de catre Vechea (si Actuala) Ordine Mondiala – a produs o Lume in care bogatul detine de MILIOANE de ori mai multe resurse decat saracul.

Baza teoretica care a stat la baza Constitutitiei Americane o constituie FILOZOFIA politica liberala a lui John Locke care ocroteste proprietatea privata si tot ceea ce este considerat “bun” pentru individ (care intotdeauna inseamna individul BOGAT): urmarea fireasca a fost aparitia unei minoritati bogate (care are cea mai multa proprietate de aparat) ce conduce Lumea, favorizarea bancilor private si corporatiilor si o enorma diminuare a puterii reale a poporului.

Aceasta situatie are trei consecinte principale:
1. aceia care controleaza vaste resurse au ajuns sa fie stapani ai acelora carora le lipsesc resursele,
2. este imposibila aprecierea meritelor fiecaruia intrucat “intrecerea” dintre cei mai bogati si cei mai saraci nu da NICI O SANSA de castig saracilor.
Este SISTEMUL in cate “castigatorul ia totul”. Castigatorul este Elita iar noi, restul suntem perdanti, fraieri, lasi si sclavi.
3. SISTEMUL este CONDAMNAT la DISPARITIE intrucat inechitatea extrema este dialectic INSTABILA.

Din punct de vedere al Binelui Comun, aceasta situatie este dezastruoasa; indivizi dotati peste medie sau chiar geniali sunt pusi in imposibilitatea de a-si aduce contributia valoroasa Societatii, prin simplul fapt ca s-au nascut intr-o pozitie defavorizata intr-o societate care ocroteste privilegiul mostenit.

Dovada ca punctul 3. de mai sus este corect o constituie faptul ca America devine neguvernabila si se apropie de Implozie -situatie evidenta astazi daca ii percepem irationalitatea actiunilor; armata-i uriasa face din acest eveniment unul extrem de periculos pentru intreaga Omenire.

Daca dimpotriva, Constitutia Americana s-ar fi bazat pe FILOZOFIA lui Rousseau, atunci ar fi fost ostila proprietatii private si intereselor private, ar fi ocrotit binele public, Vointa Comuna si bunastarea Comunitatii. Poporul ar fi dispus de mai multa putere si proabil s-ar fi experimentat deja si democratia directa. America ar fi fost “de stanga” si nu de dreapta si s-ar fi bazat pe capitalism productiv in slujba binelui public, in opozitie cu situatia de astazi in care complexul militaro-industrial practica un capitalism anti-social, pradator, in slujba superbogatilor. Ar fi devenit IN REALITATE stindardul libertatii si ar fi scutit omenirea de efectele nefaste pe care le va avea procesul in sine al prabusirii acestui Leviathan.

Absolut nimic nu este mai IMPORTANT decat FILOZOFIA care sta la baza Constitutiei. Ideile lui Locke, care stau la baza atat a Constitutiei Americane cat si a celei a Romaniei, nu conduc catusi de putin catre liberalism ci produc DESPOTISMUL DREPTEI – in locul regilor ereditari, familii dinastice superbogate manuiesc biciul si subjuga poporul – produsul firesc al venerarii proprietatii private.

rezumat:
Taxa de mostenire de 100% va vindeca instantaneu “Boala Locke”.

 

12. Libertatea – nu poti dori ce nu cunosti, nu te poti pazi de ce nu stii. Explicatia aparitiei Califatului Islamic.

12. Libertatea – nu poti dori ce nu cunosti, nu te poti pazi de ce nu stii. Explicatia aparitiei Califatului Islamic.

Anjem Choudary, Londra: Cred ca asistam la implinirea profetiei lui Mohammed – salalahu alayhi wasallam Pacea si binecuvantarea lui Allah fie asupra sa! – Profetul a spus: Allah mi-a aratat Estul Estului si Vestul Vestului si autoritatea mea asupra intregii aceastei comunitati supra-nationale. Cred deci ca intr-o buna zi legea Sharia va fi introdusa si in Rusia, si in China si in America. Nu exista – ca sa spunem asa – nici un fel de intelegere permanenta intre Statul Islamic si orice alta natiune care se guverneaza dupa legi non-islamice. Poate exista insa un armistitiu temporar cu acele popoare care nu sunt inamici ai Musulmanilor. Cu siguranta insa, ca urmare a agresiunii Americanilor, Britanicilor si a altora nu va exista niciodata nici un fel de tratat cu aceste popoare. Cred ca pana in cele din urma vor fi cucerite. Si pot sa va mai spun ceva, ca istoria Statului Islamic – de fapt, daca privesti inainte de asta, Statul Islamic a fost distrus de mana Francezilor si Britanicilor, prin intermediul slugoiului lor – Mustafa Kemal Ataturk, in 1924. Si, de asemenea, Lord Curzon -ministrul de externe britanic din acea perioada – a spus “am distrus puterea Musulmanilor, i-am distrus”. Acum vedem re-aparitia Califatului, vedem o noua ordine mondiala. In cele din urma, avem un Stat in care Musulmanii instaureaza Sharia, un stat care din nou a inceput sa creasca si, daca Allah va voi asta, intreaga lume va fi guvernata de Sharia.

Anjem Choudary: I believe that what we are seeing is the fulfilment of the prophecy of the messenger Mohammed salalahu alayhi wasallam [peace be upon him]. The Prophet said that Allah showed me the East of the East and the West of the West, and the authority of my Ummah was over the whole of it. So I believe that one day the Sharia will be implemented in Russia and in China and America. There is no, if you like, permanent treaty between the Islamic State and any nation which is implementing non-Islamic law. There could be a temporary ceasefire with those people who are not enemies to the Muslims. But definitely, because of the aggression of the Americans, and the British and others, there will never be a treaty with these people. I think eventually they will be conquered. And I can tell you another thing – that the history of the Islamic State, if you look at it before – in fact, the Islamic State was destroyed at the hands of the French and the British, with their own stooge Mustafa Kemal Ataturk, in 1924. And you know, Lord Curzon, the British Foreign Minister at that time, said that “we have killed the strength of the Muslims, destroyed it”. Now we see the re-emergence of the Khilafah [Caliphate], we can see a new world order. Finally, we have a state where the Muslims are implementing Sharia, and it is expanding once more, and inshallah all the world will be governed by the Sharia.
Full transcript avaible at:

http://rt.com/shows/worlds-apart-oksana-boyko/184905-journalists-beheading-islamic-state/

11. Libertatea – nu poti dori ce nu cunosti, nu te poti pazi de ce nu stii. Negationismul Istoric

###Islam

“Data fiind ignoranta cu care este tratata, istoria celor 1400 de ani de Jihad impotriva non-Musulmanilor si impotriva Europei constituie una dintre cele mai radicale forme de negationism istoric. Revizionismul istoric este incercarea de a schimba mentalitatea asupra faptelor trecutului; este negarea crimelor istorice.

“Traim intr-o lume in care s-au facut si se fac in continuare mari eforturi pentru a falsifica faptele trecute si pentru a transforma istoria intr-o unealta de propaganda; guvernele, miscarile religioase, partidele politice si grupuri restranse de tot felul sunt ocupate cu rescrierea istoriei asa cum ar fi vrut ele sa fi fost, asa cum vor sa-i insele pe adeptii lor ca ar fi fost. Aceasta situatie este foarte periculoasa si pentru noi si pentru ceilalti – indiferent care ar fi acesti ceilalti – este periculoasa pentru Omenire in intregul ei. Pentru ca, fara indoiala, cei care nu accepta sa-si asume trecutul, sunt incapabili sa inteleaga prezentul si, in consecinta, nu sunt pregatiti sa faca fata viitorului.” Bernard Lewis

Cum a inceput mistificarea: Enciclopedia Britannica
Negationismul vestic, “revizionismul istoric motivat politic” in subiectul Islamului a inceput in Marea Britanie la sfarsitul secolului XIX.
In razboiul Ruso-Turc, Rusia a reusit sa invinga Imperiul Otoman. In 1878, dupa Congresul de la Berlin, Disraeli – Marea Britanie a incheiat un acord cu Otomanii, promitandu-le protectie militara impotriva Rusiei pentru “30 de arginti” – in acest caz Cipru. In vederea imbunatatirii relatiilor Anglo-Otomane s-a decis revizuirea Enciclopediei Britannica (editia 10 si urmatoarele) precum si alte surse si materiale care, pana atunci, descriau Islamul, Musulmanii si practicile Islamice drept “malefice”.
Ca sa intelegem mai bine, trebuie sa studiem relatiile Ruso-Britanice: Superputerea secolului XIX, Marea Britanie, ducea un “razboi teritorial” cu o alta potential-Superputere: Rusia. Interese se intersectau in Balcani -atunci sub ocupatie Turca.
Ar fi fost natural ca Rusia sa aiba influenta in zona respectiva: Sarbii, Grecii, Romanii si Bulgarii sunt cu totii ortodocsi, la fel ca Rusii.
Acest lucru insa nu convenea intereselor Britanice. Acesta este motivul pentru care Anglia s-a aliat cu Turcia si motivul adevarat pentru care a fost inventat mitul tolerantei Islamice fata de celelalte religii si culturi.

Este posibil si probabil ca actualul Guvern European sa se destrame – impreuna cu Marxismul Cultural care propovaduieste faptul ca toate culturile sunt la fel, toate tarile sunt la fel, toate religiile sunt la fel. Trebuie sa ne pregatim pentru situatia in care aceasta falsificare a istoriei, patronata de catre guvernele actuale, va fi inlaturata si vom putea studia din nou adevarata istorie a Islamului.

Ne-am obisnuit cu ideea FALSA ca Arabii si Turcii (si alte natii) au fost DINTOTDEAUNA Musulmani si uitam un lucru semnificativ: in anul !550 existau exact ZERO Musulmani pe Terra.

De la crearea Islamului in secolul VII si pana astazi, Jihadul Islamic a ucis mai mult de 300 milioane non-musulmani si a torturat si luat in sclavie mai mult de 500 milioane persoane. In prezent sunt mai mult de 150 atacuri Jihad mortale in fiecare luna si vor continua atata vreme cat exista tinte non-Musulmane si atata vreme cat exista Islamul.

Ca sa intelegem violenta care erupe din nou astazi trebuie sa asimilam:

1. Temelia
a. Cei 5 stalpi ai Islamului
b. Coranul – Cartea lui Allah
c. Sunnah – “Calea” profetului Muhammad
* Batalia de la Badr
* Batalia de la Uhud
* Batalia de la Medina
* Cucerirea orasului Mecca
d. Legea Sharia
2. Jihadul si dhimmi
a. Ce inseamna Jihad: obligatia fiecarui si tuturor musulmanilor pentru Jihad
b. Al-Banna despre Jihad
c. Dar al-Islam si dar al-Harb: Casa Islamului si Casa Razboiului: obligatia atacului tuturor teritoriilor ramase inca nemusulmane.
*al-Takiyya – inselatoria incurajata religios
*rolul al-Takyyia ca parte centrala a razboiului demografic anti-European
*Naskh – abrogarea paragrafelor pacifiste de catre paragrafele razboinice ale Coranului
d Jihadul in istorie
* Primele 5 valuri majore ale Jihadului – Arabii (622 – 750)
* Al doile val al Jihadului – Turcii (1071 – 11 septembrie “nine-eleven” 1683 Viena)
e Dhimmi – discriminarea extrema a non-musulmanilor prin taxe, reguli umilitoare, ingradirea profesiilor permise, rapirea baietilor si convertirea fortala la Islam, comertul cu Eunuci
f. Sclavia non-musulmanilor in cadrul Islamului

” Cand un tinut isi respinge legendele, nu mai percepe decat Falsitate in trecutul sau; poporul isi percepe eroii drept niste prosti si mincinosi. Acesta ese un semn al declinului si gloria sa nu poate sa dureze. Ramurile care isi reneaga radacinile nu dau multa vreme fructe.” Rudyard Kipling”2083

Rzumat:

“Deși reușise să fie confirmat pe viață în domnie (1699) și reconfirmat de noul sultan în 1703, domnul a lucrat în permanență să-și asigure în străinătate un refugiu de turci, fiind conștient de precaritatea situației sale. În cele din urmă, a fost luat prin surprindere, fiind mazilit în aprilie 1714 și dus cu întreaga familie la Constantinopol, unde a fost torturat pentru a ceda turcilor toată averea sa. Constantin Brâncoveanu a fost executat pe 15 august 1714, împreună cu cei patru fii ai săi (ConstantinȘtefanRadu și Matei) și cu sfetnicul Ianache Văcărescu.”

http://ro.wikipedia.org/wiki/Constantin_Br%C3%A2ncoveanu

 

plus:

https://www.youtube.com/watch?v=Z2i3rg5Vc-8 de la minutul 51.00

##Iraqui

Libertatea – nu poti dori ce nu cunosti, nu te poti pazi de ce nu stii. 10. Fascismul

#500px-Fascist_symbol.svg

Nu poti dori ce nu cunosti; nu te poti pazi de ce nu stii.
Ce este FASCISMUL?

Fascismul este *dictatura *terorista, pe fata, a celor mai *reactionare, celor mai *sovine, celor mai *imperialiste elemente ale capitalului financiar…fascismul nu este o forma de guvernare aflata deasupra claselor sociale si nici o guvernare a paturii mijlocii si a saracilor prin intermediul capitalului.
Fascismul inseamna conducerea DIRECT de catre INSUSI CAPITALUL FINANCIAR.
Fascismul este un MASACRU minutios ORGANIZAT al saracilor in general si al tuturor celor care incearca sa edifice o societate in care OMUL este apreciat DEASUPRA CAPITALULUI, in special.

*IMPERIALÍSM s.n. 1. Stadiul ultim al capitalismului, care se caracterizează prin dominatia monopolurilor si a capitalului financiar, în care exportul de capital a dobândit o însemnătate primordială, prin formarea de uniuni monopoliste internationale care îsi împart între ele lumea. 2. Politică de cotropire a unor teritorii străine pentru a le exploata. [Cf. fr. impérialisme].

1. DICTATÚRĂ, dictaturi, s. f. 1. (În Roma antică) Demnitatea, puterea, autoritatea exercitată de un dictator. 2. Institutie politică, putere de stat în care o persoană (sau un grup de persoane) este învestită cu autoritate nelimitată prin legi si adesea bazată pe violentă. ♦
2. TERORÍSM s. n. 1. Metoda de coercitie prin provocarea fricii generalizate in interiorul unui grup sau organizatii pentru a-l forta sa actioneze impotriva propriei vointe 2. Atitudine, manifestare teroristă. – Din fr. terrorisme.
3. REACTIONÁR, -Ă, reactionari, -e, adj. Care apartine sau care este specific reactiunii politice, care se referă la reactiune; care este ostil fată de progres; retrograd. ♦ (Substantivat) Adept al reactiunii politice, persoană care are o atitudine ostilă fată de ceea ce este înaintat, progresist si care luptă pentru mentinerea sau reinstaurarea rânduielilor vechi, perimate. [Pr.: re-ac-ti-o-] – Din fr. réactionnaire.
4. SOVINÍSM s. n. Ideologie si politică de atâtare a urii si dusmăniei între natiuni si popoare, de propagare a ideii superioritătii unei natiuni asupra altora, de promovare a exclusivismului si intolerantei nationale; nationalism extremist. – Din fr. chauvinisme.

Rezumat:

Solutia bogatilor pentru Lumea de Maine este selectia in functie de avere. Mizeaza pe faptul ca latul va actiona abia IN VIITOR sugrumind copiii si nepotii (dar atunci rezistenta va deveni imposibila!), astfel incat PARINTII – legiunile de zombie care bantuie mallurile – VOR TOLERA IN PREZENT ca acesta sa fie “intins in pozitie”. TU TOLEREZI lumea in care doar BANUL VORBESTE?

 

Profesorul de “morala”

hyp

1. “Convoiul “umanitar” al Rusiei forţează intrarea în Ucraina

După o săptămână de întârzieri la graniţă, Rusia a forţat trimiterea a 130 de camioane în Ucraina, vineri, fără aprobarea guvernului de la Kiev.
Măsura Rusiei a atras imediat condamnarea internaţională, mai întâi din partea SUA, aliatul de acum tradiţional al guvernului de la Kiev, dar şi din partea UE şi a NATO, care a reiterat că orice atac asupra convoiului ar fi considerat un atac direct de către Rusia, care ar avea un motiv în plus pentru a invada estul Ucrainei cu trupe regulate.”
http://epochtimes-romania.com/news/convoiul-umanitar-al-rusiei-forteaza-intrarea-in-ucraina—222378

2. Unanimous decision made without Damascus’s approval is set to get food to 1.3 million people trapped behind the lines.”UN security council votes to deliver aid to rebel-held areas of Syria

“This resolution is aimed at breaking the regime’s stranglehold on aid supplies. It authorises the UN to use four additional border crossings to deliver humanitarian aid into some of the hardest to reach areas,” William Hague, the foreign secretary, said.”
http://www.theguardian.com/world/2014/jul/14/un-security-council-approve-aid-syria

Azi, 85 indivizi detin aceeasi avutie ca si cei mai saraci 3.5 MILIARDE la un loc!

Diferenta dintre cei mai bogati si cei mai saraci este din ce in ce mai
mare, in crestere accelerata. Saracii saracesc si bogatii se
imbogatesc.
85 persoane detin aceeasi avutie ca si cei mai saraci 3.5 MILIARDE ! Cand prea mult este prea mult?
Nu avem decat trei posibilitati:
1. Stat politienesc
2. Revolutie
3. O NOUA LUME

Ce sa fie?

…deocamdata, uite care sunt semnele:

 

Pe tine te-a umilit cineva obligandu-te sa accepti cateva miliarde de Euro, pe care nu le meritai?
Ultima banca “gratiata” prin “infuzie de capital” este “Banco Espirito Santo”, cea mai mare banca Portugheza, PRIVATA, controlata de Dl. Ricardo Espírito Santo Silva Salgado. Acesta a fost “umilit”??? fiind “obligat sa accepte”??? , fara sa merite, un pachet de salvare de 5 MILIARDE de EURO !
Capitalismul a intrat in coma in 2008 cand cele mai mari banci PRIVATE au intrat in incapacitate de plata. In 2008 au fost reanimate prin masura SOCIALISTA care a constat in interventia STATULUI care a folosit BANII POPORULUI pentru iesirea din criza. Spre deosebire de cazurile similare, in care cel care investeste pentru a scapa de la faliment o intreprindere se alege cu un CASTIG, in cazul bancilor investitorul (adica poporul) nu s-a ales decat cu faptul ca S-A INDATORAT SUPLIMENTAR. Banii bagati de catre oameni in banci s-au constituit in DATORIE!
Pe tine te-a umilit cineva obligandu-te sa accepti cateva miliarde de Euro, pe care nu le meritai?

Sistemul bancar este instrumentul central al interesului, controlului si strategiei Vechii Ordini Mondiale. Atata vreme cat detin controlul banilor, puterea lor nu poate fi revendicata. De aceea, controlul lor asupra banilor trebuie sa inceteze. Bancile trebuie sa fie in responsabilitatea poporului. Un guvern democratic ce nu conduce bancile, NU CONDUCE TARA, astfel incat alegerile sunt fara rost. Este simplu ca “Buna ziua” ! Daca bancherii in trecut au investit in razboaie (finantand ambele tabere), si au facut profituri uriase prin intermediul lor, astazi au constituit uriase institutii internationale cu interese pe intreg globul. Nu pot da gres in a fi castigatorii finali ai oricarui razboi pe care oamenii l-ar duce pe acest pamant. Cu exceptia unui razboi indreptat specific asupra lor si asupra bancilor private.

Interminabila dezbatere despre economie, politică şi libertate se reduce la o singură întrebare: CINE trebuie să CONTROLEZE BANII: angajatii poporul sau un mic grup fascist de privaţi ultrabogati, care nu sunt răspunzători în faţa nimănui dar care controlează poporul? Nici o banca PRIVATA nu trebuie sa mai existe pe suprafata pamantului. Orice altceva este propagandă.

Are vreun pic de sens? Privatizarea profitului si socializarea pierderilor? Joci un joc in care GARANTAT esti perdant? PROIECTAM O NOUA LUME

http://www.nytimes.com/2014/08/05/business/international/banco-esprito-santo-patriarch-humbled-amid-bailout.html?_r=0

PROIECTAM O NOUA LUME

Audiatur et altera pars

###arseni-iatseniouk-2

Audiatur et altera pars
SUA au organizat lovituri de stat oriunde au putut pentru a impune la conducerea celorlalte tari persoane slugi ale Elitei bogate.
S-au implicat in : Rusia 1918, Syria 1949, Iran 1953, Guatemala 1954, Tibet 1955-70, Indonezia 1958, Cuba1959, Republica Democratica Congo 1960-65, Iraq 1960-63, Republica Dominicana 1961, Vietnamul de Sud 1963, Brazilia 1964, Ghana 1966, Chile 1970-73, Argentina 1976, Afghanistan 1979-89, Turcia 1980, Polonia 1980-81, Nicaragua 1981-90, Cambodia 1980-95, Angola 1980, Rusia 1985-1999, Romania 1989-prezent, Iraq1992-96, Afghanistan 2001, Venezuela 2002, Iraq 2002-03, Haiti 2004, Ghaza 2006-prezent, Somalia 2007-7, Iran2005-prezent, Libya 2011, Syria 2012-present, Ucraina 2013-prezent.
Daca acceptam “dreptul celui mai puternic” singurul lucru care conteaza este CINE este cel mai puternic. Daca nu, atunci are importanta si adevarul: povestea Ucrainei, spusa de “partea cealalta”:

Blog d’Olivier Berruyer – Je ne pensais pas qu’on vivrait un tel bourrage de crâne et un tel flot de haine déversé par les médias 100 ans après 1914… Faute de moyens pour en faire plus, le but de ce blog, ce mois-ci sera de dénoncer la propagande à l’oeuvre dans NOS médias financée par NOTRE argent – car notre pays n’a pas l’excuse d’un régime relativement autoritaire usant de propagande

1…) Synthèse générale sur la Crise ukrainienne, à diffuser largement auprès de vos contacts… C’est l’aboutissement du travail mené depuis 3 mois… LINK : www.les-crises.fr/le-gouvernement-fasciste-de-kiev-que-nous-soutenons/

2…) Série Ukraine -Voici les billets composant la série Ukraine réalisée depuis la fin mars pour mieux comprendre cette zone stratégique. Pour information, une grande série récapitulative sur la situation en Ukraine est en cours. LINK : www.les-crises.fr/ukraine/

3…) AGORA-VOX : www.agoravox.fr/

3..a…) Honte à François Hollande qui s’ingère dans les affaires de l’Ukraine pour encourager et banaliser le gouvernement néo-nazi ukrainien et ses complices de l’ « Euro-Maïdan » LINK : www.agoravox.fr/tribune-libre/article/ukraine-honte-a-francois-hollande-149066

3..b…) L’Europe et le Traité transatlantique : www.agoravox.fr/actualites/europe/article/l-europe-et-le-traite-152206

4-…) Traité transatlantique : les pages secrètes sur les services : www.agoravox.fr/actualites/international/article/traite-transatlantique-les-pages-154007

5..a) Ukraine : qui sème le vent … : www.agoravox.fr/actualites/international/article/ukraine-qui-seme-le-vent-149030

5..b) Ukraine : Histoire d’une guerre (1) : www.agoravox.fr/actualites/international/article/ukraine-histoire-d-une-guerre-1-154253

5..c) Ukraine : Histoire d’une guerre (2) : www.agoravox.fr/actualites/international/article/ukraine-histoire-d-une-guerre-2-154326

5..d) Ukraine : Histoire d’une guerre (3) : www.agoravox.fr/actualites/international/article/ukraine-histoire-d-une-guerre-3-154404

5..e) Ukraine : Histoire d’une guerre (4) : www.agoravox.fr/actualites/international/article/ukraine-histoire-d-une-guerre-4-154540

5..f) Ukraine : Histoire d’une guerre (5)-LA PRESENCE AMERICAINE : www.agoravox.fr/actualites/international/article/ukraine-histoire-d-une-guerre-5-154626

5..g) Ukraine : Histoire d’une guerre (6) : www.agoravox.fr/actualites/international/article/ukraine-histoire-d-une-guerre-6-154771

5..h) Ukraine : Histoire d’une guerre (7) : www.agoravox.fr/actualites/international/article/ukraine-histoire-d-une-guerre-7-154864

 

Este presa LIBERA sau SLUGA? Santajul prin reclama comerciala.

Picture 806

Astazi nici o publicatie nu se finanteaza din vanzarile propriu-zise. Programele TV pe fata recunosc ca sunt finantate din reclame.
Asta inseamna ca desi libertatea presei este garantata, in sensul ca oricine poate infiinta o publicatie sau un post TV, nu supravietuieste decat cel care poate ATRAGE reclame. Reclamele sunt in totalitate facute de mediul de afaceri, saracii nu isi fac reclama in mass-media.

Pe cale de consecinta, mass-media care ar reprezenta interesele poporului in loc de interesele bogatilor ramane instantaneu fara finantarea din reclame si in consecinta dispare. Tolerarea finantarii mass-media prin reclame inseamna transformarea ei intr-o sluga a celui care aduce finantarea – mediul de “afaceri”.

Rezumat:
Daca vrem o presa LIBERA, aceasta dendenta morbida de firme si corporatii trebuieste inlaturata.

Profesorul de morala si de democratie

SUA are dovezi ca MH17 a fost doborat de catre separatisti dar nu le face publice … pentru ca avionul se poate sa fi fost doborat de catre Armata Ucrainiana.

“”US Government Releases Alleged Evidence Of MH17 Missile Trajectory

The ‘information war’ is hotting up. On the heels of yesterday’s 30-minute detailed presentation of Russia’s 10 awkward questions for Ukraine (and the US), CNN reports that the US government has released a satellite trajectory map of what it says was the flight’s path and the site from which the missile was shot. Of course, the epicenter of the MH17 launch is Snizhne, in pro-Russian separatist-held territory. 

#1

Rebel leader Alexander Borodai responded, “we don’t have the technical ability to destroy this plane. Ukrainians are not interested in the truth.””

http://www.zerohedge.com/news/2014-07-22/us-government-releases-alleged-evidence-mh17-missile-trajectory

“Speaking on Monday at the White House, Obama expressed frustration at pro-Russian separatists for hampering an international investigation at the crash site to determine who was responsible for shooting down the plane. He said Russian President Vladimir Putin had a “direct responsibility” to use his influence with the rebels to stop hindering the probe.

“Separatists are removing evidence from the crash site,” Obama said. “Which begs the question: What exactly are they trying to hide? The burden now is on Russia to insist that the separatists stop tampering with the evidence.”

Obama said he appreciated Putin’s comments supporting a full investigation, but he said it was now on Putin to act.

“President Putin has a direct responsibility to compel them to cooperate with the investigation,” Obama said. “The world deserves to know exactly what happened.”

If Putin doesn’t comply and Russia continues to back the pro-Russian separatists in eastern Ukraine, Obama promised additional “costs.”

The U.S. and Europe have pointed the finger of blame for the crash at the hands of the pro-Russian separatists, while suggesting Russia has been complicit in the plane’s downing by supporting the separatists with training and with arms.”

#3

Read more: http://www.businessinsider.com/obama-statement-ukraine-mh17-crash-russia-putin-sanctions-2014-7#ixzz38Tgmt6lR

“MH17 Malaysia Airlines: Ukraine says it has proof Russian rebels behind plane tragedy

UKRAINE’S security service claims it has “compelling evidence’’ Russian-backed rebels are behind the MH17 disaster which killed 298 people, including 37 Australian citizens and permanent residents.

The Prime Minister’s office has confirmed an additional resident from Western Australia was on MH17, taking the death toll to 37 residents and citizens.

Ukraine’s emergency services claim separatist rebels have taken away all the 196 bodies that workers recovered from the Malaysian Airlines plane crash site to an unknown location.

The Associated Press is reporting that the rebels put bagged bodies onto trucks at the crash site before driving them away on Saturday.

Dozens of bodies from the crash site were then loaded onto refrigerated rail carriages.”

#2

http://www.news.com.au/travel/travel-updates/mh17-malaysia-airlines-ukraine-says-it-has-proof-russian-rebels-behind-plane-tragedy/story-fnizu68q-1226994996286

“Ukraine Says It Has Proof Pro-Russian Separatists Shot Down MH17

At a press conference in Kiev, the Ukrainian government announced that it had definitive proof that Russia shot down Malaysia Airlines Flight 17 with surface-to-air missiles. From the Times:

At a news conference in Kiev, Vitaly Nayda, the head of counterintelligence for the Ukrainian State Security Service, displayed photographs that he said showed three of the Buk-M1 missile systems on the road to the Russian border. Two of the devices, which are missile launchers mounted on an armored vehicle, crossed the border into Russia at about 2 a.m. Friday, or less than 10 hours after the jet, Flight 17, was blown apart in midair, he said. The third weapon crossed at about 4 a.m.

The investigation into the crash seems to be increasingly hindered by the presence of pro-Russian separatists who have reportedly been moving pieces of evidence around, including bodies, pilfering the belongings of the departed, and obstructing the investigation.”

http://www.thewire.com/global/2014/07/malaysia-prime-ministers-step-grandmother-was-aboard-mh17/374714/

…dar…surpriza! recent Ukraina i-a “luat” pe cei care au deservit o un sistem BUK, probabil ca sa se asigure ca nu vor spune nimic nimanui, niciodata.

“El a relevat că comandantului regimentului 156 de rachete de apărare antiaeriană i s-a ordonat să implementeze divizioanele, să prelucreze stabilirea țintelor și să îndeplinească întregul algoritm al urmăririi și distrugerii țintelor condiționate cu o rachetă Buk-M1.

El a adăugat că nu a fost planificată o lansare reală a rachetei, cu toate că comandanții au primit cheile de deblocare și lansare a rachetelor.

Sursa a informat că ancheta incidentului este desfășurată de colaboratorii Consiliului de Securitate al Ucrainei. În seara catastrofei ei l-au luat pe comandantul bateriei și echipajul ei.”
Mai mult: http://romanian.ruvr.ru/news/2014_07_25/Aeronava-Boeing-putea-fi-doborata-in-timpul-unor-aplicatii-7754/