Grup Criminal Organizat in interiorul “justitiei” Romane?

Vedem azi ca sentintele de ieri sunt contrazise de sentintele de azi.

Ni se sugereaza ca ieri s-a judecat incorect si azi se judeca corect; in realitate, nu putem aprecia cand “justitia” a impartit injustitie: ieri, azi sau ieri si azi deopotriva. A condamnat nevinovati si a achitat vinovati deopotriva. Tot ce putem deduce este ca cel putin la un moment dat justitia a administrat injustitia astfel incat azi numai un fazan mai poate crede ca intre “justitie” si dreptate ar exista vreo legatura.

Ce diferente sunt intre Justitia Romana si un grup criminal organizat?

Articolul 46. GRUPUL CRIMINAL ORGANIZAT (GCO)

Grupul criminal organizat este o reuniune stabilă de persoane care s-au organizat în prealabil pentru a comite una sau mai multe infracţiuni.

TRASATURI:

 • 1 Este alcătuit din 1 sau mai multe persoane;
 • 1 este evident 
 • 2 Este un grup stabil;
 • 2 este evident intrucat sentintele contradictorii se intind pe ani de zile
 • 3 Scopul organizării este săvîrşirea uneia sau mai multor infracţiuni;
 • 3 nu este clar.Sigur ca unii au ales sa devina magistrati ca sa imparta dreptatea dar posibil ca unii sa fi ales aceasta cariera exact cu intentia de a savarsi infractiuni. Ar trebui sa fie imposibil dar numarul sentintelor contradictorii sugereaza altceva. Se stie ca sunt medici care au ales medicina pentru a castiga (ilicit). De ce nu ar putea exista magistrati care au ales magistratura pentru a putea castiga ilicit?In plus, SCOPUL organizarii justitiei este evident altul si anume opus: administrarea respectarii legilor. Putem concluziona ca 3 nu este indeplinit. 

  Am demonstrat atunci ca Justitia Romana NU este un GCO dar inca nu putem infirma situatia ca in interiorul ei sa existe acest GCO, posibil chiar la varf.

 • 4 Aceste persoane trebuie să se fi organizat în prealabil, adică să nu fie organizare spontană;
 • 4 probabil de asemenea ca relatiile de organizare sa fi aparut ULTERIOR intrarii in magistratura, deci inca o caracteristica infirmata
 • 5 Existenţa unui grad de coordonare mai înalt a activităţii infracţionale, între participanţi stabilindu-se relaţii trainice, de solidaritate.
 • 5 este evident realizat in subgrupul folosit preferential pentru administrarea injustitiei

Această formă de participaţie se deosebeşte de altele, descrise anterior, după criteriul ei de stabilitate, de statornicie.

Stabilitatea grupului organizat este indicată de. Durata poate consta din timpul ce s-a scurs de la formarea grupului până la săvârşirea primei infracţiuni din numărul celor plănuite de membrii grupului. Ea poate consta, de asemenea, din durata existenţei acestui grup în timp durata de timp, în care membrii grupului au săvârşit infracţiuni.

 Criteriul “Durata” este indeplinit.

Pe lângă criteriul de timp, gradul înalt de coordonare şi stabilitate a legăturilor dintre membrii grupului criminal poate fi indicat de existenţa unui plan bine determinat de activitate infracţională, cu desemnarea rolurilor şi funcţiilor membrilor grupului, a unor acte şi operaţiuni concrete.

Planul este bine determinat si coordonat (probabil din strainatate).

Totodată, statornicia relaţiilor dintre membrii grupului, la rândul său, exprimă nu doar gradul înalt de coordonare a acţiunilor şi comportării lor, dar şi caracterul retras, nivelul de izolare de societate al acestei formaţiuni infracţionale (cu regulile sale de comunicare, de subordonare, disciplină etc.).

Grupul este stabil si retras.

Criteriul statorniciei, de obicei, presupune intenţia membrilor grupului criminal organizat de a săvârşi nu doar o singură infracţiune, ci mai multe (de exemplu, grupul criminal organizat s-a format cu scopul de a ataca sistematic grupurile de turişti din zona de odihnă etc.). Totodată, statornicia grupului criminal organizat poate să se manifeste prin acţiunile multiple de organizare, plănuire şi pregătire detaliată a unei infracţiuni.

Este dovedit ca infractiunile sunt savarsite in forma continuata.

Din cele explicate rezultă că fiecare persoană ce intră în grupul criminal organizat nu este un simplu participant la acest grup, ci membru al grupului, indiferent de locul şi funcţiile ce i-au fost încredinţate în cadrul desfăşurării planului de activitate criminală. Aceste concluzii rezultă şi din faptul că legea nu limitează participarea la grupul organizat doar prin acţiuni de autorat sau coautorat, cum este cazul participaţiei simple sau complexe.

Aceasta caracteristica este cea mai complexa. Nu toti magistratii au savarsit activ infractiuni dar cu siguranta CU TOTII au stiut despre cel putin una savarsita de colegi de-ai lor SI AU TACUT MALC (oricum, NU au facut ceea ce legea ii obliga sa faca atunci cand aflau despre o infractiune).

Cu parere de rau dar acest lucru desfiinteaja “justitia” IN BLOC.

 

6. Membrii de rând ai grupului criminal organizat pot să nu ştie de unele infracţiuni concrete, săvârşite de alţi membri ai acestui grup. În asemenea situaţii ei vor purta răspundere penală doar pentru participarea în grupul criminal organizat şi pentru faptele lor personale, săvârşite de ei întru executarea planului activităţii criminale a grupului organizat, conform articolelor respective ale părţii speciale a CP.

Cum am spus mai sus, multe perversiuni au ramas necunoscute membrilor “cinstiti” dar macar una a ajuns la urechea fiecaruia.

Probabil ca exista si cativa magistrati (mai putini ca degetele de la maini care nici cu au savarsit nici nu au luat cunostinta de vreo faradelege comosa de colegii lor de breasla sau care, afland de o nelegiuire, au inceput lupta legala impotriva acesteia).

Rezumat:

Sunt suficiente aceste diferente? Sa nu uitam ca deocamdata NIMENI nu a dat socoteala si ca raul produs este mult mai mare decat distrugerea unor destine (vezi politicieni indezirabili inlocuiti cu altii dezirabili in scopul conducerii (din exterior)  convenabile (cui?) a Statului.

“Independenta” unei puteri in stat NU CONDUCE LA O BUNA FUNCTIONARE ci la subordonare fata de o putere straina si protejare fata de a da socoteala in fata (reprezentantilor) poporului (vezi si BNR, ONG, Mass-media independenta si toate celelalte institutii “independente”).

 

 

 

 

 

Acordul Nuclear cu Iranul / JPCOA

spoiled kid concept – cheeky preschool child with golden crown on head folding arms and sticking out tongue for disrespectful mollycoddled little king or queen metaphor,studio shot

Acordul Nuclear (cu Iranul) este o anexa la o rezolutie ONU unanim votata si pusa in aplicare. America nu o poate anula. Poate insa sa urineze pe ONU si deciziile acesuia (legislatia internationala a fost luata in discutie de catre America numai atunci cand ii era favorabila, ignorand-o in rest – vezi si bombardarea Iugoslaviei). Bineinteles ca mai exista cel putin inca o tara care, la fel ca America, considera ca orice interes national, fie el cat de mic si parsiv,  justifica orice actiuni impotriva celorlalte popoare, inclusiv crima si genocidul.

Dupa ce am scuipat pana nu am mai putut spre vecinii din est (Rusia si China) acum incepem sa scuipam si spre vecinii din vest (vezi mutarea ambasadei din Israel contrar rezolutiei ONU); probabil vom aprecia ca potrivite si oportune miscarile armate ale SUA si Israelului din ultima perioada. Sunt nemultumit de strategia Romaneasca pentru dobandirea suveranitatii si independentei: cearta-te cu toti vecinii si “imprieteneste”-te cu cei care si-au sacrificat intotdeauna slugile… …desi parca in ultima vreme ne dam pe langa Netanyahu care este frecvent langa Putin…

The Nuclear Arrangement (JPCOA) is an annex to a unanimously voted and implemented UN resolution. America can not cancel it. But it can (and does) urinate unto UN and its decisions (international legislation was only discussed by America when it was favorable, ignoring it for the rest – see also the bombing of Yugoslavia). Of course, there is at least another country that, like America, considers that any “national interest”, whether small and malicious, justifies any action against other peoples, including crime and genocide.

After spitting until we could no longer reach Eastern neighbors (Russia and China), we are now beginning to spit onto our western neighbors (see the move of the embassy in Israel contrary to the UN resolution and contrary to western European decisions). we will probably appreciate the recent US and Israeli armed movements as appropriate and timely. I am dissatisfied with the Romanian strategy for acquiring sovereignty and independence: show contempt to all your neighbors and make “friends” with those who have always sacrificed their servants… although it seems that lately we’re going near Netanyahu, which is often near Putin …

https://en.wikipedia.org/wiki/Joint_Comprehensive_Plan_of_Action

Basic+ Word of the Day: contempt

United Nations Position on Jerusalem Unchanged, Special Coordinator Stresses, as Security Council Debates United States Recognition of City

Fie respectam legea internationala, fie ne incardasim cu huliganii internationali.

Toti vorbesc despre “cum e bine pentru Romania” fara sa inteleaga ca “Bine pentru Romania este sa aleaga sa faca lucrul corect.

Either we respect international law, or we become too an international hooligan.

Everybody talks about “what is good for Romania” without realizing that “good for Romania” is to choose to do the right thing.

https://www.un.org/press/en/2017/sc13111.doc.htm

Venerarea procedurilor / Worship of procedures

Tradarea nu mai este pedepsita atunci cand este facuta conform procedurilor legale si constitutionale.

Sabotajul este finantat legal cand este executat de organizatii nonguvernamentale.

Propaganda (indobitocirea poporului) este legalizata prin finantarea prin reclame a mass-mediei “independente”.

Nu exista libertate fara independenta financiara. Guvernele nu sunt libere fiindca pentru a putea functiona sunt obligate sa se imprumute cu bani de la banci “independente” “publice” (independente de interesul poporului).

Ferengi sunt discriminati pozitiv prin garantarea “libertatii” comertului – piata libera – fata de gandire si fata de vointa poporului.

Situatia din Romania arata ca “independenta” puterilor este o perversiune; in orice Stat, orice putere trebuie sa dea socoteala in fata unui organism suprem. Statul este ologit prin sfaramarea puterii in puteri mici asa-zis “independente ‘ – statul de drept. “Independenta” puterilor (de interesul poporului, de a da socoteala in fata poporului) garanteaza protectia tradatorilor. La ce e buna “Domnia Legii” (in loc de Domnia Dreptatii) atunci cand legea e perversa, facuta pentru conducerea poporului de catre Ferengi, in interesul Ferengilor, impotriva intereselor poporului, cu complicitatea ignoranta a poporului?

Treason is no longer punishable when it is done according to legal and constitutional procedures.

Sabotage is legally funded when executed by non-governmental organizations.

Propaganda (dumbing down of the people) is legalized by commercializing the “independent” media. 

There is no freedom without financial independence. Governments are not free because they are forced to borrow money from “independent” “public” banks (independent of the people’s interest) in order to function.

Ferengi are positively discriminated by guaranteeing the “freedom” of trade – the free market – against reason and against the will of the people.

The situation in Romania shows that the “independence” (independence from the people’s interest, independence from to account to the people) of the powers is a perversion; in any State, any power must be accountable to a supreme body. The state power is crushed by the breaking of power into so-called “independent” powerless powers – the so-called  rule of law. The “independence” of the powers  guarantees the protection of the traitors. What good is to worship the “Rule of Law” (instead of the rule of Justice) when the law is perverse, made for the leadership of the people by the Ferengi (Ferengi Rule), in the interest of the Ferengi, against the interests of the people, with the ignorant complicity of the people?

“A nation can survive its fools, and even the ambitious. But it cannot survive treason from within. An enemy at the gates is less formidable, for he is known and carries his banner openly. But the traitor moves amongst those within the gate freely, his sly whispers rustling through all the alleys, heard in the very halls of government itself.” Marcus Tullius Cicero

Fridam Ospici si Dimocrasi prinsi cu sange pe gheare

Co- cardasii nostri “strategici” dovediti a fi vinovati de cea mai grava crima conform legilor internationale: razboi de agresiune in afara granitelor nationale.

Pentru cine inca nu s-a lamurit, mai scriu odata “valorile” traditionale ale Vestului (“valorile” pe care le apara NATO):

 • 0. Orice sursa de putere – alta decat averea- este nimicita.
 • 1. Cunoasterea aduce putere: educatia adevarata este INTERZISA in toate tarile; popoarele sunt ignorante si mandre de ignoranta lor. Ignoranta extrema face posibila conducerea popoarelor de catre guverne tradatoare care transfera resursele din zona accesibila poporului (publica, politica) in zona inaccesibila poporului (economica, privata).
 • 2. Puterea accesibila poporului (puterea politica) este facuta ineficienta prin sfaramarea in bucati asa-zis “independente”: judecatoreasca, legislativa, executiva – in timp ce puterea capitalului este centralizata, ocrotita si controleaza direct si indirect toate elementele statului.
 • 3. Presa si Bancile Centrale (Nationale) sunt independente de vointa poporului si total subordonate puterii capitalului
 • 4. Capitalismul se cheama “Capitalism” fiindca averea conduce. Poporul NU are nici un pic de putere fiindca NU are capital.
 • 5. Asa-zisa Democratie inseamna conducerea poporului de catre Ferengi, in interesul Ferengilor, cu complicitatea poporului ignorant care crede ca cea mai putin rea forma de organizare a societatii este “Ferengi Rule”.
 • 6. Situarea Ferengilor deasupra oamenilor este stipulata in Constitutii, prin asezarea Comertului (Piata “Libera”), Banilor (Bancile “Independente) si a Mass-media (Presa “Libera) in afara sferei de actiune a poporului si a reprezentantilor acestuia.
 • 7. Banii si comertul controleaza economia. Mass-media controleaza mintile oamenilor. Alesii poporului nu controleaza nimic – cine NU conduce NICI bancile si NICI economia NU conduce tara.
 • 8. Ferengi isi transfera domnia odraslelor lor prin transferul intergenerational al averii.
 • 9. Principalul mecanism al perpetuarii sclaviei popoarelor de catre Ferengi este obiceiul mostenirii materiale.
 • 10. Glontul de argint impotriva Ferengilor este boicotul.

Rezumat:

-Ce cautam noi (Romanii) in grupul asta de raufacatori?

Independenta Bancilor Centrale (fata de interesul popoarelor)

Azi Presedintele a confirmat ca BNR nu are nici o legatura cu interesele poporului Roman si nu da socoteala nici poporului Roman si nici reprezentantilor acestuia. Situatia ca este o institutie “publica” nu inseamna nimic atata vreme cat nu da socoteala decat superiorilor Ferengi. Nu am sa detaliez aici in ce fel Bancile Centrale sug seva popoarelor (exista destula literatura pe net).

“Rolul BNR e unul foarte clar determinat. Ea este independentă faţă de Guvern şi alte instituţii ale statului.”Klaus Iohannis Daca ne uitam pe site-ul BNR la rolul cesteia, vedem ca NU a indeplinit NIMIC din ce scrie acolo – sa ne amintim de inflatia de 10000:1, de Caritasuri, de falimente ale unor banci comerciale, de IFN etc etc.

Am sa atrag atentia insa asupra unei situatii: cata vreme exista institutii “independente” (a se citi care dau socotela numai in fata Ferengilor) dorinta poporului nu va fi niciodata pusa in aplicare. Cum pastrezi independenta oamenilor din institutii fata de actiunile directe si indirecte ale banului? Daca tot ne prefacem ca dorim democratie (conducerea poporului) atunci trebuie ca toate si oricare dintre institutii sa dea socoteala in fata poporului (reprezentantilor acestuia – in fata Parlamentului).

Numai niste retardati pot dori sa aiba un Stat cu institutii care oficial nu dau socoteala in fata nimanui (si neoficial sunt instrumente Ferengi de stapanire).

vezi si:

Ce obligatii are BNR fata de romani? NICI UNA!

Pentru Germania, vezi si

Criminal Organisation Deutsche Bank

 

UNSC rejects Russia’s resolution calling to stop aggression against Syria

Nu imi amintesc sa mai fi vazut ceva atat de sinistru.

Nu ma mira ceea ce s-a afirmat (de exemplu ca temeiul legal pentru actiunea militara a Angliei este “humanitarian intervention”).

Nu ma mira nici imprejurarea ca acesti actori/ aceste actiuni au legiuni intregi (probabil sute de milioane!) de sustinatori.

Ceea ce mi se pare cu adevarat sinistru este ca sustinatorii, acesti “civili inocenti” inteleg foarte bine ceea ce se intampla in realitate, anume ca ei sunt beneficiari ai huliganismului practicat de guvernele/armatele/tarile lor si ca urmare sustin din adancul sufletului lor inapoiat si lacom (din gura bineinteles ca vor spune altceva!) talharirea tarilor/popoarelor mai slabe militar.

Natura insasi a “civilizatiei” vestice, valorile lor traditionale ( in rezumat paradigma care nu tolereaza existanta nici unei puteri mai mare decat aceea conferita de avere) sunt astfel incat Vestul va talhari atata vreme cat va putea (dorinta lor este sa talhareasca pentru eternitate).

In ceea ce priveste crearea unui nou mecanism: “independent, obiectiv” etc. care sa stabileasca vinovatii, bineinteles ca dorinta este ca “adevarul” (vinovatul) sa fie stabilit prin vot.