America “sinucide” Europa sau razboiul demografic

Infiltration

Nu avem nevoie de imigranti.

Cine este tolerant cu cei intoleranti, in realitate este intolerant.

Toleranta trebuie manifestata numai catre cei toleranti la randul lor, altfel devine o perversiune.

Islamul este INTOLERANT fata de RATIUNE, fata de CUNOASTERE, fata de valorile Europene.

Refugiatii au fost alungati din tarile lor – dar NU DE CATRE ROMANIA.

Refugiatii au dreptul sa caute o viata mai buna, dar NU IN EUROPA INFIDELA. Locul lor este in celelalte tari musulmane, mai ales ca acestea au si resurse financiare; este absurd ca musulmanii fugiti sa fie adapostiti de catre Romania in loc sa fie DUSI IN ARABIA SAUDITA.

Sa fii sluga are consecinte. Sa pui in frunte hoti si ticalosi are consecinte.

rezumat:

Un popor care nu stabileste ce este tolerabil si CE NU, este redundant. Supravietuirea popoarelor Europene si a romanilor NU este obligatorie.

2 Big 2 Fail, NOT 2 Big 2 Jail

##########Bankster-

Oamenii nu inteleg exact de ce situatia lor s-a degradat extrem, in ultimii 30 de ani, in toata lumea occidentala; privesc suparati acolo unde LI SE ARATA la televizor ca este DUSMANUL: spre Rusia, spre Statul Islamic, spre “asistatii social”…. si nu vad ceea ce este exact in fata ochilor:

BANCILE PRIVATE AU DISTRUS ECONOMIA FALSIFICAND PERMANENT SI FARA OPRIRE BANI.
Dupa lege, doar Guvernul are dreptul de a produce bani dar, in realitate, 97% !!! din “banii” in circulatie sunt produsi de catre Bancile Comerciale Private. Oamenii isi inchipuie ca bancile tiparesc bani pe care ii pun apoi in circulatie, ceea ce NU este adevarat. Bancile FALSIFICA bani (termenul de “falsificare de bani” ESTE CORECT folosit intrucat cu ocazia imprumuturilor bancile CREEAZA bani FARA NICI UN FEL DE COLATERAL – asta pentru juristi) pe care II PUN LA DISPOZITIA DIFERITELOR GRUPURI DE INTERESE PARTICULARE care controleaza apoi – prin diverse mecanisme financiare – toata economia. Altfel spus si mai concret, grupurile PRIVATE de interese folosesc banii cand acestia AU VALOARE iar la populatie banii ajung DUPA CE SI-AU PIERDUT VALOAREA. Acesta este mecanismul prin care un salariu in suma fixa ajunge din ce in ce mai neputincios ca si putere de cumparare, mecanismul care PRODUCE INFLATIA. DA, inflatia este un PRODUS, un produs al faptului ca poporul tolereaza sa fie condus DE CATRE CEI MAI LACOMI SI MAI RAI, ai faptului ca poporul tolereaza ca PUTEREA STATULUI SA FIE IMPARTITA (in legislativa, executiva si judecatoreasca), in contrast cu PUTEREA BANULUI care este concentrata in cateva buzunare, in ZONA SIGURA (azi) a averilor private, de unde este STAPANITA LUMEA.
A inceput si este in desfasurare un razboi, sclavule, intre bancheri si RESTUL LUMII; unii doresc reducerea populatiei Terrei la 500 milioane, restul lumii doreste DREPTATE si o IMPARTIRE ECHITABILA a avutiei. In acest razboi NU EXISTA POSIBILITATEA de a fi NEUTRU: refuzul de a lupta AJUTA CONDUCATORII ACTUALI AI LUMII, Bancherii.
Tu, te-ai gandit ce ai sa faci?

http://fairness.ro/wp/?p=2918

Falsificatorii legali

 

####################bankster-evolution

Hai sa lamurim un lucru: se tot discuta de faptul ca bancile din Grecia nu mai au bani si IN MOD INTENTIONAT GRESIT se pune acest lucru pe seama datoriilor neplatite ale Greciei catre camatarii internationali.
Lucrurile sunt mult mai negre in realitate: TOATE bancile comerciale, FARA EXCEPTII, NU AU BANI suficienti pentru a inapoia TUTUROR deponentilor sumele pe care acestia sunt proprietari.
Mai precis, doar PRIMII circa 10% dintre deponenti au sanse sa-si recupereze banii depusi la banci comerciale.
Bancile comerciale din Romania sunt exact la fel, nu sunt catusi de putin diferite. Bancile se bazeaza pe prezumtia ca doar circa 10% dintre deponenti DEODATA vor dori sa-si recupereze banii si fac operatiuni interne incat sa poata da credite de circa 10 ori sumele efectiv detinute de catre banca.
https://en.wikipedia.org/wiki/Fractional-reserve_banking

 

RELIGIA: problema PERSONALA sau chestiune de INTERES PUBLIC?

###########Isaac-Caravaggio_Uffizi1

Un partid de extrema dreapta a luat initiativa de a publica o baza de date cu musulmanii din Polonia (adresa, telefon, etc).

Se ridica intrebarea: este legitima sau nu o astfel de baza de date?
Definitia problemelor particulare este ca ele se desfasoara IN SPATIUL PRIVAT si, atata vreme cat nu aduc atingere DREPTURILOR CELORLALTI orice este permis. Aici intra hobby-urile, preferintele gastronomice, sexuale etc.

Statul trebuie sa apere intimitatea vietii PARTICULARE deci chestiunea se reduce la aprecia DACA religia este o chestiune PARTICULARA sau de interes public, pentru ca daca este de interes public atunci baza de date este legitima: si eu de exemplu sunt listat – si asta NU ma deranjeaza – in mai multe baze de date construite pe criteriul profesiunii pe care o am.

O metoda PRECISA pentru a putea vedea daca o chestiune este IN REALITATE privata este aceea de a verifica faptul ca NU EXISTA LEGI privitoare la respectiva problema tocmai CA O CONSECINTA DIRECTA a urmatoarelor:
1. se desfasoara in spatiul privat
2. NU incalca drepturile celorlalti
3. NU exista NEVOIA de legiferare.

Vedem astfel ca anumite chestiuni care la o vedere superficiala pot da APARENTA ca ar fi PRIVATE, se dovedesc a fi in realitate de interes public – de exemplu excursiile in natura prin potentialul de multe ori manifestat DE A DEGRADA natura, care este un bun PUBLIC, AU nevoie de reglementari – de exemplu INTERZICEREA FOCULUI DESCHIS in padure sau amenda pentru lasarea gunoaielor la locul de camping.
Privita din acest unghi este imediat evidenta IPOCRIZIA celor care incearca sa considere religia ca fiind o chestiune privata: RAURI DE SANGE au curs in istorie datorita CONFLICTELOR RELIGIOASE si astazi vedem ca au inceput sa curga iarasi PARAIE ROSII.

Religia NU NUMAI CA NU ESTE PRIVATA – ESTE CHIAR UNUL DINTRE FACTORII MAJORI care au DAT FORMA ISTORIEI OMENIRII.
EFECTELE PUBLICE ale religiei sunt cauza reglementarilor privind religiile.

Religiile main-stream au fost MEREU strans asociate PUTERII; au constituit in trecut si constituie si astazi unul dintre stalpii de baza in SUSTINEREA SISTEMULUI ACTUAL.

Desi PE FATA religiile se identifica a fi pacifiste, IN REALITATE sunt ANTAGONISTE si MUTUAL EXCLUSIVE, in ultima perioada conflictele inter-confesionale fiind doar amanate dar NU INLATURATE.

INLATURAREA CONFLICTULUI intre cele trei religii Abrahamice este in realitate imposibila din cauza INSASI A SCRIERILOR RELIGIOASE care IMPUN CUCERIREA intregului Pamant – Crestinismul si Islamul sau  care considera a fi “umani” numai pe evrei – Iudaismul – noi restul “goim” fiind un fel de animale.

 

A venit vremea sa reevaluam toate valorile si in acest context trebuie sa VERIFICAM COMPATIBILITATEA PRECEPTELOR RELIGIILOR TRIBALE cu mileniul trei: ACCEPTUL unui tata – Abraham – de a-si omora cu sange rece fiul nevinovat la comanda lui Dumnezeu (?) este o fapta demna de glorie eterna sau o manifestare a psihopatiei pure?

DECAPITARILE PUBLICE din ultimii ani trebuie sa arate chiar si celor mai retardate exemplare umane ca RELIGIA este o chestiune PUBLICA si in consecinta:

SOCIETATEA are DREPTUL SI OBLIGATIA de a PRECIZA CE ESTE TOLERABIL SI CE NU in 2015. Faptul in sine ca legiuni intregi de oameni apreciaza pozitiv chestiuni care sunt INCOMPATIBILE CU CIVILIZATIA NU face ca aceste chestiuni sa devina TOLERABILE  doar prin simpla marime a numarului celor care au ramas prizonierii mentalitatilor tribale.

O chestiune exact la fel de IMPORTANTA ridica AVEREA: cum ar putea averea sa fie o chestiune PRIVATA cand, in realitate, averile CONDUC LUMEA?

Ω altă lume este posibilă.

Spaima hotilor este REFERENDUMUL

###########################number-of-bankers-in-jail

Paranteza. Referendumul este spaima hotilor. Sa ne amintim ca Basescu a fost demis la referendum – dar noi ne-am lasat apoi injositi.
Sa revenim la subiect. Singura solutie pentru a scapa din gheara camatarilor este SA NU LE FOLOSESTI VALUTA. SUA este maestra si are experienta VASTA in inlocuirea guvernelor care isi apara popoarele. Guvernul Elen STIE ca oricand poate fi schimbat CU AJUTOR EXTERN si inlocuit cu un guvern TRADATOR care strange latul in jurul gatului POPORULUI Grec. Solutia este OFICIALIZAREA DORINTEI POPORULUI PRIN REFERENDUM, astfel incat guvernul de tradatori sa nu mai poata preda tara camatarilor impotriva dorintei EXPRIMATE a poporului.
Camatarii fac pe ei de frica pentru ca se va dovedi ca EXISTA VIATA DUPA REFUZUL PLATII DATORIILOR TARILOR CATRE PARTICULARI.
Succes Grecia!

 

Calitate vs Cantitate

####Mediocrity

Democratia NU PRODUCE CALITATE si NICI nu are loc, in ideologia ei, pentru calitate.

………………………

In primul rand trebuie sa spun ca nu caut sa obtin un sistem perfect, pentru ca este imposibil.
Vreau un sistem, simultan:
1. Perfectibil, care permite EVOLUTIA fara REVOLUTII
2. Mai bun decat cel actual.

Punctul doi este atins imediat ce Guvernarea actioneaza IN INTERESUL (si nu la cererea!) poporului – DACA este si competenta, bineinteles – intrucat sistemul actual este IN RAZBOI cu interesul poporului (de aceea si militarizarea accelerata a societatii).
Punctul unu este mai delicat si am sa-l las pentru alta ocazie.

Ca sa revenim “la oile noastre”, deciziile sunt de doua feluri: de principiu si de executie; principiul are importanta mai mare decat executia pentru ca principiul spune UNDE trebuie sa ajungem in timp ce executia stabileste CUM, prin ce mecanism? Evident ca este mai important unde mergi decat cum ajungi acolo dar nu consider neimportanta nici una dintre ramuri.
Executia este cel mai simpu de efectuat, Metoda Stiintifica si Masa Rotunda sunt instrumente care au deja proba timpului si care dau rezultate foarte bune. Majoritatea democratilor se opresc aici. Este ceea ce ar face un guvern de tehnocrati. Mie mi se face rau cand aud ca unii cer “guvern de tehnocrati” pentru ca tehnocratii sunt ANALFABETI din punct de vedere filozofic si in consecinta, incapabili de a evalua VALOAREA deciziilor lor intr-un context largit, care include si altceva in afara de campul limitat al competentei lor.
In ceea ce priveste deciziile de pricipiu, NU putem ocoli filozofia pentru ca ea este SINGURUL instrument care poate masura VALOAREA. In mod natural EA STA LA BAZA tuturor sistemelor sociale, fie ca unii sau altii cunosc aceasta situatie.
O prejudecata gresita si comuna este aceea ca filozofia ar fi o stiinta ” interpretabila si nesigura” si in consecinta INUTILA – situatie datorata in special confuziei facute intre filozofie si sofism – dar repet si accentuez ca in realitate, toate sistemele sociale au la baza o filozofie, capitalismul inclusiv. Chiar si stiinta contemporana este un sistem filozofic, desi nu recunoaste acest lucru.
Ca sa nu mai bat apa in piua afirm direct ca si eu cred intr-o “verticala a puterii”, adica consider ca ar fi o perversiune ca intr-o scoala, elevii sa stabileasca agenda profesorilor. In consecinta, vad ca toate aceste Mese Rotunde Executive trebuiesc coordonate, pentru sincronicitate, de la nivele superioare care au atat putere mai mare cat si competente mai largi, incat sa poata INTEGRA faptele disparate generate de echipe supraspecializate.
De asemenea afirm direct ca aceasta convergenta trebuie sa ajunga pana la un centru UNIC si suprem de comanda (care poate fi si colectiv, de tipul unui Consiliu).
Monarhiile sunt o abominatiune prin tranferul conducerii catre urmasii de sange dar au avantaje certe privind eficienta coducerii piramidale a puterii centrale.
“Spargerea” in nenumarate cioburi EXCLUSIV a puterii Statului in “Statul de drept” – incepand cu partidele si apoi impartind in continuare puterea intre “executiva, judecatoreasca, legislativa” – cu protejarea in stare concentrata a puterii finaciare si economice in zona privata a averilor private este exact ceea ce ingenuncheaza Statul -RESPECTIV POPORUL!!! -in fata bogatilor. Probabil ca primul pas este EXPUNEREA IN LUMINA REFLECTOARELOR a situatiei de fapt, anume conducerea in realitate a Lumii de catre bogati – pentru a le putea atribui in mod firesc si RESPONSABILITATEA SITUATIEI ACTULE A LUMII, responsabilitate pe care in prezent o evita conducand “din umbra”. Acest lucru este imperios necesar pentru ca imaginea legiunilor de saraci care isi descarca in mod nevolnic frustrarile asupra politicienilor, FARA SA INDRAZNEASCA a-si indrepta macar privirea asupra PROPRIETARILOR POLITICIENILOR, cei care controleaza politica,  oamenii pentru ale caror interese lucreaza in realitate politicienii, cei care vor cumpara si URMATORUL guvern “ales” de catre popor – constituie un adevarat monument al ABSURDULUI, in situatia in care politicienii – produsul jalnic al concursurilor de popularitate numite pretentios “alegeri” -NU AU NICI DORINTA si NICI MIJLOACELE pentru a controla bancile, corporatiile, cartelurile – adica NU AU MIJLOACELE PENTRU A GUVERNA TARA.
Incercarea -izvorata din teama  confirmata de experienta istoriei – de a limita excesele conducatorilor prin limitarea puterii acestora NU da roade, in primul rand pentru ca  NU Statele sunt conducatorii; bogatii sunt conducatorii si puterea lor este mai mare astazi decat oricand.
In al doilea rand, LIMITAREA arbitrara a deciziilor unui specialist este DAUNATOARE specialitatii. Eu traiesc asta direct prin prisma personala: sunt chirurg si intr-un anumit fel experimentez in mod curent “puterea absoluta asupra cuiva”. Atacurile din ultima vreme asupra medicilor, legate de culpa medicala, desi in TEORIE ar fi trebuit sa imbunatateasca tratamentul aplicat pacientilor, in realitate l-a DETERIORAT pentru ca ii sileste pe medici ca, in loc sa adopte o conduita justificat statistic riscanta, dar in folosul pacientului, sa adopte o conduita sigura, in care pacientul este defavorizat “cu acte in regula”. Am facut aceasta paranteza pentru ca exista DOUA feluri de a exercita un CONTROL asupra unei functii: PREEMPTIV, prin stabilirea unor COMPETENTE necesare obtinerii functiei si RETROSPECTIV, prin stabilirea unui feed-back cu nivelele direct afectate. Daca acest feed-back este atat de puternic incat elevii pot inlocui profesorul, atunci scoala devine inutila.

#####M-Logo_02
In concluzie, cred in meritocratia dialectica, adica conducerea centralizata efectuata dintr-un centru de putere, al carui CONTROL se face PREEMPTIV, prin SELECTIA COMPETENTELOR necesare si periodic, in functie de situatia de fapt.
Ca si concluzie, deciziile care pot fi lasate la aprecierea comunitatilor vor fi lasate pentru solutionare acestora, deciziile care au implicatii mai largi decat comunitatea respectiva vor veni de sus in jos, de la o structura care le poate aprecia in mod corect anvergura si vor fi obligatorii.
POPORUL nu va putea NICIODATA DICTA conducerii deciziile, pentru ca asta ar face insasi existenta conducerii inutila si NICI nu se va putea vreodata conduce singur (decat prost, desigur!), din motive evidente.
Ca urmare, singura cale RATIONALA prin care poporul poate genera CONDUCEREA IN INTERESUL SAU este selectia pentru guvernare NU a unor oameni ci a unor PRINCIPII care sunt in interesul poporului si aceasta situatie, intr-adevar ne readuce la filozofie. Exista un motiv INTEMEIAT pentru care Filozofia este numita Regina Stiintelor. Nu este intamplator ca astazi partidele au toate o SINGURA ideologie la nivel de UNDE (pentru ca nu se pot infiinta legal decat EXCLUSIV partide LIBERALE) si singurele diferente sunt la nivel de CUM?
Noi, la Miscarea Dacia am ales sa ne grupam in spatele urmatorului principiu: “Oportunitati egale pentru toti copiii” -bineinteles, IN REALITATE si nu numai pe hartie, principiu care este NEnegociabil.

##10408574_722131277862094_3643904384237738953_n
De aici insa, mai departe, discutia este deschisa pentru “CUM”?

Se ridica Fascismul si in Romania

Chiar ma intrebam cand or sa iasa la lumina elementele PREGATITE DIN TIMP ca sa execute actiuni care nu pot fi efectuate PE FATA DE CATRE GUVERNE, fiindca trebuie sa pastreze inca o umbra de actiune (chipurile) in favoarea poporului.
Unii dintre noi stim ca extrema dreapta a fost reactivata in Ucraina, uite ca acum si la noi: deocamdata in plan teoretic ca sa creeze baza pe care, apreciez ca in curand, vor trece la practica. Care ar fi rostul? Distrugerea oricarui mugure de opozitie REALA in fata finantei internationale – in principal prin distrugerea conducatorilor potentiali.

De la:  Ozzy Costi
Am sa fac copy/paste, sper sa nu se supere Ozzy Costy

Iata cum gandesc patronii:

“Mândriți-va cu câți angajați ați împins la moarte!
[…]
Foamea, moartea de foame, este cea mai puternica arma pe care o aveți împotriva angajaților voștri. […] abia de acum o sa simtă românii disperarea!

Iar disperarea lor e in avantajul vostru, al firmelor private. Faceți ca Apple: folosiți-o! Iar daca cei mai slabi dintre angajați ajung sa-si pună frânghia de gat, sau sa moara de inima la birou, bucurați-va: înseamnă ca v-ați făcut treaba de manageri!
[…]
Cu clasa muncitoare e ca si cu gândacii: oricâți ai strivi, întotdeauna apar alții.”
http://capitalismpepaine.wordpress.com/…/mandriti-va-cu-ca…/

===========================================================================================================================

“Cu băieții ăștia de stânga, n-ai ce negocia: cea mai buna negociere e un glonț fierbinte prin căpățâna lor comunista. Auzi, dialog social!
[…]
12 milioane de români merita si ei sa moara.”
http://capitalismpepaine.wordpress.com/…/grecia-da-falimen…/

===========================================================================================================================

“Toți cei care apără statul social, toți cei care apără actuala Constituție comunista, își apără de fapt buzunarele.
[…]
Toți aceștia subminează economia naționala. Iar pentru subminarea economiei naționale, pentru corupție si trădare, e potrivita o singura pedeapsa: pedeapsa cu moartea. Exact ca in cazul lui Nicolae Ceaușescu.”
http://capitalismpepaine.wordpress.com/…/statul-fura-jumat…/

===========================================================================================================================

“Cel mai mult mi-a plăcut o proasta de fata, care se uita cu ochii mari la camera de filmat, exact înainte ca un polițist in armura neagra s-o doboare la pământ si s-o izbească cu bocancul in mutra ei uluita. După care a luat-o la omor cu bastonul, in timp ce steagul ei roșu căzuse in noroi. Pai cum sa nu aplauzi un asemenea spectacol?

Mi-am amintit ca mai văzusem așa ceva, când au fost strivite manifestațiile stângiste din Madrid, anul trecut.”
http://capitalismpepaine.wordpress.com/…/spania-germania-s…/

===========================================================================================================================

“Ai un angajat sindicalist? Omoară-l!

Așa ca violenta împotriva angajaților care își cer…”drepturile” (hahaha!)…este absolut necesara. Nu din sadism (cu toate ca e greu sa nu oftezi de plăcere, când calci in picioare un comunist). Ci dintr-un calcul rece: cerșetorii si-au luat-o in cap, timp de vreo 50 de ani. Trebuie sa învețe din nou cine-i stăpânul si cine le pune pâine pe masa. Adică trebuie dresați: iar asta se face prin exemple publice; pe față, nu in secret.”
http://capitalismpepaine.wordpress.com/…/apple-rasplatita-…/

===========================================================================================================================

“Violenta e singura soluție împotriva comuniștilor. Soluția finala.

Întotdeauna socialiștii s-au temut de violență. De aia au si desființat pedeapsa cu moartea. Cam fără cojones, băieții ăștia de stânga! Dreapta in schimb, știe ca morcovul trebuie însoțit de bici. Un om de dreapta folosește biciul fără jena. Este cumplit de naiv sa speri ca Europa socialistă va putea fi reformata cu…vorba buna. Niciodată in istorie n-a fost posibil așa ceva. Întotdeauna tăierile de cheltuieli bugetare au însemnat violente de strada, incendieri, gloanțe, arestări si execuții.

Sindicaliștii se smiorcăie ca Tratatul este…prea dur? Hahaha! Pai v-ați obișnuit cu binele, micuților! Ați uitat ce e aia duritate! Las’ ca va explic imediat: glonțul care zboară din pistolul meu in ceafa ta, ala e dur! Nevasta-ta care plânge pe cadavrul tău si e arestata pentru incitare, copiii tai ramași pe drumuri, prietenii tai arestați pentru propagandă comunistă, aia e duritate, nene sindicalistule!”
http://capitalismpepaine.wordpress.com/…/tratatul-fiscal-u…/

===========================================================================================================================

“daca statul ar fi om si si-ar întinde mâinile spre proprietatea mea, i le-as pune pe butuc si le-as izbi cu securea pe amândouă. Dar statul nu e om si n-ai cum sa-l pedepsești direct. In schimb, sunt chiar foarte oameni, cei care susțin statul si hoțiile lui: adică politrucii, judecătorii, sau profesorii de Drept. Si, ca orice oameni, pot fi foarte ușor pedepsiți.

Sa-i vad după aia cum mai scriu Constituții comuniste, cu mâinile tăiate si cu ochii scoși.”
http://capitalismpepaine.wordpress.com/2012/04/23/muntii-„nostri-aur-poarta/

===========================================================================================================================

“nu sunt de acord cu ideile copilărești ale lui Breivik; în schimb sunt foarte de acord cu metodele lui: violenta, asasinatele politice, refuzul taxelor.”
http://capitalismpepaine.wordpress.com/…/anders-breivik-si…/

===========================================================================================================================

“Bravo CGS! Biciuiește vitele comuniste!
[…]
Angajații comuniști – calcați in picioare si umpluți de sânge!

De fapt, CGS e prea blânda! Ce-i aia avertismente? Ce-i aia “dovada” ca lucrezi prost?

Firma germana BauMax, cu 15 magazine in România, nu s-a-ncurcat in atâtea hârtii. Când un angajat obraznic a refuzat si el sa-si dea demisia si a încercat sa vina la serviciu cu forța, cei de la BauMax i-au dat ce merita: bătaie!

“Un tânăr in vârsta de 24 de ani a fost bătut de agenții de paza ai magazinului BauMax Iași in momentul in care a fost concediat. Răzvan Mihaita Florea susține ca a lucrat la BauMax Iași din 2009. Pe 5 octombrie, acesta a fost data afară, fără sa i se dea si un preaviz. Tânărul a refuzat sa semneze actele de concediere si s-a prezentat la serviciu la programul normal. Când a intrat însa in incinta magazinului, agenții de paza l-au dat afară cu forța. “Am fost lovit, îmbrâncit, sugrumat si lăsat fără cunoștința, totodată scos afară in stare de leșin sub privirile speriate ale angajaților si clienților”, spune tânărul.”

Scena a fost înregistrata de camerele de supraveghere din magazin. Daca vreți sa va delectați cu imaginea comunistului leșinat, tarat pe jos si aruncat afară, aveți video aici.

Bravo BauMax! Deutschland uber alles!
[…]
Sa ziceți săru’ mana, când sunteți bătuți, comuniștilor!

Chiar si bătaia angajaților obraznici e o dovada de mare generozitate. Pentru ca un comunist merita direct împușcat in gura (ca sa învețe sa mai ceara drepturi).

In Grecia, cu luni de zile înainte de lovitura de stat militara, armata (sprijinită de CIA), a făcut o lista neagra cu mii de simpatizanți de stânga si sindicaliști. Da, ați auzit bine: Armata a făcut in secret liste negre. Si exact cu oameni de genul ăstora care se plâng acum pe internet, împotriva CGS. Iar in dimineața loviturii de stat, au început arestările si execuțiile. Ieri era democrație si făceai scandal, iar azi echipele morții iți sparg ușa si te târăsc in camion. Conform Amnesty International, comuniștii arestați au primit exact ce meritau:
* Bătăi cu bastoanele de cauciuc si bare de otel peste picioare
* Sufocați prin introducerea pe gat de cârpe înmuiate in excremente si urina
* Smulgerea unghiilor de la mâini si picioare
* Sărituri pe stomacul arestaților, până la moarte.

Asta urmează si in România. Ăsta e viitorul vostru, micuților!”
http://capitalismpepaine.wordpress.com/…/bravo-cgs-biciuie…/
http://video.bzi.ro/…/scrisoarea-disperata-a-unui-angajat-b…

===========================================================================================================================

“Când vezi un politician, omoară-l!
[…]
De fapt, nu numai PDL-iștii sunt trădători de țară. Nu numai PDL-iștii trebuie împușcați: ci voi toți, la grămada! In aceeași dimineața, in aceeași piața, cu același pluton de execuție.

Dar n-o sa fiți împușcați, ca românii n-au arme (încă!). Însă nici o grijă, e tara plina de cuțite si topoare: asta va așteaptă! Abatorul.”
http://capitalismpepaine.wordpress.com/…/cand-vezi-un-poli…/

===========================================================================================================================

“Ce poți sa faci cu adevărat împotriva unui parlamentar?
* Poți sa-l înjunghii in plina strada. Oamenii or sa-l ocolească si or sa treacă mai departe. Până se prinde lumea ce si cum, ești departe.
* Poți sa-l lovești cu mașina pe trecerea de pietoni. Politia nu reușește sa rezolve decât 2% din cazurile de fuga de la locul accidentului.
* Daca știi unde sta (si e simplu de aflat), poți sa-i arunci noaptea o sticla cu benzina aprinsa pe casa. Stârpești tot cuibul de vipere dintr-o lovitură.”
http://capitalismpepaine.wordpress.com/…/un-parlament-de-h…/

===========================================================================================================================

“Țăran român, măria ta, te-aș împușca cu mâna mea!

De ce merita țăranii împușcați?
Pentru comunism!
[…]
Ce ar face un guvern adevărat la Tânțăreni?

Ar trimite jandarmii, bineînțeles. Ar apăra dreptul de proprietate! Iar dreptul de proprietate nu se apăra in procese lungi de ani de zile. Ci pe loc, fără judecata. Ar sparge in miez de noapte ușile javrelor de țărani si i-ar executa cu familii cu tot. L-ar da afara imediat pe incompetentul de sef de post si l-ar face zob sub cizme, pe zdreanța de primar. Toate astea, in public si in fata camerelor TV: sa fie un exemplu pentru toate putorile din tara.
[…]
Mai devreme sau mai târziu, orice proprietate privata trebuie udata cu sânge.”
http://capitalismpepaine.wordpress.com/…/taran-roman-maria…/

===========================================================================================================================

“Astept cu nerabdare primul glont tras intr-o tara europeana: pentru ca va fi urmat de o baie de sange. Sincer, in locul guvernului spaniol chiar as trimite agenti provocatori printre manifestanti, care sa inceapa violentele: ca sa am o scuza sa declar legea martiala si sa suspend Constitutia!

Dupa Spania, si Romania!

Acelasi lucru e valabil si in Romania. De aceea, ma bucur de dezastrul de la Oltchim, de concedierile de la Posta Romana si de la TVR, de falimentul CFR, de amenintarile FMI: pentru toate astea duc intr-o singura directie. Catre saracie, catre somaj, catre haos, catre violente de strada si in final, catre falimentul statului social. Romania socialista nu va fi niciodata reformata: ea va fi distrusa complet.

E adevarat ca aceasta prabusire inseamna si moartea a cateva sute de mii de romani (poate mai mult) in majoritatea lor pensionari, bugetari, asistati social sau tineri absolventi someri. Dar asta nu e o problema: nu poti sa faci omleta, fara sa spargi oua.”
http://capitalismpepaine.wordpress.com/…/spania-lupte-de-s…/

===========================================================================================================================

“Celalalt popor român, cel cu “Statul social”, este dușmanul meu: si o sa fac tot posibilul sa fie umilit si înfrânt. Si chiar mai rău decât atât.

In fond, cel mai bun comunist e comunistul mort.”
http://capitalismpepaine.wordpress.com/…/cand-incepe-apoca…/

===========================================================================================================================

“Cu comuniștii care gândesc astfel, evident nu ai ce sa discuți. N-o sa-i convingi niciodată! Pentru ca nu informația le lipsește lor: ci inteligenta; creierul de Homo Sapiens. Au doua mâini, doua picioare si par oameni: dar nu sunt. Sunt animale.

Iar când un animal iți amenința viața și proprietatea, îl omori.
[…]
Mă bucur, pentru ca familia mea a omorât comuniști si in 1907, si in 1933: iar acum o sa am si eu ocazia sa urinez pe mormintele lor. Sa omori un comunist nu este o crimă: este o plăcere si un act de sănătate socială. Un act necesar, ca si deratizarea.

Cu singura deosebire ca, de data asta, șobolanii sunt roșii.”
http://capitalismpepaine.wordpress.com/…/romania-in-cadere…/

===========================================================================================================================

“Pai eu dau salarii foarte mari!” Nu-i așa ca ați auzit mulți patroni lăudându-se așa? Eu am auzit nenumărați! Si nu se lăudau degeaba: chiar dădeau salarii de doua-trei ori mai mari decât me…
CAPITALISMPEPAINE.COM

Esti om liber sau esti doar o gluma a istoriei?

#LibertyEqualityorDeath

Ai in realitate dreptul sa te plangi? Uite de ce intreb:
Oamenii care au condus evenimentele din ’89 sunt exact aceiasi oameni care au conceput si Actuala Constitutie.
1. In ’89 a fost Revolutie in realitate?
2. In Constitutie acei oameni au consfintit conditii care ne avantajeaza in realitate?

In ’89 am strigat “Libertate!”. Ni s-a bagat pe gat democratia capitalista. Care este consecinta democratiei capitaliste?
Suntem liberi, in realitate? Celelalte tari in care America a implementat democratia, sunt libere in realitate? Care este mecanismul prin care votul de catre saraci a candidatilor propusi de catre bogati pe baza garantiilor ca vor apara bogatii ne-a imbunatatit traiul noua, saracilor 99.99%?

In ’89 am dorit un trai mai bun. Ni s-a bagat pe gat piata “libera”. Care este consecinta pietei “libere”?
Avem un trai mai bun? Care este justificarea pentru ca viitorul Romaniei sa fie incredintat NEGUSTORILOR si nu celor mai intelepti romani? Prin ce mecanism profitul negustorilor imparte bunastarea asupra noastra?

In ’89 am dorit ca interesul nostru sa fie aparat. Ni s-a bagat pe gat pluripartidismul. Care este consecinta fireasca a pluripartidismului? Aceea ca nu mai reusim sa ne intelegem unii cu altii, noi cei saraci 99.99% ne-am impartit in doua tabere (fals) dusmane: Pontisti si Iohannisti UITAND ceea ce ne uneste; CU TOTII suntem saraci si de noi toti isi bat joc cei care conduc Lumea din zona sigura a AVERILOR PRIVATE.
In ce fel pluripartidismul a condus la apararea interesului TAU, in realitate?

In ’89 am dorit ca meritele fiecaruia sa fie apreciate. Capitalismul apreciaza meritele, in realitate? Bogatia, in capitalism, este proportionala cu meritul? Cei mai bogati oameni sunt asa fiindca sunt cei mai merituosi?
Cei mai bogati romani sunt cele mai perfecte exemplare umane, in realitate? Prin ce mecanism meritoriu s-au imbogatit cei mai bogati romani?

In ’89 am dorit sa crestem performanta tarii ca sa ne apropiem de tarile avansate. Ni s-a spus ca pentru asta trebuie sa PRIVATIZAM totul. Care este consecinta privatizarii?
A crescut performanta industriala a Romaniei, in realitate? Este avantajos pentru romanul obisnuit ca PADURILE, APELE, SOLUL, SUBSOLUL au ajuns proprietate privata? Prin ce mecanism aglomerarea avutiei in numai cateva buzunare private este in interesul nostru, cei 99.99%?
In ’89 am dorit suveranitate. Ni s-a spus ca pentru asta trebuie intai sa ne distrugem armata si apoi sa intram in NATO. In ce asociatie profesionala ca sa intri trebuie ca mai intai sa-ti distrugi capacitatile proprii? Suntem IN NATO sau SUB NATO in realitate? Prin ce mecanism se poate manifesta suveranitatea noastra daca nu mai avem capabilitati militatre adevarate (in afara mercenarilor)? Prin ce mecanism actiunile Romaniei in directia interesului NATO au consecinte in directia interesului Romaniei?

In ’89 am dorit independenta. Ni s-a spus ca pentru asta trebuie sa renuntam la economii si sa facem datorii (in ’89 aveam datorie externa ZERO ca tara si, in general, ca indivizi aveam ECONOMII LA CEC) la camatarii internationali privati. Pentru cei care nu au fost convinsi, Banca Nationala (numai cu numele) a Romaniei a tras o inflatie de 10000:1, a favorizat si alte scheme piramidale (Ponzi), a autorizat Institutii Financiare Nebancare; guvernul a facilitat ca tara sa fie CUCERITA de ZECI de banci comerciale, armate financiare in razboiul economic. Salariile tuturor romanilor, inclusiv ale celor angajati la stat se distribuie prin FIRME STRAINE.
Prin ce mecanism, trecerea de la economii (atat ca persoane particulare cat si ca tara) LA DATORII catre camatarii privati internationali (atat ca persoane private cat si ca tara) este in beneficiul nostru?

In ’89 am dorit sa ne securizam viitorul. Ni s-a spus ca pentru asta trebuie sa veneram MOSTENIREA – instrumentul prin care cateva familii dinastice isi pastreaza in familie conducerea lumii prin transmiterea acesteia intre generatii in interiorul familiei INCAPSULATA in avere. 1% din oameni detin jumatate din Terra.
Prin ce mecanism aglomerarea proprietatii in interiorul catorva familii slujeste interesul celor “ramasi pe dinafara”? De exemplu, pentru romanii obisnuiti, care este practic beneficiul ca padurile au ajuns proprietate privata si prin intermediul mostenirii vor ramane private pe vecie? Mai concret, care este beneficiul, pentru cei lasati pe dinafara la impartirea avutiei, CA AU FOST LASATI PE DINAFARA ?

In ’89 am dorit conducerea poporului. Ni s-a spus ca asta inseamna impartirea puterilor in stat. Care a fost consecinta impartirii puterii? Faptul ca Statul a devenit mai slab decat PUTEREA ECONOMICA. Prin ce mecanism politic alesii nostri ne-ar putea imbunatati viata cand nu au nici un mijloc de a controla bancile, corporatiile, piata?

In ’89 am dorit un Stat care pune OMUL deasupra a orice. Ni s-a bagat pe gat o Constitutie care SITUEAZA urmatoarele DEASUPRA OMULUI:
-proprietatea privata
-mostenirea
-democratia
-pluripartidismul
-libertatea negustorilor

toate astea pe fondul existentei MONOPOLULUI PRIVAT ASUPRA PRODUCERII SI ADMINISTRARII BANILOR.

Esti liber?
Este fals ca “cine nu voteaza nu are dreptul sa se planga”; in realitate, cine REFUZA SA LUPTE nu are dreptul sa se planga.
Sclavii NU au dreptul sa puna la indoiala hotararile stapanilor si pe buna dreptate, pentru ca sclavii pretuiesc viata mai mult decat libertatea – ceea ce i face DEOSEBITI fata de oamenii liberi: cei care pretuiesc libertatea mai mult decat viata.

TU ce esti: om liber sau o gluma a istoriei?

#Libertyjokez

Ω altă lume este inevitabilă.