Cenzura capitalista

Capitalismul fiind sustinut pe bogatia mostenita si pe ignoranta maselor are ca principali inamici abolirea mostenirii si aflarea adevarului despre clasa Ferengilor.

In ultima perioada adevarul a inceput sa iasa la lumina astfel ca in acord cu “statul de drept” Ferengii concep legi noi care ascund adevarata lor fata. Cenzura adevarului sub pretextul “dreptului la uitare”.

Ticalosii vor sa legalizeze uitarea talhariilor si hotiilor.

Ipocritii

Facebook mi-a suspendat contul pentru ca “nu folosesc numele real”.

Le-am trimis 2 documente din grupa 1 (card VISA) pe numele ANDREI ANDREI si mi-au spus ca deocamdata nu pot confirma numele meu.

Cine conduce azi (si ieri) Lumea?

“Puterea financiara prada natiunile in timp de pace si conspira impotriva lor in timpul razboaielor. Este mult mai despotica decat monarhia, mai sfidatoare decat autocratia, mai egoista decat birocratia. Vad in viitorul apropiat o criza care se apropie, ceea ce ma ingrijoreaza si ma face sa tremur pentru siguranta tarii mele. Au fost inscaunate Corporatiile; urmeaza o era a coruptiei iar puterea financiara a acestei tari va incerca sa-si perpetueze domnia prin alterarea mentalitatii poporului pana cand bogatia se va concentra in numai cateva buzunare iar Republica va fi distrusa.”
Abraham Lincoln

 

Statul de drept

“Statul de Drept este azi instituţia care sub aparenţa că lucrează în interesul nostru, apără interesele stăpânilor de sclavi – bogaţii. Ea realizează legiferarea urmăririi interesului de grup deasupra Interesului General prin introducerea obligatorie a Pluripartidismului. Acesta, aşa cum îi spune şi numele, este o instituţie Partizană care:
Legitimează ideea că interesul personal (sau de grup) poate fi satisfăcut prin lupta împotriva celorlalți – baza lui „Divide et impera”.
Garantează că populaţia nu se poate grupa în jurul Interesului General.
Permite desfăşurarea unui circ perpetuu care este folosit ca explicaţie pentru: „de ce îmbogăţirea bogaţilor şi sărăcirea săracilor este inevitabilă” şi care abate atenţia şi furia legitimă a populaţiei de la adevăraţii responsabili.
Populaţia este menţinută ignorantă încât nu înţelege lipsa de legătură între organizarea de concursuri de popularitate din patru în patru ani – numite impropriu „alegeri”, în care se votează un candidat dintre cei propuşi de Stăpâni, şi care se va preface în următorii ani că urmăreşte binele oamenilor – şi puterea de a-ţi influenţa propriul viitor. Garanţia că circul rămâne doar circ este Separaţia Puterilor (accesibile poporului) în Stat de Puterea Reală: Economia și Finanțele – care rămân inaccesibile poporului.
Pentru a putea stăpâni nestingheriţi bogaţii au legiferat separaţia puterii economice şi financiare de puterea accesibilă reprezentanţilor poporului – puterea politică. Puterea economico – financiară este păstrată concentrată în interiorul grupului de bogați în timp ce puterea accesibilă săracilor este spartă în bucăți din ce în ce mai mici: întâi în trei: executivă, legislativă și judecătorească apoi în continuare în sute de cioburi și mai mici: parlamentari (senatori/deputați) care dețin o putere atât de mică încât sunt imediat și cu ușurință distruși dacă se împotrivesc la a fi cumpărați de către bogați. Acest număr mare de cioburi ale puterii poporului asigură bogații că nu vor scăpa nici măcar din greșeală controlul, accesul în mediul politic fiind în mod evident pentru toată lumea strict controlat și accesibil doar celor lipsiți de calitate în realitate. „Calitatea” mediului politic este consecinţa promovării tipului de om aprobat de către Stăpânii Bogați şi ajungerea în funcţiiile Aparatului de Stat nu ca urmare a Competenţelor ci arbitrar, prin „vot popular”.
Conducătorii care au avut un grad semnificativ de putere (chiar dacă au avut şi ei lipsurile lor), şi care nu au acceptat să-şi trădeze poporul, au fost etichetaţi imediat drept „Dictatori”; ulterior au fost scoși în stradă un număr de nemulţumiţi dezinformați ignoranți (răul făcut din ignoranță doare la fel de tare ca și răul făcut cu intenție!), facultativ au fost folosiți și lunetiști străini care au ucis participanți din ambele tabere pentru a da aparența unei Revoluții, apoi „dictatorii” au fost eliminați – în general uciși după o mascaradă a unui proces – și înlocuiți cu Guverne Marionetă care acționează la ordin (sau la plată, sau din ignoranță) împotriva propriilor lor popoare. Ciocoii trâmbiţează că sunt Revoluționari în slujba Democraţiei, dar în România dacă ar fi ieșit chiar şi 1 milion sau chiar şi 7 milioane de oameni în stradă, tot nu ar fi justificat conform teoriei doctrinei democratice modificarea Legilor sau a Constituţiei pe sub masă şi fără o analiză extraordinar de serioasă.
Primele măsuri luate după Lovitura de Stat din 1989 au fost:
Injectarea în Constituție, în grabă, pe sub masă şi fără dezbatere, a favorizării bogaților în fața săracilor și a apărării averii lor private prin mijloace publice, a cedării Independenței și Suveranității României precum şi renunţarea la forma de guvernământ „Republică”.
Uzurparea avuției comune a cetățenilor României prin trecerea neconstituţională, frauduloasă a acesteia din proprietatea indiviză neînstrăinabilă comună a tuturor cetăţenilor (obștească) în proprietatea privată a statului pentru a putea fi apoi înstrăinată = jefuită (cum a și fost). Toate contractele legate de privatizarea proprietăţii private a Statului sunt nule întrucât reprezentanți nelegitimi ai Statului au vândut ceva ce Statul nu deținea.
Morţii de la Lovitura de Stat au avut rolul de a da o aparenţă de Revoluţie şi prin urmare o aparenţă de legimitate celor care au preluat puterea – model urmat şi la următoarele „Revoluţii” Portocalii. Este de menţionat că „Revoluţii” Portocalii pot avea loc numai în ţări controlate de Finanţa Internaţională ceea ce subliniază rolul pe care l-a avut şi îl are Coloana a V-a în România şi explică şi asasinarea grăbită a lui Ceauşescu în sărbătoarea Crăciunului.
Următoarele mișcări au constat pur-și-simplu în punerea în aplicare a paradigmei Privilegiului, devenit Lege Fundamentală a României.
Dacă politicienii sunt în buzunarul bogaților, Libertatea „Pieței” și Independența Băncilor Centrale (libertate și independență față de accesul poporului) asigură că bogații își pot urmări interesele fără să fie deranjați de amestecul săracilor. Astăzi este evident că Băncile și Corporațiile dictează Statelor Naționale și această putere derivă din interdicția Guvernelor de a acționa asupra Economiei și Finanțelor. Această situație certifică faptul că politicienii sunt numai niște circari care afirmă din gură că ne îmbunătățesc viața, fără să aibă mecanismele pentru a o putea face, conform actualei Constituții.
În aceeași categorie intră și  Libertatea Presei (libertatea presei de a fi 100% controlată prin sursa de finantare – reclamele – de către bogați) de aceea presa prezintă numai chestiuni neimportante și numai punctul de vedere al bogaților. „Cui îi controlezi gândurile îi controlezi acţiunile”; Mass-Media este principalul responsabil de prostirea maselor. Faptul că este Privată constituie o vulnerabilitate extremă la adresa Siguranţei Publice.”

citat din Ω NOUĂ LUME pagina 75

Cartea in intregime (primele 2 pagini sunt goale!)  la

Ω NOUĂ LUME – OPORTUNITĂȚI EGALE PENTRU TOȚI COPIII

 

Momentul X

Ce apara inainte si ce mai apara azi NATO? Teritoriul tarilor nu poate fi furat. Averile si bancile straine nu sunt cea mai mare grija a romanilor. Ce ar avea romanii de pierdut daca bancile in loc sa fie occidentale ar fi estice? Daca resursele Romaniei, in loc sa fie furate de Vest ar fi furate  de Est? Romanii “de rand”, talpa tarii, NU au nimic de pierdut. Au de pierdut numai aceea care au averi atat de mari incat NU si le pot apara singuri si au nevoie ca acestea sa le fie aparate cu pretul vietii de catre romanii saraci.

-NATO apara actualul status-quo: o societate in care cativa bogati stau pe grumazul restului de 99.9%.

-Pentru aceasta foloseste FORTA SARACILOR caci nici un bogat nu isi poate apara singur bogatia. Bogatia si privilegiul bogatilor sunt aparate si mentinute de forta prostiei saracilor.

Este evident un razboi intre actualele structuri de conducere si de forta ale Romaniei. Nici una dintre ele nu se poate spune ca este independeneta, deoarece independenta si suveranitatea sunt imposibile fara independenta financiara si triada nucleara.

Cu toate acestea, este evidenta o lupta intre cei care considera ca Romania trebuie numai sa-si onoreze tratatele si cei care doresc sa aiba garantia ca Romanii vor muri luptand de partea NATO la momentul X – cand acesta va actiona ilegal. Sesizam si ceva graba la acestia.

Rezumat: apararea cu pretul vietii de catre saraci a pozitiei lor de datori catre bogati este o perversiune.

Divide et impera

Un stat tolerant cu cei intoleranti este in realitate intolerant cu cetatenii onesti.

Se pare ca intr-adevar, asa cum au spus si altii mai intelepti decat noi, CENTRUL a murit. Devine din ce in ce mai greu si in curand va fi imposibil sa fii moderat. Vom fi OBLIGATI ori sa luptam ca FASCISTI vs. IACOBINI ori sa ajungem pur si simplu vite in cireada, cu soarta corespunzatoare cornutelor.

Lupta saracilor intre ei – bucuria bogatilor. Cine pe cine sustine? La Palatul Victoria sunt pancarte de carton, la Guvern sunt Lasere.

Procurorii care ancheteaza azi elaborarea ordonantelor de urgenta mai bine ar ancheta modificarea Constitutiei Republicii Socialiste Romania la lovitura de stat din 1989.

Dubla masura

Unii se dau de ceasul mortii  pentru -cica- niste ordonante de urgenta emise noaptea (legal totusi).

Cum a fost insa modificata Constitutia la Lovitura de Stat din 1989? Care au fost atunci dezbaterile publice? Tinand cont ca modificarea Constitutiei a fost facuta ilegal, aplicarea ei este legala? Se spune ca miliardarii pot arata cum au facut legal fiecare banut, cu exceptia primului milion. Guvernantii nostri pot arata ca respecta Constitutia, mai putin faptul ca aceasta este legala, incepand cu modificarea ei.

Cum putem construi ceva trainic pe o temelie stramba?