Cine conduce azi (si ieri) Lumea?

“Puterea financiara prada natiunile in timp de pace si conspira impotriva lor in timpul razboaielor. Este mult mai despotica decat monarhia, mai sfidatoare decat autocratia, mai egoista decat birocratia. Vad in viitorul apropiat o criza care se apropie, ceea ce ma ingrijoreaza si ma face sa tremur pentru siguranta tarii mele. Au fost inscaunate Corporatiile; urmeaza o era a coruptiei iar puterea financiara a acestei tari va incerca sa-si perpetueze domnia prin alterarea mentalitatii poporului pana cand bogatia se va concentra in numai cateva buzunare iar Republica va fi distrusa.”
Abraham Lincoln

 

Statul de drept

“Statul de Drept este azi instituţia care sub aparenţa că lucrează în interesul nostru, apără interesele stăpânilor de sclavi – bogaţii. Ea realizează legiferarea urmăririi interesului de grup deasupra Interesului General prin introducerea obligatorie a Pluripartidismului. Acesta, aşa cum îi spune şi numele, este o instituţie Partizană care:
Legitimează ideea că interesul personal (sau de grup) poate fi satisfăcut prin lupta împotriva celorlalți – baza lui „Divide et impera”.
Garantează că populaţia nu se poate grupa în jurul Interesului General.
Permite desfăşurarea unui circ perpetuu care este folosit ca explicaţie pentru: „de ce îmbogăţirea bogaţilor şi sărăcirea săracilor este inevitabilă” şi care abate atenţia şi furia legitimă a populaţiei de la adevăraţii responsabili.
Populaţia este menţinută ignorantă încât nu înţelege lipsa de legătură între organizarea de concursuri de popularitate din patru în patru ani – numite impropriu „alegeri”, în care se votează un candidat dintre cei propuşi de Stăpâni, şi care se va preface în următorii ani că urmăreşte binele oamenilor – şi puterea de a-ţi influenţa propriul viitor. Garanţia că circul rămâne doar circ este Separaţia Puterilor (accesibile poporului) în Stat de Puterea Reală: Economia și Finanțele – care rămân inaccesibile poporului.
Pentru a putea stăpâni nestingheriţi bogaţii au legiferat separaţia puterii economice şi financiare de puterea accesibilă reprezentanţilor poporului – puterea politică. Puterea economico – financiară este păstrată concentrată în interiorul grupului de bogați în timp ce puterea accesibilă săracilor este spartă în bucăți din ce în ce mai mici: întâi în trei: executivă, legislativă și judecătorească apoi în continuare în sute de cioburi și mai mici: parlamentari (senatori/deputați) care dețin o putere atât de mică încât sunt imediat și cu ușurință distruși dacă se împotrivesc la a fi cumpărați de către bogați. Acest număr mare de cioburi ale puterii poporului asigură bogații că nu vor scăpa nici măcar din greșeală controlul, accesul în mediul politic fiind în mod evident pentru toată lumea strict controlat și accesibil doar celor lipsiți de calitate în realitate. „Calitatea” mediului politic este consecinţa promovării tipului de om aprobat de către Stăpânii Bogați şi ajungerea în funcţiiile Aparatului de Stat nu ca urmare a Competenţelor ci arbitrar, prin „vot popular”.
Conducătorii care au avut un grad semnificativ de putere (chiar dacă au avut şi ei lipsurile lor), şi care nu au acceptat să-şi trădeze poporul, au fost etichetaţi imediat drept „Dictatori”; ulterior au fost scoși în stradă un număr de nemulţumiţi dezinformați ignoranți (răul făcut din ignoranță doare la fel de tare ca și răul făcut cu intenție!), facultativ au fost folosiți și lunetiști străini care au ucis participanți din ambele tabere pentru a da aparența unei Revoluții, apoi „dictatorii” au fost eliminați – în general uciși după o mascaradă a unui proces – și înlocuiți cu Guverne Marionetă care acționează la ordin (sau la plată, sau din ignoranță) împotriva propriilor lor popoare. Ciocoii trâmbiţează că sunt Revoluționari în slujba Democraţiei, dar în România dacă ar fi ieșit chiar şi 1 milion sau chiar şi 7 milioane de oameni în stradă, tot nu ar fi justificat conform teoriei doctrinei democratice modificarea Legilor sau a Constituţiei pe sub masă şi fără o analiză extraordinar de serioasă.
Primele măsuri luate după Lovitura de Stat din 1989 au fost:
Injectarea în Constituție, în grabă, pe sub masă şi fără dezbatere, a favorizării bogaților în fața săracilor și a apărării averii lor private prin mijloace publice, a cedării Independenței și Suveranității României precum şi renunţarea la forma de guvernământ „Republică”.
Uzurparea avuției comune a cetățenilor României prin trecerea neconstituţională, frauduloasă a acesteia din proprietatea indiviză neînstrăinabilă comună a tuturor cetăţenilor (obștească) în proprietatea privată a statului pentru a putea fi apoi înstrăinată = jefuită (cum a și fost). Toate contractele legate de privatizarea proprietăţii private a Statului sunt nule întrucât reprezentanți nelegitimi ai Statului au vândut ceva ce Statul nu deținea.
Morţii de la Lovitura de Stat au avut rolul de a da o aparenţă de Revoluţie şi prin urmare o aparenţă de legimitate celor care au preluat puterea – model urmat şi la următoarele „Revoluţii” Portocalii. Este de menţionat că „Revoluţii” Portocalii pot avea loc numai în ţări controlate de Finanţa Internaţională ceea ce subliniază rolul pe care l-a avut şi îl are Coloana a V-a în România şi explică şi asasinarea grăbită a lui Ceauşescu în sărbătoarea Crăciunului.
Următoarele mișcări au constat pur-și-simplu în punerea în aplicare a paradigmei Privilegiului, devenit Lege Fundamentală a României.
Dacă politicienii sunt în buzunarul bogaților, Libertatea „Pieței” și Independența Băncilor Centrale (libertate și independență față de accesul poporului) asigură că bogații își pot urmări interesele fără să fie deranjați de amestecul săracilor. Astăzi este evident că Băncile și Corporațiile dictează Statelor Naționale și această putere derivă din interdicția Guvernelor de a acționa asupra Economiei și Finanțelor. Această situație certifică faptul că politicienii sunt numai niște circari care afirmă din gură că ne îmbunătățesc viața, fără să aibă mecanismele pentru a o putea face, conform actualei Constituții.
În aceeași categorie intră și  Libertatea Presei (libertatea presei de a fi 100% controlată prin sursa de finantare – reclamele – de către bogați) de aceea presa prezintă numai chestiuni neimportante și numai punctul de vedere al bogaților. „Cui îi controlezi gândurile îi controlezi acţiunile”; Mass-Media este principalul responsabil de prostirea maselor. Faptul că este Privată constituie o vulnerabilitate extremă la adresa Siguranţei Publice.”

citat din Ω NOUĂ LUME pagina 75

Cartea in intregime (primele 2 pagini sunt goale!)  la

Ω NOUĂ LUME – OPORTUNITĂȚI EGALE PENTRU TOȚI COPIII

 

Momentul X

Ce apara inainte si ce mai apara azi NATO? Teritoriul tarilor nu poate fi furat. Averile si bancile straine nu sunt cea mai mare grija a romanilor. Ce ar avea romanii de pierdut daca bancile in loc sa fie occidentale ar fi estice? Daca resursele Romaniei, in loc sa fie furate de Vest ar fi furate  de Est? Romanii “de rand”, talpa tarii, NU au nimic de pierdut. Au de pierdut numai aceea care au averi atat de mari incat NU si le pot apara singuri si au nevoie ca acestea sa le fie aparate cu pretul vietii de catre romanii saraci.

-NATO apara actualul status-quo: o societate in care cativa bogati stau pe grumazul restului de 99.9%.

-Pentru aceasta foloseste FORTA SARACILOR caci nici un bogat nu isi poate apara singur bogatia. Bogatia si privilegiul bogatilor sunt aparate si mentinute de forta prostiei saracilor.

Este evident un razboi intre actualele structuri de conducere si de forta ale Romaniei. Nici una dintre ele nu se poate spune ca este independeneta, deoarece independenta si suveranitatea sunt imposibile fara independenta financiara si triada nucleara.

Cu toate acestea, este evidenta o lupta intre cei care considera ca Romania trebuie numai sa-si onoreze tratatele si cei care doresc sa aiba garantia ca Romanii vor muri luptand de partea NATO la momentul X – cand acesta va actiona ilegal. Sesizam si ceva graba la acestia.

Rezumat: apararea cu pretul vietii de catre saraci a pozitiei lor de datori catre bogati este o perversiune.

Divide et impera

Un stat tolerant cu cei intoleranti este in realitate intolerant cu cetatenii onesti.

Se pare ca intr-adevar, asa cum au spus si altii mai intelepti decat noi, CENTRUL a murit. Devine din ce in ce mai greu si in curand va fi imposibil sa fii moderat. Vom fi OBLIGATI ori sa luptam ca FASCISTI vs. IACOBINI ori sa ajungem pur si simplu vite in cireada, cu soarta corespunzatoare cornutelor.

Lupta saracilor intre ei – bucuria bogatilor. Cine pe cine sustine? La Palatul Victoria sunt pancarte de carton, la Guvern sunt Lasere.

Procurorii care ancheteaza azi elaborarea ordonantelor de urgenta mai bine ar ancheta modificarea Constitutiei Republicii Socialiste Romania la lovitura de stat din 1989.

Dubla masura

Unii se dau de ceasul mortii  pentru -cica- niste ordonante de urgenta emise noaptea (legal totusi).

Cum a fost insa modificata Constitutia la Lovitura de Stat din 1989? Care au fost atunci dezbaterile publice? Tinand cont ca modificarea Constitutiei a fost facuta ilegal, aplicarea ei este legala? Se spune ca miliardarii pot arata cum au facut legal fiecare banut, cu exceptia primului milion. Guvernantii nostri pot arata ca respecta Constitutia, mai putin faptul ca aceasta este legala, incepand cu modificarea ei.

Cum putem construi ceva trainic pe o temelie stramba?

Care este, in realitate miza ?

0.03% dintre romani -Gulen-isti probabil –  au iesit in strada sa ne spuna ca nu vor sa mai munceasca, nu vor sa mai plateasca taxe, ci vor sa-si dedice energia impunerii parerii lor despre lume si viata asupra celorlalti.

Lupta este mult, mult prea apriga pentru o amarata de ordonanta de gratiere.

Echivalarea (de forma a) parerii prostului cu opinia inteleptului este o mare slabiciune a democratiei care ii incurajeaza pe prosti sa nu isi cunoasca si sa nu isi recunoasca locul in nici o ierarhie (in afara de cea a averii!) si in consecinta sa fie intai obraznici apoi extrem de periculosi.

Democratie insa nu exista in realitate; populatia este condusa CENTRALIZAT din umbra, din zona sigura a averilor private, prin intermediul mass-media si al indatorarii obligatorii spre a ataca pe oricine actioneaza in interesul general (si astfel impotriva paradigmei actuale in care puterea deriva din avere) in timp ce puterile SEPARATE ale statului “de drept” se lupta distructiv unele cu altele. Nu conteaza daca puterea legislativa este separata de puterea judecatoreasca: conteaza numai daca legile sunt drepte si daca justitia aplica corect legile. De asemenea, nu conteaza daca puterea executiva este separata sau nu: conteaza numai daca puterea executiva actioneaza in interesul poporului sau IMPOTRIVA acestuia.

Jandarmii NU trebuie sa dea nimanui ocazia ca incalcarea legii sa fie lupta cu jandarmii. jandarmii NU trebuie sa lupte ca sa impiedice daunele materiale.  Viata oricarui jandarm este mult mai valoroasa decat orice cladire. Mitingurile pasnice sunt ineficiente, de aceea au si fost inventate de catre sistemul sclavagist. Acum acest lucru se intoarce impotriva sistemului. Participantii trebuiesc lasati sa manifesteze pasnic oricat doresc, chiar si ani de zile. Cladirile trebuiesc evacuate, golite in totalitate. Cei care doresc sa vandalizeze nu trebuiesc impiedicati ci trebuiesc umflati in secunda doi si adusi in fata legii.

Vad aceleasi sarituri pe loc ca si in Ucraina, in cazul nefericit s-ar putea sa vedem si aceleasi prafuri aruncate peste multime, conducatori cu masca, coctailuri Molotov si lunetisti straini.

Rezumat: PSD inaugureaza “Fondul Suveran de Investitii”, intrument care iti permite ca stat SA IESI DE SUB TUTELA BANCILOR. sa investesti in lucruri folositoare NU in terenuri de sport in panta, cursuri de decalificare profesionala si agroturism. Asta se joaca acum. Vedeti singuri cine sunt cei de partea binelui general si cine sunt tradatorii. Tradatorii o duc bine, deocamdata.

Gratiere sau amnistie

 

Nu stiu ce se urmareste prin lupta dusa pentru/impotriva amnistiei/gratierii dar stiu ca daca s-ar dori eradicarea coruptiei si a furturilor ar fi suficiente:

-elaborarea unui cadru legal echitabil, care nu ii discrimineaza pozitiv pe hoti si tradatori
-dosarele sa fie permenent si dinamic prioritizate in sensul ca instantele sa instrumenteze permenent numai dosarele cu infractiunile cele mai grave/prejudiciile cele mai mari: in felul acesta pungasii “mici” si ocazionali nici nu ar mai ajunge sa fie judecati deci nu ar mai trebui sa fie eliberati din puscarie fiindca nici nu ar mai ajunge acolo, cedand locurile marilor rechini
-infractiunile grave sa nu beneficieze de prescriptie in timp ce infractiunile usoare sa beneficieze de un termen de prescriptie rezonabil
-pentru furt si infractiunile grave averea trebuie confiscata in totalitate, nu numai partea dovedita a fi fost furata
-legea ilicitului trebuie aplicata
-furtul “unei paini” motivat de foame trebuie eradicat prin oferirea de catre stat a unui loc de munca obligatoriu tuturor celor care nu pot face dovada unui castig legal minim decent.