Fiecare popor…

… are conducătorii pe care îi merită… inclusiv America.

America și-a arătat aproape în întregime adevărata față. Orbii tot nu o vad. Proștii tot nu se îndepărtează. Lașii scuipă de după umărul ei.

Omenirea și-a pierdut însușirea de a deosebi binele de rău.

Rezumat: Kurukshetra

Patrihoții

Una dintre metodele gasite de patrioti pentru a usura putin jugul sistemului financiar international sunt Fondurile Suverane de Investitii (rezultate admirabile obtinute de unii dintre vecinii nostri). Au reusit sa investeasca in infrastructura folositoare si rentabila (si nu doar in servicii sau consumabile cum impun bancile).

National Wellfare Fund:

Pruncul, petrolul si ardelenii

“Fa-te frate cu Dracu’ pana treci puntea” a fost si inca este cea mai rea “strategie de securitate” a Romaniei.

De fapt, este strategia de profit personal a unui grup de tradatori, este consecinta fireasca a situatiei ca tradarea nationala este foarte, foarte profitabila si deloc periculoasa pentru tradatori. Planul este in derulare, institutii de invatamant au inceput sa invete studentii pe fata ca Romania este un stat NEnatural, ca Transilvania si Moldova trebuie sa-si obtina independenta fata de restul tarii.

Acum poate e mai clar pentru mai multi cum sta treaba cu petrolul din Marea Neagra, firma ExxonMobil, bazele militare de ocupatie din Romania, O.U.G. 114 si arestarea lui Dragnea.

Vin vremuri foarte, foarte, foarte grele

Incardasirea Romaniei cu “We came, we saw, he died HA HA HA !”, dupa aservirea sistemului financiar, dupa distrugerea completa a armatei, industriei, invatamantului, sistemului de sanatate, mentalitatii cinstite, dupa abrogarea interdictiei folosirii drogurilor, dupa cedarea resurselor naturale, a ajuns la etapa de invrajbire cu vecinii (pentru a contracara preemptiv orice tentativa a Romaniei de iesire din clanul mafiot).

La Cernavoda s-a reziliat contractul cu China si va veni “Stindardul Democratiei” sa implementeze o tehnologie nucleara EXPERIMENTALA.

Stapanii nosti strategici au mentalitate de pradator, varsta psihologica de 12-13 ani si multe arme la dispozitie. Istoria recenta a aratat ce fac pustii cu arme automate in scoli. Cernavoda Nuclear poate transforma usor bazinul Marii Negre in zona nelocuibila, rezolvand astfel si “problema Crimeea”.

Se aude ca vom renunta si la Huawei, alegand supravegherea totala si costisitoare Google.

Mai ramane sa cerem sa iesim din initiativa “One Road – One Belt” si sa intram in parteneriatul strategic “Any good slave is a dead slave HA HA HA”.

…bineinteles, si sa cerem sa gazduim pe teritoriul Romaniei multe, multe rachete nucleare indreptate impotriva Rusiei si Chinei. Multe, multe, multe, ca avem bani sa platim intretinerea bazelor militare de ocupatie.

M-am intrebat adesea ce se poate face, concret, cand tradarea a devenit atat onorabila cat si profitabila si, in consecinta, tara colcaie de tradatori. Am inteles acum ca, nimic inainte de a lua parte (din nou!!!) la atacul impotriva Asiei (Rusia-China-India). SOLVO ANTE COAGULA .

Rezumat: Zilele Romaniei sunt numarate.

Ce inseamna “Fiecare popor are conducatorii pe care ii merita”?

Inseamna multe lucruri. Este un fel de “justitie divina”.

Inseamna, de pilda, sa cumperi produsele chinezesti numai prin intermediul firmelor capusa Germane sau Frantuzesti; insemna sa excluzi de la licitatii variantele avantajoase ale firmelor chinezesti pentru a face sa castige firmele capusa “partener strategic” Anglo-Saxone.

Din pacate, cel mai trist si cu efectele cele mai mari, inseamna sa repeti greseala facuta in al Doilea Razboi Mondial, anume alierea cu huliganii internationali.

Rezumat: Conducatorii Romaniei NU sunt preocupati de a face alegerile corecte, ci se straduiesc (si reusesc ) sa ia decizii avantajoase (altora, nu poporului Roman )(desi, o situatie dezastruoasa poate avea ca efect “trezirea la realitate” (a celor care eventual supravietuiesc), care este intotdeauna avantajoasa).

La ce mai foloseste jertfa eroilor romani?

Inainte vreme soldatii romani au aparat, de multe ori cu pretul vietii, poporul, teritoriul si resursele Romaniei.

Astazi, platim noi cheltuielile de intretinere ale armatei de ocupatie si in plus ne oferim sa gazduim un numar si mai mare de ocupanti.

Avem grija ca legislatia sa ocroteasca asuprirea noastra.

Tradatorii nu doar ca nu patesc nimic ci sunt aplaudati si asezati in capul mesei.

Mai mult, am impresia ca ne mananca in **** sa “gazduim” pe teritoriul Romaniei si rachete supersonice nucleare indreptate impotriva Rusiei.

Presedintele SUA are dreptul ca, oricand, sa denunte orice tratat semnat de SUA care ajunge sa actioneze “impotriva intereselor nationale”. In Romania, poate cineva sa renunte la tratatele antinationale pe care le-au semnat (si se pare ca le vor mai semna) diversi “politicieni” in numele poporului Roman?

Este intr-adevar cea mai corecta strategie pentru Romania “alierea” strategica cu cel mai mare (si indepartat) huligan international (in cadere) in acelasi timp cu scuipatul inspre cele trei mari puteri (apropiate si in urcare) Rusia, China, India?

Rezumat: intr-adevar fiecare popor are conducatori reprezentativi, conducatorii pe care si-i merita.