Vin vremuri foarte, foarte, foarte grele

Incardasirea Romaniei cu “We came, we saw, he died HA HA HA !”, dupa aservirea sistemului financiar, dupa distrugerea completa a armatei, industriei, invatamantului, sistemului de sanatate, mentalitatii cinstite, dupa abrogarea interdictiei folosirii drogurilor, dupa cedarea resurselor naturale, a ajuns la etapa de invrajbire cu vecinii (pentru a contracara preemptiv orice tentativa a Romaniei de iesire din clanul mafiot).

La Cernavoda s-a reziliat contractul cu China si va veni “Stindardul Democratiei” sa implementeze o tehnologie nucleara EXPERIMENTALA.

Stapanii nosti strategici au mentalitate de pradator, varsta psihologica de 12-13 ani si multe arme la dispozitie. Istoria recenta a aratat ce fac pustii cu arme automate in scoli. Cernavoda Nuclear poate transforma usor bazinul Marii Negre in zona nelocuibila, rezolvand astfel si “problema Crimeea”.

Se aude ca vom renunta si la Huawei, alegand supravegherea totala si costisitoare Google.

Mai ramane sa cerem sa iesim din initiativa “One Road – One Belt” si sa intram in parteneriatul strategic “Any good slave is a dead slave HA HA HA”.

…bineinteles, si sa cerem sa gazduim pe teritoriul Romaniei multe, multe rachete nucleare indreptate impotriva Rusiei si Chinei. Multe, multe, multe, ca avem bani sa platim intretinerea bazelor militare de ocupatie.

M-am intrebat adesea ce se poate face, concret, cand tradarea a devenit atat onorabila cat si profitabila si, in consecinta, tara colcaie de tradatori. Am inteles acum ca, nimic inainte de a lua parte (din nou!!!) la atacul impotriva Asiei (Rusia-China-India). SOLVO ANTE COAGULA .

Rezumat: Zilele Romaniei sunt numarate.

Ce inseamna “Fiecare popor are conducatorii pe care ii merita”?

Inseamna multe lucruri. Este un fel de “justitie divina”.

Inseamna, de pilda, sa cumperi produsele chinezesti numai prin intermediul firmelor capusa Germane sau Frantuzesti; insemna sa excluzi de la licitatii variantele avantajoase ale firmelor chinezesti pentru a face sa castige firmele capusa “partener strategic” Anglo-Saxone.

Din pacate, cel mai trist si cu efectele cele mai mari, inseamna sa repeti greseala facuta in al Doilea Razboi Mondial, anume alierea cu huliganii internationali.

Rezumat: Conducatorii Romaniei NU sunt preocupati de a face alegerile corecte, ci se straduiesc (si reusesc ) sa ia decizii avantajoase (altora, nu poporului Roman )(desi, o situatie dezastruoasa poate avea ca efect “trezirea la realitate” (a celor care eventual supravietuiesc), care este intotdeauna avantajoasa).

La ce mai foloseste jertfa eroilor romani?

Inainte vreme soldatii romani au aparat, de multe ori cu pretul vietii, poporul, teritoriul si resursele Romaniei.

Astazi, platim noi cheltuielile de intretinere ale armatei de ocupatie si in plus ne oferim sa gazduim un numar si mai mare de ocupanti.

Avem grija ca legislatia sa ocroteasca asuprirea noastra.

Tradatorii nu doar ca nu patesc nimic ci sunt aplaudati si asezati in capul mesei.

Mai mult, am impresia ca ne mananca in **** sa “gazduim” pe teritoriul Romaniei si rachete supersonice nucleare indreptate impotriva Rusiei.

Presedintele SUA are dreptul ca, oricand, sa denunte orice tratat semnat de SUA care ajunge sa actioneze “impotriva intereselor nationale”. In Romania, poate cineva sa renunte la tratatele antinationale pe care le-au semnat (si se pare ca le vor mai semna) diversi “politicieni” in numele poporului Roman?

Este intr-adevar cea mai corecta strategie pentru Romania “alierea” strategica cu cel mai mare (si indepartat) huligan international (in cadere) in acelasi timp cu scuipatul inspre cele trei mari puteri (apropiate si in urcare) Rusia, China, India?

Rezumat: intr-adevar fiecare popor are conducatori reprezentativi, conducatorii pe care si-i merita.

Numere, date

Democratia nu produce ( si nu are loc in ideologia ei pentru) Adevar, Dreptate, Calitate, Cunoastere. Acestea sunt notiuni NEdemocratice ce nu pot fi obtinute prin vot.

Votul uninominal nu este altceva decat exact un concurs de popularitate. Atat si nimic mai mult.


Solutia nu este in nici un caz Democratia dar faptele si situatiile prezentate merita cunoscute.

Kurukshetra

http://tourmet.com/kurukshetra-war/

In inclestarea ce va sa vina, intre Meritocratie si Plutocratie, deocamdata pare ca Romania s-a asezat in tabara plutocratilor (desi, in bani, Romania este o sarantoaca – Statul si-a pierdut dreptul de a emite moneda).

Aceasta pozitionare este nefasta, din mai multe motive:

  1. Nu este corect. Plutocratii au in vedere un razboi preemptiv, de agresiune impotriva Meritocratilor,
  2. Nu este profitabil. Tabara plutocratilor se va dovedi pierzatoare.

Din aceste motive, Romanii obisnuiti -“tara”-, cat si majoritatea oportunistilor au imens de mult de pierdut daca mentinem aceasta orientare. Au de castigat, si doar pe termen scurt, tradatorii de tara.

Am vorbit aici si despre oportunisti fiindca ei constituie, din pacate, “masele democratice”. La lovitura de stat din ’89 ei au strigat cu totii “Libertate” cand, in realitate, s-au gandit la Imbogatire.

Ignoranta maselor face ca acestea sa creada (in mod complet fals) ca libertatea este consecinta mortii tiranilor. In realitate, Libertatea este consecinta Educatiei. Un sobolan evadat din cusca nu este “din nou Liber” ci, doar, “din nou Salbatic”.

Rezumat:

In politica externa, ca in orice alta actiune intreprinsa, trebuie facut NU ceea ce “este” (pare) profitabil, ci, ceea ce este corect.

The most hated “monkey” …

…is the man, because he speaks (not tell) the Truth.

” De aceea, propun ca pe frontispiciul fiecărei instanțe băștinașe să dăltuim în eternitate citatul blestemat al chinezului Mencius: „Acolo unde există voința de a condamna, există și probe”. “

https://www.capital.ro/avocatul-lui-dragnea-rupe-tacerea-dupa-condamnarea-sa-dezvaluiri-incediare.html?utm_referrer=https%3A%2F%2Fzen.yandex.com

A doua putere in stat

este mass-media, incepand cu Facebook si terminand cu programele radio de muzica Rock. Si-au dovedit eficienta in a crea consensul pe baza unei false (construite) constiinte. S-a dovedit de asemenea ca “studiile superioare” te pastreaza tot analfabet din punct de vedere politic.

Prima putere in stat este capitalul.

“Separatia” puterilor in stat inseamna: capitalul controleaza presa.

rezumat: Este usor de inteles atunci de ce in Europa capata anvergura partidele de dreapta, pe fondul saracirii maselor si a inrautatirii vietii.

Injustitia in Romania

Estul pune accentul pe calitatea omului. Afirma ca un om de calitate va face treaba buna si cu proceduri bune si cu proceduri proaste (Omul sfinteste locul).

Vestul (new money, cocalarii care ne invata pe noi cum sa traim frumos si bine) pune accent pe proceduri. Afirma ca “procedurile ne vor salva” si ca niste proceduri bune vor face treaba buna.

Fractura logica este urmatoarea: procedurile au fost inventate pentru a elimina greseala/actiunile rauvoitoare umane dar, in realitate, procedurile sunt aplicate TOT DE CATRE OAMENI.

In Romania de astazi sunt viciate atat procedurile (legile) cat si aplicarea lor (oamenii).

Nu am sa intru in detalii in ce fel legile sunt proaste, mai precis anti-nationale. Am sa incerc sa explic in ce fel este organizat sistemul de justitie astfel incat sa poata furniza INjustitie.

  1. Principalul mecanism de autoreglare procedurala este “feed-back loop” – bucla de reactie negativa: un rezultat diferit de cel corect actioneaza asupra conditiilor initiale astfel incat rezultatul sa tinda permanent catre raspunsul corect.

Pentru sistemul de Justitie, aceasta ar fi RASPUNDEREA magistratilor.

Independenta magistratilor este ceva cu totul si cu totul distrugator asupra DREAPTATII. Independenta magistratilor permite acestora sa actioneze conform propriei constiinte, fara sa tina cont de nimeni si de nimic si fara sa dea socoteala nimanui. Vedem astazi ca atat MAGISTRATI cat si POLITICIENI actioneaza independent si nestingherit conform propriei constiinte tradatoare, impotriva Roamniei, impotriva romanilor, impotriva chiar a legilor Romaniei.

In limbajul Ferengilor, “INDEPENDENTA” inseamna constituirea unui cadru legal in care se pot desfasura si subventiona tradarea, sabotajul, razboiul neconventional etc.

Acesti analfabeti despre care am mai vorbit cred ca impartirea puterii statului in doua, in trei sau in o suta de bucati vor conduce la actiuni mai apropiate de interesul poporului. FALS! Nimic mai fals. Trei puteri tradatoare pot actiona la fel de bine imporiva poporului ca si una singura, si chiar mai bine in realitate pentru ca isi arunca una alteia vina pentru actiunile antipopulare.

Prin actiuni “antipopulare” inteleg actiuni care sunt in contra interesului general al Romanilor si pentru interesul privat ale unor (putini) straini ulrabogati.

Cata vreme vor mai exista institutii care nu dau socoteala Statului Roman (institutii “independente”), institutiile statului Roman vor fi in continuare subordonate conducatorilor straini bogati si vor actiona in continuare contra intereselor romanilor si pentru interesele stapanilor lor straini bogati.

2. Sistemul cu fond, recures, apel, CICCJ, CEDO

In situatia ca magistratii sunt “independenti” de oricine si de orice, inclusiv independenti de legi, oamenii din magistrati isi permita sa imparta nedreptatea. Nu de putine ori solutiile date sunt diferite la fond, recurs, apel, CICCJ, CEDO. Aceasta situatie face, din punct de vedere al dreptatii, inutil ORICE PROCES JUDECAT LA O INSTANTA INFERIOARA CEDO si, in functie de cum actioneaza oamenii-judecatori la CEDO fac potential inutil chiar si procesul la CEDO. Din punct de vedere al raufacatorilor insa, aceste grade progresive ale judecatii sunt o “mana cereasca” pentru ca le cresc sansele de a gasi completul potrivit pentru a da o sentinta nedreapta (a achita un raufacator sau a condamna un nevinovat, dupa caz).

Aceasta situatie s-ar putea ameliora prin deschiderea din oficiu a unor achete interne care sa ancheteze magistratii in situatia in care sentintele sunt diferite pentru aceeasi cauza. Nimeni nu trebuie sa faca inchisoare pentru greseli facute in cadrul meseriei (situatia seamana cu aceea a medicilor) dar trebuie sa existe pedepse administrative progresive, ajungand pana la excluderea din profesiune. Acest mecanism ar reduce de sute de ori acordarea constienta de sentinte nedrepte.

3. DDNS (distributed denial of service) – analog atacurilor informatice, inundarea instantelor cu plangeri a paralizat sistemul de justitie din Romania. Nu are importanta cate mii de cazuri se judeca zilnic, Justitia este coplesita si numeric astfel ca NEDREPTATEA se afla in capul mesei (tarii).

Situatia este constient mentinuta astfel, pentru a impiedica pedepsirea raufacatorilor, in special a tradatorilor de tara. Solutia este simpla si vine din “medicina dezastrelor”: PRIORITIZAREA DOSARELOR.

Argumentul pentru ca dosarele sa fie judecate in ordinea cronologica a depunerii – acela ca fiecare cauza este foarte importanta pentru cel care a depus plangerea – nu se sustine, in special in cazul acuzatiilor din oficiu. Procurorii actionand in numele Statului stiu foarte bine ce dosare trebuie judecate cu celeritate si care pot sa mai astepte. Este “la mintea cocosului” ca mai bine sa ajunga la termenul de prescriere furtul unei gaini decat Dosarul Microsoft!!!! Mai bine pentru poporul Roman pentru ca, pentru tradatori, este mai bine sa ajunga la prescriere Dosarul Microsoft si la puscarie hotul gainii…

Este adevarat ca deasupra tuturor aceste consideratii sta “Sabia lui Damocles” si multi romani nu isi doresc ca Romania sa devina a doua tara (dupa SERBIA) bombardata de SUA in Europa dupa sfarsitul celui de al II-lea razboi mondial. Tocmai din acest motiv cred ca este cazul sa cautam garantii de securitate si la tari care isi tin (si istoric si-au tinut) cuvantul si care isi respecta promisiunile.

PS: deasupra tuturor, cei mai independenti dintre independenti, cei mai imuni dintre imuni, sunt judecatorii de la Curtea Constitutionala. Acesta este alt mecanism de protectie impotriva evadarii popoarelor din sclavie si il mentionez aici pentru ca OAMENII care aplica procedurile de a judeca constitutionalitatea sunt la fel de lipsiti de “feed back” ca si ceilalti magistrati.

De ce Curtea Constitutionala ar trebui sa fie situata DEASUPRA POPORULUI ROMAN?