Cauza si efect

Atentatele sunt doar un efect. Nimeni nu vorbeste despre CAUZA atentatelor: situatia ca BOGATII au luat totul prin intermediul guvernelor tradatoare care au amanetat la camatarii internationali viitorul nostru si al urmasilor nostri.
Daca VESTUL nu ar fi parjolit tarile de bastina ale Arabilor, ca sa le FURE petrolul, nimic din toate astea nu ar fi avut loc.
Aveti in vedere ca TOT ASTIA vor sa va trimita sa muriti luptand impotriva Rusilor.
Terorismul este razboiul saracilor, razboiul este terorismul bogatilor.
Acuma, serios: cata vreme huliganii internationali le omoara familiile, viitorul, sperantele, cam ce ati vrea sa faca?

Voi, cetatenii care va dati de ceasul mortii ca sunteti nevinovati: nu sunteti raspunzatori si voi de ceea ce fac guvernele voastre?syria-war

Cancerul social

Tumor-1Situarea (drepturilor) individului deasupra (intereselor) societatii implementeaza la nivelul Omenirii modelul de dezvoltare al cancerului. Celula canceroasa si urmasii ei (prin defecte care produc REPRIMITIVIZAREA IN STADIUL DE ORGANISM UNICELULAR), NU mai percep nici existenta organismului in care se dezvolta si nici motivul originar al insasi existentei lor lor in organism, ceea ce face ca scopul existentei tumorii sa ramana numai CRESTEREA PERSONALA; fara nici o consideratie pentru nimic si nimeni si fara nici un folos pentru altcineva. Mai mult chiar: cu cat tumora este mai primitiva si nediferentiata – adica fara nici o functie utila organismului – cu atat devine mai agresiva si daca poate creste si metastazeaza pana cand OMOARA ORGANISMUL CARE I-A DAT NASTERE.

Exact prin acelasi mecanism, primitivii din punct de vedere evolutiv si retardatii din punct de vedere psihologic NU PERCEP SOCIETATEA in care traiesc (Margaret Thatcher este infama si pentru afirmatia “Societate nu exista, exista numai indivizi si familii) si ca si consecinta fireasca urmaresc neabatut numai interesul marunt, personal, al lor si familiilor lor – lezand pe toti ceilalti – tot restul societatii.

Cu cat sunt mai primitivi, cu atat sunt mai agresivi si mai incapabili sa inteleaga notiuni supraindividuale evoluate cum ar fi binele superior comun si interesul general.

Pentru a paraliza raspunsul firesc de AUTOaparare al societatii – iarasi la fel ca celula canceroasa – altereaza sistemul imunitar (legile, justitia) prin injectarea unor programe parazite – doctrina politica liberala si legile elaborate conform acesteia – care prevad ca orice celula poate ajunge cat de mare doreste, ca orice celule se pot asocia intr-o tumora in scopul cresterii si mai accelerate si ca ORGANISMUL NU ARE VOIE SA SE OPUNA pretinzand ca transformarea canceroasa este un drept fundamental al fiecarei celule.
Transformarea canceroasa este un drept al oricarei celule… dar organismul nu are si el dreptul sa se apere impotriva cancerului?


Societatea are dreptul si obligatia sa stabileasca ce este tolerabil si ce nu si sa reglementeze TOATE chestiunile care produc efecte publice (incluzand dar nelimitandu-se la): educatie, sanatate, economie, finante, proprietate, avere, mostenire, concepte religioase incompatibile cu civilizatia, comportamente individuale incompatibile cu societatea.

Tumora canceroasa NU are viitor. Ea va muri cu certitudine, fie impreuna cu organismul in care s-a dezvoltat, fie singura – daca organismul va reusi sa se apere.
Organismul are alternative: fie va muri impreuna cu tumora daca o va lasa sa creasca, fie va scapa cu viata daca va reusi s-o EXTIRPE din el la timp.

Rezumat:

Grea si nesigura soarta popoarelor in care liberalii stau in fruntea tarii, in care Statul a fost transformat intr-o caricatura ale carei scopuri raman doar  apararea bogatilor de saraci, recuperarea datoriilor cetatenilor catre camatarii particulari si apararea proprietatii private, a contractelor si a mostenirii.

Secretul libertatii

download

Secretul sclaviei este ignoranta.
Ai inghitit destula fridam si dimocrasi anglo-saxona.
Judeca singur ce mai spun si altii:
https://www.rt.com/on-air/
http://english.cntv.cn/live/
http://www.presstv.ir/Default/Live
http://www.france24.com/en/
http://www.aljazeera.com/watch_now/#

Rezumat:

Secretul libertatii este cunoasterea.

Ω noua Lume

pigbankers

“Fiecare societate este formata prin exprimarea valorilor interioare ale indivizilor. O societate ignoranta reflecta ignoranta indivizilor, o societate lacoma reflecta lacomia indivizilor, o societate superficiala reflecta superficialitatea indivizilor, o societate egoista reflecta egoismul indivizilor si tot asa.
Priveste Lumea de azi!

Intelege cate de hidos de urate sunt “valorile” indivizilor.

Este timpul sa schimbam atat valorile cat si pe cei care le promoveaza. Este timpul sa reevaluam toate valorile.
Se poate indoi cineva de faptul ca “valorile” Vestului sunt lacomia pura, egoismul neingradit si auto-admiratia?”
Michael Faust
Ω noua Lume  – care ofera in realitate oportunitati egale pentru toti copiii este posibila.

Lumea prostilor

Ce motive, altele decat prostia si neputinta ar permite bancilor sa fie independente de vointa poporului?

Ratiunea spune ca ORICE institutie trebuie sa fie responsabila in fata poporului: in ciuda acestei situatii, bancile sunt institutii particulare, “independente” in sensul ca NU dau socoteala decat PROPRIETARILOR LOR PRIVATI.
Banca Centrala a Romaniei este BNR – “Nationala” doar cu numele.
Banca Centrala a SUA este FED (Federal Reserve Bank) care nu da socoteala poporului American ci doar proprietarilor privati ai sai. Se discuta despre o lege care ar permite AUDITAREA bancilor – adica examinarea si aducerea la lumina a activitatii acestora, activitate ce are astazi loc in cel mai mare secret (de aceea Romanii isi imagineaza astazi ca Banca Nationala a Romaniei are vreo obligatie fata de romani sau ca da socoteala in fata acestora). Lumea inca NU stie ca si in SUA, si in Rusia, si in Romania Statul trebuie sa se duca sa se imprumute cu dobanda la camatari – in SUA direct la banca Centrala, in restul lumii prin intermediul Bancilor Comerciale Private).
In situatia asta guvernele sunt doar SLUGI al caror rost este de recuperator al datoriilor in folosul bancilor, de aparare a bogatilor fata de saraci, de paznic al averilor, contractelor si mostenirii.
Mai este cineva care inca nu a inteles ca Lumea se conduce de la Banci si ca omenirea este sclava camatarilor?
Incepand cu 1:37 Ben Bernanke unul dintre patriarhii MMPL afirma ca daca auditul bancilor va judeca si deciziile politice ale bancilor – adica daca REZULTATUL activitatii bancilor va fi luat in discutie, acest lucru va insemna supunerea puterii monetare de catre puterea politica – CEEA CE TREBUIE SA SE INTAMPLE si CU CAT MAI CURAND CU ATAT MAI BINE.


Sistemul
bancar este instrumentul central al interesului, controlului si strategiei Vechii Ordini Mondiale. Atata vreme cat detin controlul banilor, puterea lor nu poate fi revendicata. De aceea, controlul lor asupra banilor trebuie sa inceteze. Bancile trebuie sa fie in responsabilitatea poporului. Un guvern democratic ce nu conduce bancile, NU CONDUCE TARA, astfel incat alegerile sunt fara rost. Este simplu ca “Buna ziua” !

Daca bancherii in trecut au investit in razboaie (finantand ambele tabere), si au facut profituri uriase prin intermediul lor, astazi au constituit uriase institutii internationale cu interese pe intreg globul. Nu pot da gres in a fi castigatorii finali ai oricarui razboi pe care oamenii l-ar duce pe acest pamant. Cu exceptia unui razboi indreptat specific asupra lor si a meseriei lor.

Rezumat;

Interminabila dezbatere despre economie, politică şi libertate se reduce la o singură întrebare: CINE trebuie să CONTROLEZE BANII: Statul sau un mic grup de privaţi ultrabogati, care nu sunt răspunzători în faţa nimănui dar care controlează poporul?
Orice altceva este propagandă.

***********************************************************************************************

Problema Romaniei nu sunt banii (sau lipsa lor), problema Romaniei sunt TRADATORII.

Respect ISLANDA! Este prima tara care a inceput sa-i aresteze pe bancheri. Se poate la ei, se poate si la noi.

Renuntand sa se apere singura, Romania a renuntat la libertate.

OPRESIUNEA de o parte poate supravietui numai prin OBEDIENTA IRESPONSABILA de cealalta parte.

SOCIETATEA are dreptul si OBLIGATIA sa stabileasca ce este tolerabil si ce NU.
O societate toleranta cu cei intoleranti este, de fapt, INTOLERANTA cu cetatenii onesti.
Nici o putere nu este legitima, niciodata, altfel decat prin ea insasi – “might is right”. Ceea ce aduce insa NOU guvernarea Meritocratica este STABILITATEA puterii.

Statul se poarta cu noi, bine sau rau, dupa cum ii sunt conducatorii; dupa cum NI-L FACEM. Un stat bun este azi EXTREM de greu de obtinut, dar ESTE POSIBIL.

Elita bogata a aratat, arata si va arata la nesfarsit dispret si agresivitate indreptate impotriva noastra, daca ii vom permite, la nesfarsit, sa ramana la putere. In lumea averilor ESTE IMPOSIBIL sa avem vreo influenta, altfel decat PRIN INTERMEDIUL unui STAT PUTERNIC.

Pentru ca binele sa triumfe, este necesar sa se asocieze educatia cu ratiunea.
Globalizarea inseamna furtul puterii, de catre bogati, de la detinatorul de drept al acesteia, poporul. Acest lucru se realizeaza prin cardasii care includ guverne tradatoare ce transfera puterea din zona politica (unde poporul are acces) in zona economica (unde poporul nu are acces), in beneficiul privatilor, proprietari de banci si de corporatii.
Votul (alegerile) nu are legatura cu democratia, si nu produce democratie.
Conducerea lumii este asigurata astazi de catre guverne ascunse, formate din cei mai bogati (si inerent, in societatea noastra) si mai puternici.
“Pacat” este orice actiune care rezulta din dispretul fata de oameni sau fata de educatie.
Educatia nu are nici o legatura cu stapanirea abilitatilor necesare la angajare. “Educatia” dupa nevoile patronatului este, in realitate, dresaj. Educatia si dresajul sunt notiuni diferite.
“Istoria lumii nu este altceva decat evolutia constiintei libertatii.”   Hegel
Cand guvernarea incalca drepturile poporului, insurectia este, pentru popor si pentru fiecare fractiune a lui, cel mai sacru drept si cea mai de neevitat datorie. Declaratia drepturilor omului si cetateanului 1793, punctul 35.”
Politica, asa cum o stim, este depasita pentru ca actiunile ei sunt extrem de subiective (bazate pe opinie, parere), relative si pur circumstantiale, fara legatura cu cunoasterea pe care omenirea o are la dispozitie in secolul XXI. Solutia este introducerea Metodei Stiintifice in deciziile privind societatea.
Virtutea nu este genetica, ea se dobandeste prin educatie corespunzatoare.
Viitorul omenirii depinde de construirea unei societati meritocratice, superior educata, cooperativa, dedicata dezvoltarii mutuale, in care competitia este doar o forma de manifestare a colaborarii.
Binele si raul sunt subiective si nici o apreciere facuta in functie de aceste criterii nu poate fi sustinuta, pentru ca frecvent binele unuia inseamna raul altuia. Viitoarea guvernare a lumii trebuie sa aprecieze mai presus de bine si de rau.
Exista doar doua posibilitati:
1. Acordarea de sanse maxime in viata unui numar MINIM de oameni.  2%-3% dintre oameni Vor fi proprietarii Terrei. Copiii se vor naste pe proprietatea altcuiva. Puterea va fi sinonima cu  averea. Plutocratia. Globalizarea. Victoria privilegiului.
2. Acordarea de sanse maxime in viata unui numar MAXIM de oameni. Terra va apartine Omenirii. Copiii se vor naste in casa lor. Meritocratia. Noua Ordine Mondiala.  Victoria echitatii.
 Ω alta lume, cu oportunitati egale pentru toti copiii – este posibila.
Educatie, Libertate+, Echitate, Solidaritate, Comunitate+ !
Saraci din toate tarile, uniti-va! Bogatii s-au unit de mult.

Azi vs. Maine; Banii vs. Ratiune

Benjamin-Franklin-Faith-and-Reason-wallpaper

Azi:

Money is now what humanity values most. Money is power. Money is success. Money is prestige. Money is status. Money is influence. Money is sexy. Money is sex.

Everyone wants money. Everyone worships money. Everyone wants MORE money, even those who already have more than they know what to do with. Everyone lusts after money. They desire it above all other things because it’s the gateway to all other things. Money is the supreme gateway drug – the gateway to everything – and that makes it the Ultimate Drug.

In the Islamic world, religious faith is still prized more highly than money. Muslims would die for their faith. It’s unthinkable that Christians would die for theirs. Christians would, however, die fighting to protect their property and wealth, thus showing who their real God is (and it isn’t Christ!).

Money is the supreme drug, the ultimate crack, the bluest meth, the divine junk. It delivers the highest highs of all.

When you have a world that values itself according to something whose only value lies in acquisition, possessions, and consumption then, in fact, you have a world with no values at all. That’s why psychopaths rule the world. They have no values and they have no interest in values. They are interested in power, manipulation, intimidation and exploitation, and nothing is a great enabler of those than money.

Maine:

Imagine a world that, instead, valued intellect, reason, spirituality, artistry and creativity. It would be a totally different world. Bankers and CEOs would not be respected, and would have no power or influence. Nor would they be rich.

All attempts to change the world will fail unless what the world values most changes. While money reigns, we will never get rid of the kind of people in charge right now. They are the best money-makers, the best at theft, deception, intimidation, of tossing scruples away, of screwing over the opposition, of trampling over bodies to get to the top. And if you have people like that in charge, what can you expect except a shallow, lowest-common-denominator, dumbed down, amoral society of junk and trash?

It would be miraculous if amoral and immoral leaders – totally out for themselves, totally into self-service rather than public service – created a moral society.

It would be miraculous if greedy, selfish leaders gave rise to generous, selfless, altruistic philanthropists.

It would be miraculous if leaders completely ignorant of science, mathematics, engineering and technology presided over a technocratic, technological wonderland.

It would be miraculous if leaders without an artistic, creative bone in their bodies produced an artistic, creative society.

It would be miraculous if anti-intellectual, irrational leaders generated societies full of geniuses ready to solve the problems of the world.

Azi:

There’s no mystery about the world. Psychopaths are in charge and they have created a world ideal for them to rule and exploit. They have created a world of pathetic slaves and submissives – human dogs – that love their masters and will do anything for them.

Maine:

The last thing that psychopaths want is a world full of smart, strong, talented, creative, competitive people who stand up for themselves and instantly retaliate against wrongdoers in their midst.

Azi:

Psychopaths require sheep in order to fleece them. YOUR purpose is to be a sheep. Your place in society is as a docile, sedated zombie, too lazy, too pathetic to do anything, too dumb to know what’s happening to you, too in thrall to celebrities, popes, queens, princes, princesses, presidents, prime ministers, the super rich, too mired in consumerism, too addicted to bread, circuses, video games and gadgets, too uncreative to imagine a better world.

We’ve got your number. And so have the psychopaths.

In a world that values money more than anything else, then, quite literally, rich people are more valuable than the poor. So, how can you complain when the rich walk right over you? That’s the world you chose. That’s the value-system you chose: one that makes you a second-class citizen in a two-tier society, one that makes you a less worthy and valuable person, one that makes you INFERIOR. And you know you ARE inferior, don’t you? That’s why you go along with a system that inherently degrades you.

This is a rich man’s world, but you aren’t rich. You worship money, but you don’t have any. No one is worshipping you. You’re the one doing the worshipping.

Maine

Only a New World Order can save the world from itself. We need a Revaluation of all Values. We need a Revolution. We need a New Enlightenment. We need a New Age of Reason. We need a Post Money World where a wholly different value system prevails: that of merit, intelligence, creativity, and the desire to transform humanity into a divine race.

Mike Hockney