CHEIA DE BOLTA

Daca 20% produc TOT CE ESTE NECESAR, NU CONTEAZA CE FAC RESTUL DE 80% !! Pot sa faca ORICE! Nu mai este obligator sa MUNCEASCA PENTRU SALARIU.

Aici este rascrucea, ALEGEREA pe care suntem chemati sa o facem:

1.fie lasam bunurile si hrana, suficiente pentru toti, ca si in clipa de fata, sa incapa intai in posesia intermediarilor si apoi, cumparam noi, fiecare in parte de la ei, la pret de specula,

fie, 2.atribuim bunurile si hrana, suficiente pentru toti, initial in proprietatea statului, care are obligatia sa le gestioneze FAIR=CORECT, si care poate sa le distribuie cum este mai echitabil, INCLUSIV GRATUIT.

DACA AI INTELES ASTA, AI INTELES TOTUL.

ACEASTA ESTE UNA DIN CELE TREI ACTIUNI NEVIOLENTE CARE DUC LA ELIMINAREA PRIVILEGIULUI SUPERBOGATILOR, SCURT-CIRCUITAND BUCLA-CAPUSA, ACTIUNEA LOR ASUPRA SOCIETATII, FAPTUL CA AJUNGEM SA CUMPARAM, MEREU, HRANA SI PRODUSELE FACUTE DE ALTII, DE LA INTERMEDIARII BOGATI, CARE CONSTA IN  MENTINEREA CONTINUA A  “DEFICITULUI” TUTUROR PRODUSELOR (PRODUSE PRIN MUNCA ALTORA !) SI IN GESTIONAREA LOR, IN FUNCTIE DE CRITERIUL “BOGATIA”, PE CARE EI L-AU STABILIT SI CARE, CU ADEVARAT NICI NU EXISTA; ESTE DOAR O PAGUBOASA (pentru noi) CONVENTIE INTRE NOI SI EI.

GANDESTE-TE LA O PLANTATIE DE TRESTIE DE ZAHAR SI LAMURESTE-TI NOTIUNEA: CINE FACE PRODUCTIE: PROPRIETARUL SAU SCLAVII LUI? ESTE CORECT SA CUMPERI DE LA EL, SAU DE LA PRODUCATORI? SOCIETATEA ESTE IMBUNATATITA PRIN CE FACE EL, SAU PRIN CE FAC EI?

TIMPUL TRECE, HOTARASTE-TE, CE DORESTI: PRIVILEGIU SAU ECHITATE!

4 thoughts on “CHEIA DE BOLTA

    • Capitalismul nu este de preferat, pentru ca favorizeaza PRIVILEGIUL, individualismul, lupta IMPOTRIVA societatii, situeaza profitul deasupra omului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.