Romania si Monarhia

A inceput sa se vorbeasca iar despre monarhie.
Daca INTR-ADEVAR te simti inferior GENETIC familiilor regale, rasfatatele privilegiului mostenit, unde monarhi buni lasa in urma fii tampiti, este oranduirea potrivita pentru tine. Daca vrei sa ai GARANTIA ca NU-ti poti schimba stapanii, chiar daca nu-ti mai convine, este oranduirea potrivita pentru tine.

Vezi cu ce s-a ocupat in trecut si cu ce se ocupa Anglia azi. Vezi cine a legalizat pirateria. Vezi cine patroneaza productia de opiu (precursor al 80% din heroina de pe piata) din Afganistan. Vezi cine a avut doua razboaie cu China, ca sa o oblige sa cumpere opiu, cand China a hotarat interzicerea consumului de droguri. Vezi unde este cartierul general al plutocratiei, astazi (Londra !).

Vezi cat de multumiti au fost supusii ( 6 generatii !!!) in timpul Razboiului de 100 de ani (mai precis, 116 ani, intre 1453 -1337)”, Intretinut din LACOMIA angliei, pentru CONTROLUL tronului Frantei.

Noi, romanii, datoram monarhiei faptul ca, prin “asasinarea” politica (exilarea) lui Nicolae Titulescu dupa ce acesta perfectase un acord de prietenie cu Rusia, pe cale de consecinta, am pierdut Basarabia (la rusi) si Ardealul (la nemti). In plus, am pierdut si prietenia Frantei, aratand ca dispretuim Republica si ca alegem sa fim slugi.

FUNDAMENTUL DEMOCRATIEI, “curtile cu juri”, au fost suprimate in 1938 din porunca lui Carol al II-lea, nemultumit de verdictele de nevinovatie (achitare) pronuntate de jurii fata de adverasarii sai politici.

Fa-ma mama cu noroc, si arunca-ma in foc!

5 thoughts on “Romania si Monarhia

  1. bineanteles, nimic nu este gratis in Babilon. Diavolul are stofa de afacerist, iar afacerile ii merg din plin… in democratia reprezentativa.
    aceasta natiune, se pare, e sortita pieirii…… no comment.

    • …cati or putea… mai greu de inteles insa este ca Monarhia are si niste “puncte forte”…ca democratia in forma votului universal NU FUNCTIONEAZA si ca SINTEZA intre Monarhie si Democratie, care combina avantajele amandurora si elimina dezavantajele amandurora este MERITOCRATIA DIALECTICA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.