Stindardul Democratiei si Garantul Absolut al Libertatii

 

CaptainAmericaExclusivePoster

“… sau, cine este, in realitate,  Profesorul nostru de Morala

Cea mai corecta caracterizare si-o poate face singur, asa incat ii adresam cateva intrebari:

1. Cine a hotarat ca America sa fie Politia Mondiala, in locul Organizatiei Natiunilor Unite (ONU)?

2. Ce intentioneaza sa faca cu imensul arsenal de arme de distrugere in masa pe care il detine?

3. Cum intentioneaza sa repare catastrofica greseala a spionajului American, care a insistat ca Irakul are arme de distrugere in masa, in timp ce Irakul a insistat ca NU ARE? Irakul a spus adevarul iar America a mintit.

4. Cine a autorizat America sa atace folosind drone in spatiul aerian suveran al altor natiuni? Atacurile cu drone sunt un act de razboi. Ar fi corect ca restul lumii sa puna America in fata alegerii de a renunta la atacuri sau , daca nu, sa se astepte sa fie bombardata?

5. Ce masuri va lua pentru ceea ce a facut America barbatilor, femeilor si copiilor nevinovati din Vietnam (milioane de oameni!)? Ce ne poate spune despre folosirea napalmului, defoliantelor (Agent Orange + dioxina), bombardamentelor “in suprafata” (in opozitie cu bombardamentele de precizie)? Ce sanctiuni i-au fost impuse Americii? Si-a cerut America iertare? A fost vreunul dintre conducatorii Americii aratat drept criminal de razboi? … sau, cumva, exista o lege pentru America si alta lege pentru restul lumii? Este acesta un exemplu de “dreptatea este de partea celui mai puternic” si de “judecata a invingatorului”? De ce sa fie America judecatorul moralitatii? Nu ar trebui ca mai degraba noi sa judecam moralitatea capitalismului American si distrugerea pe care a adus-o lumii?

6. In razboiul din Vietnam, America a depasit limita acceptabilitatii a ceea ce pot comite de niste fiinte zise “umane”. A purtat razboiul in felul cel mai abject care i-a fost accesibil. A dus o campanie de terorism in masa si de macel in masa a civililor Vietnamezi nevinovati. A incalcat dreptul altei natiuni la autodeterminare si a folosit terorismul pentru a-si impune ideologia asupra ei. Nu a ezitat sa folosesca arme chimice impotriva civililor. America s-a DOVEDIT o natiune terorista brutala.

Avand in vedere acestea, cum indrazneste sa tina predici celorlalte natiuni?

7. America este CEA MAI primejdioasa natie de pe fata pamantului, tara cu CELE MAI multe arme de distrugere in masa si un buget pentru inarmare MAI MARE decat a tuturor celorlalte tari adunate la un loc. Are mai multe arme decat cetateni. America este dulcea casa a complexului militaro-industrial care duce razboaie pentru profit. Ce ne poate spune despre faptul ca este sponsor al Zionistilor – care constituie principala cauza a nemultumirii, fundamentalismului si terorismului islamice.

8. Cand Israelul a INVADAT ILEGAL fasia Ghaza si a folosit bombe cu fosfor alb, America i-a sustinut in totalitate pe Zionisti si i-a prezentat drept “luptatori impotriva terorismului”. Cand Presedintele Assad a atacat teroristii Al-Qaeda care desfasurau jihad in Siria, a fost condamnat ca dictator si terorist.

Cu totii stim ca America va sustine Israelul Zionist indiferent ce atrocitati va mai comite, in schimb va condamna intotdeauna orice forte care se vor opune Zionistilor. Ce ne poate spune despre politica “standardelor duble” ?

America este 100% o natiune partinitoare si este 0% un aparator neutru al pacii. Trebuie sa fie descrisa astfel de catre ONU si sa fie fortata sa nu-si mai bage nasul in afacerile interne ale natiunilor suverane.

Blocajul din 2013 al Guvernului American atunci cand Congresul nu a aprobat noul buget dovedeste ca Dreapta Americana a devenit “la vedere ” anarhista si doreste caderea guvernului.

Dreapta Americana doreste ZERO cheltuieli publice, ZERO cheltuieli federale.

In America, Institutia Statului este considerata ca imanent de stanga si, ca urmare, Dreapta vrea sa renunte de tot la ea. Aceasta este copilul legitim al libertarianismului anarho-capitalist facut impreuna cu teoriille despre conspiratiile guvernelor impotriva propriilor popoare.

O anarhie libertariana – monstrul in care se reformeaza acum America – nu va putea avea niciodata vreo influenta POZITIVA asupra lumii.

Anarhistii afirma ca guverarea este problema si nu solutia. In realitate, exact contrariul este adevarat. Guvernul – corect, puternic, meritocratic, manifestare adevarata a Vointei Comune  – si NU aflat in buzunarul bogatilor – este solutia. Anarhistii si libertarienii constituie miezul PROBLEMEI.

Se apropie ziua scadentei notei de plata pentru anarhisti si pentru avocatii teoriilor conspirationiste care prezinta Institutia Statului drept inamicul poporului – pentru cei care urmaresc inscaunarea Pietelor “Libere” drept Autoritatea Suprema a omenirii.

Rezumat:

Guvernul trebuie sa-i opreasca pe toti acesti fanatici care iau atitudine IMPOTRIVA POPORULUI si IMPOTRIVA VOINTEI COMUNE, in favoarea propriilor interese – egoiste, irationale, personale – sau altfel ne reintoarcem la o organizare veche,  cunoscuta si incercata in toate variantele: jungla.

AMERICA NU MAI ESTE GUVERNABILA SI CONTRADICTIILE INTERNE I-AU INCEPUT DEJA DISTRUGEREA.

ZILELE AMERICII CA SUPERPUTERE MONDIALA AU TRECUT (vezi Ukraina, Crimeea).”

Mike Hockney

**************************************************************************

Problema Romaniei nu sunt banii (sau lipsa lor), problema Romaniei sunt TRADATORII.

Interesul companiilor bogate pentru care lupta America, este este nu numai diferit ci chiar contrar interesului poporului Roman.

Ca ne-am lasat jefuiti pana acum de catre lichele este una, sa scuipam sau chiar sa dam cu copita inspre Rusia este alta.

Cardasia cu huliganii internationali NU constituie o scuza ci, dimpotriva, este o circumstanta agravanta.

Consider ca nici Presedintele,  nici Guvernul nu au mandat sa implice Romania intr-un conflict in care noi am fi, in acelasi timp, agresori si perdanti.

Respect ISLANDA! Este prima tara care a inceput sa-i aresteze pe bancheri. Se poate la ei, se va putea si la noi.

Sistemul bancar este instrumentul central al interesului, controlului si strategiei Vechii Ordini Mondiale. Atata vreme cat detin controlul banilor, puterea lor nu poate fi revendicata. De aceea, controlul lor asupra banilor trebuie sa inceteze. Bancile trebuie sa fie in responsabilitatea poporului. Un guvern democratic ce nu conduce bancile, NU CONDUCE TARA, astfel incat alegerile sunt fara rost. Este simplu ca “Buna ziua” ! Daca bancherii in trecut au investit in razboaie (finantand ambele tabere), si au facut profituri uriase prin intermediul lor, astazi au constituit uriase institutii internationale cu interese pe intreg globul. Nu pot da gres in a fi castigatorii finali ai oricarui razboi pe care oamenii l-ar duce pe acest pamant. Cu exceptia unui razboi indreptat specific asupra lor si asupra bancilor private.

Interminabila dezbatere despre economie, politică şi libertate se reduce la o singură întrebare: CINE trebuie să CONTROLEZE BANII: angajatii poporul sau un mic grup de privaţi ultrabogati, care nu sunt răspunzători în faţa nimănui dar care controlează poporul? Nici o banca PRIVATA nu trebuie sa mai existe pe suprafata pamantului. Orice altceva este propagandă.

Globalizarea inseamna furtul puterii, de catre bogati, de la detinatorul de drept al acesteia, poporul. Acest lucru se realizeaza prin cardasii care includ guverne tradatoare ce transfera puterea din zona politica (unde poporul are acces) in zona economica (unde poporul nu are acces), in beneficiul privatilor, proprietari de banci si de corporatii.

Votul (alegerile) nu are legatura cu democratia, si nu produce democratie. Conducerea lumii este asigurata astazi de catre guverne ascunse, formate din cei mai bogati (si inerent, in societatea noastra) si mai puternici.

Capitalismul, deghizat in democratie capitalista, impreuna cu piata “libera” este sistemul proiectat sa sporeasca bogatia bogatilor, cu complicitatea saracilor – ceea ce si face. Orice sarac care sustine capitalismul este un ignorant si orice popor care adopta azi capitalismul este mult intarziat pe scena istoriei.

Renuntand sa se apere singura, Romania a renuntat la libertate.

OPRESIUNEA de o parte poate supravietui numai prin OBEDIENTA IRESPONSABILA de cealalta parte.

SOCIETATEA are dreptul si OBLIGATIA sa stabileasca ce este tolerabil si ce NU. O societate toleranta cu cei intoleranti este, de fapt, INTOLERANTA cu cetatenii onesti.

Nici o putere nu este legitima, niciodata, altfel decat prin ea insasi – “might is right”. Ceea ce aduce insa NOU guvernarea Meritocratica este STABILITATEA puterii. Statul se poarta cu noi, bine sau rau, dupa cum ii sunt conducatorii; dupa cum NI-L FACEM. Un stat bun este azi EXTREM de greu de obtinut, dar ESTE POSIBIL. Elita bogata a aratat, arata si va arata la nesfarsit dispret si agresivitate indreptate impotriva noastra, daca ii vom permite, la nesfarsit, sa ramana la putere. In lumea averilor ESTE IMPOSIBIL sa avem vreo influenta, altfel decat PRIN INTERMEDIUL unui STAT PUTERNIC.

Pentru ca binele sa triumfe, este necesar sa se asocieze educatia cu ratiunea.

“Pacat” este orice actiune care rezulta din dispretul fata de oameni sau fata de educatie. Educatia nu are nici o legatura cu stapanirea abilitatilor necesare la angajare.

“Educatia” dupa nevoile patronatului este, in realitate, dresaj. Educatia si dresajul sunt notiuni diferite.

“Istoria lumii nu este altceva decat evolutia constiintei libertatii.” Hegel

“Cand guvernarea incalca drepturile poporului, insurectia este, pentru popor si pentru fiecare fractiune a lui, cel mai sacru drept si cea mai de neevitat datorie. Declaratia drepturilor omului si cetateanului 1793, punctul 35.” Prin suveranitatea poporului se înţelege dreptul poporului de a decide asupra sorţii sale, de a stabili linia politică a statului şi alcătuirea organelor lui, precum şi de a controla activitatea acestora. Suveranitatea poporului legitimează dreptul acestuia la insurecţie, atunci când s-au epuizat toate mijloacele legale în înfăptuirea democraţiei.

Politica, asa cum o stim, este depasita pentru ca actiunile ei sunt extrem de subiective (bazate pe opinie, parere), relative si pur circumstantiale, fara legatura cu cunoasterea pe care omenirea o are la dispozitie in secolul XXI. Solutia este introducerea Metodei Stiintifice in deciziile privind societatea.

Virtutea nu este genetica, ea se dobandeste prin educatie corespunzatoare. Viitorul omenirii depinde de construirea unei societati meritocratice, superior educata, cooperativa, dedicata dezvoltarii mutuale, in care competitia este doar o forma de manifestare a colaborarii.

Binele si raul sunt subiective si nici o apreciere facuta in functie de aceste criterii nu poate fi sustinuta, pentru ca frecvent binele unuia inseamna raul altuia. Viitoarea guvernare a lumii trebuie sa aprecieze mai presus de bine si de rau. Exista doar doua posibilitati:

1. Acordarea de sanse maxime in viata unui numar MINIM de oameni. Politica bazata pe parere. Abstentia statului de la reglementarea sferei private chiar si in cazurile in care aceasta produce consecinte publice. Perpetuarea familiilor dinastice prin transmiterea ereditara a averilor din generatie in generatie. 2%-3% dintre oameni vor fi proprietarii Terrei. Parazitism. Copiii se vor naste scalvi, pe proprietatea altcuiva. Puterea va fi sinonima cu averea. Plutocratia. Globalizarea. Victoria privilegiului.

2. Acordarea de sanse maxime in viata unui numar MAXIM de oameni. Introducerea metodei stiintifice in politica. Reglementarea sferei private in cazul in care produce consecinte publice. Disparitia familiilor dinastice prin taxa de mostenire de 100%.Terra va apartine Omenirii. Simbioza. Copiii se vor naste liberi, in casa lor. Meritocratia. Noua Ordine Mondiala. Victoria echitatii.

Educatie, Libertate+, Echitate, Solidaritate, Comunitate+ ! Saraci din toate tarile, uniti-va! Bogatii s-au unit deja. Sapere aude!

Ω altă lume este posibilă.

 

2 thoughts on “Stindardul Democratiei si Garantul Absolut al Libertatii

  1. dar cine a mai condus tara?doar usl di pdl au fost la purtee 22 anitrezeste-te pustiule ca e pacat de viitorul nostru, suntem tineribaietii astia din partide snt BUGETARI dar totusi au averi de miliarde de euroin timp ce in romania sunt pensii de 50eurocehii au 5 picioare si 3 maini de castiga mii de euro pe luna?INTREABA TE TE ROG de ce la noi e saracia de pe lumevinovatii sunt EI nu am condus eu tara NU ai condus-o tu NU a condus-o PP-DD ci usl si pdl

    • TOATE, fara exceptii, partidele de astazi din Romania au acelasi sef. Din acest motiv, fara exceptii, poporul a fost din ce in ce mai oprimat de la lovitura de stat si pana acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.