Snowden erou! …sau cui a folosit, IN REALITATE, actiunea Snowden.

 

SNOWDEN_2700152b

Este Snowden eroul tau?
Dusmanul dusmanului tau este prietenul tau?

In primul rand… cum de este atat de mediatizat, cand se stie ca nu exista mass-media fara stapan bogat?

Statele occidentale in general si America in special sunt guvernate de catre politicieni-piñata care au rolul dublu 1.de a face o politica strict si neabatut in interesul bogatilor si, in acelasi timp, 2.de a concentra asupra lor nemultumirea maselor, permitand bogatilor sa conduca fara intrerupere si neagasati de catre fazani, din siguranta privata a economiei si finantelor.

Cand furia populatiei da pe dinafara, piñata este doborata cu betele si ploaia de bomboane calmeaza populatia, care se va uita cu speranta de acum la noua piñata.
Revenind la Snowden, acesta a actionat concret impotriva unui stat agresiv, corupt si inapoiat, (discutabil, cel mai inapoiat stat “civilizat”, numarul unu mondial la procentul de detinuti fata de populatia generala, care practica segregarea extrema un functie de avere, in care un procent de 1% detin circa 50% din intreaga avutie; un stat fundamentalist crestin, condus de WASP (anglo-saxoni albi protestanti).
Acum,intrebarea este: actiunea lui Snowden a fost indreptata impotriva DEFECTELOR statului American SAU impotriva IDEII DE STAT, in general?
Desi o minte rationala intelege ca progresul in general si chiar LIBERTATEA INSASI ar fi fost imposibile fara lege, ordine, autoritate – lumea este plina de ignoranti primitivi care inteleg prin libertate ideea ca fiecare sa poata face orice ar dori fara ca nimeni sa se opuna lor.
In ultima perioada observ o alianta intre libertarienii de stanga si cei de dreapta.
Libertarienii de stanga, naivi rau, a caror educatie politica, psihologica si sociala se reduce la “Love is Light” si “Jesus Loves You” isi imagineaza ca disparitia statului va crea cadrul in care va aparea SPONTAN buna intelegere si buna cooperare intre oameni.
Libertarienii de dreapta, la fel de ignoranti dar adepti ai mantrei Darwiniene – “supravietuirea celui mai puternic”, ii dispretuiesc pe primii si abia asteapta sa ii praduiasca, nestanjeniti de nimeni. ACEASTA este tabara in care lupta Snowden si aceasta pozitie a lui este sustinuta de multe indicii, cum ar fi contributia financiara pentru campania lui Ron Paul.
Societatea in viziune libertariana exista insa de multa vreme: numele ei este jungla.
Anarhia este INTOTDEAUNA temporara, puterea este imediat preluata, de obicei prin violenta extrema, de catre cei mai agresivi si mai psihopati dintre noi. Atunci, cui bono?
Pai, in primul rand, slabirea statelor pana la disparitie NU va duce la aparitia anarhiei, la care viseaza Snowden, Ron Paul & Co. la unison cu lunatecii “Love, drugs and Rock’n Roll” pentru ca vidul de putere prin disparitia statelor pur si simplu nu va exista.
“Mana invizibila” care conduce azi economia, anume persoanele ultrabogate care conduc lumea, pur si simplu doar isi va spori si mai mult puterea, devenind pe fata SINGURA autoritate.
Snowden in runda II, venind dupa cei care afirma ca atentatele sinucigase din 11 septembrie sunt opera guvernului American, a mai stirbit inca putin din increderea fazanilor in ideea de stat si, prin aceasta, s-a dovedit o unealta fara minte a superbogatilor, al caror vis suprem este disparitia statelor si conducerea pe-fata-economica a lumii, fara nici un fel de reglementare care ar putea impieta asupra maximizarii profitului.
Guvernele de astazi sunt, in majoritate tradatoare fata de cei care i-au ales dar, macar, exista posibilitatea de schimbare.

Cine insa va avea puterea necesara sa se opuna intr-o lume condusa oficial si pe fata tiranic de catre Lehman Brothers, Rotschild, Chevron & Co.?
Tu ?!!
Este cu adevarat interesant cum o miscare in interesul bogatilor – cresterea antipatiei fazanilor fata de institutia statului este perceputa de catre fazani drept o victorie a libertatii iar autorul acesteia – un ignorant politic si libertarian de dreapta – devine un erou al fazanilor. Numai un narcisist ignorant isi imagineaza ca toate informatiile trebuie sa fie accesibile tuturor dar nu am sa mai lungesc discutia si am sa afirm doar faptul ca anumite informatii sunt in interesul iar altele impotriva interesului poporului si ca exista diverse grupuri care actioneaza in secret, unele in interesul iar altele impotriva interesului poporului.

Rezumat:
Antidotul pentru sexul de slaba calitate este abstinenta sau sexul de calitate?

Antidotul impotriva statului rau, slab, aparator al celor 1% cei mai bogati NU este lipsa statului ci este STATUL BUN, puternic (ca sa te poti opune bogatilor TREBUIE sa fii puternic), aparator al celor 99% cei mai saraci cetateni ai sai.

Statul NU este “un rau in sine” ci este asa cum sunt oamenii care il administreaza  …si, sa nu uitam, ca tradatorii din guvernele de astazi sunt PRODUSUL DIRECT al DEMOCRATIEI CAPITALISTE.
Ω altă lume este posibilă.

**************************************************************************
Problema Romaniei nu sunt banii (sau lipsa lor), problema Romaniei sunt TRADATORII.
Respect ISLANDA! Este prima tara care a inceput sa-i aresteze pe bancheri. Se poate la ei, se poate si la noi.
Sistemul bancar este instrumentul central al interesului, controlului si strategiei Vechii Ordini Mondiale. Atata vreme cat detin controlul banilor, puterea lor nu poate fi revendicata. De aceea, controlul lor asupra banilor trebuie sa inceteze. Bancile trebuie sa fie in responsabilitatea poporului. Un guvern democratic ce nu conduce bancile, NU CONDUCE TARA, astfel incat alegerile sunt fara rost. Este simplu ca “Buna ziua” ! Daca bancherii in trecut au investit in razboaie (finantand ambele tabere), si au facut profituri uriase prin intermediul lor, astazi au constituit uriase institutii internationale cu interese pe intreg globul. Nu pot da gres in a fi castigatorii finali ai oricarui razboi pe care oamenii l-ar duce pe acest pamant. Cu exceptia unui razboi indreptat specific asupra lor si a meseriei lor.
Interminabila dezbatere despre economie, politică şi libertate se reduce la o singură întrebare: CINE trebuie să CONTROLEZE BANII: poporul sau un mic grup de privaţi ultrabogati, care nu sunt răspunzători în faţa nimănui dar care controlează poporul? Nici o banca PRIVATA nu trebuie sa mai existe pe suprafata pamantului. Orice altceva este propagandă.
Renuntand sa se apere singura, Romania a renuntat la libertate.
OPRESIUNEA de o parte poate supravietui numai prin OBEDIENTA IRESPONSABILA de cealalta parte.
SOCIETATEA are dreptul si OBLIGATIA sa stabileasca ce este tolerabil si ce NU. O societate toleranta cu cei intoleranti este, de fapt, INTOLERANTA cu cetatenii onesti.
Nici o putere nu este legitima, niciodata, altfel decat prin ea insasi – “might is right”. Ceea ce aduce insa NOU guvernarea Meritocratica este STABILITATEA puterii. Statul se poarta cu noi, bine sau rau, dupa cum ii sunt conducatorii; dupa cum NI-L FACEM. Un stat bun este azi EXTREM de greu de obtinut, dar ESTE POSIBIL. Elita bogata a aratat, arata si va arata la nesfarsit dispret si agresivitate indreptate impotriva noastra, daca ii vom permite, la nesfarsit, sa ramana la putere. In lumea averilor ESTE IMPOSIBIL sa avem vreo influenta, altfel decat PRIN INTERMEDIUL unui STAT PUTERNIC.
Pentru ca binele sa triumfe, este necesar sa se asocieze educatia cu ratiunea.
Globalizarea inseamna furtul puterii, de catre bogati, de la detinatorul de drept al acesteia, poporul. Acest lucru se realizeaza prin cardasii care includ guverne tradatoare ce transfera puterea din zona politica (unde poporul are acces) in zona economica (unde poporul nu are acces), in beneficiul privatilor, proprietari de banci si de corporatii.
Votul (alegerile) nu are legatura cu democratia, si nu produce democratie. Conducerea lumii este asigurata astazi de catre guverne ascunse, formate din cei mai bogati (si inerent, in societatea noastra) si mai puternici.
“Pacat” este orice actiune care rezulta din dispretul fata de oameni sau fata de educatie. Educatia nu are nici o legatura cu stapanirea abilitatilor necesare la angajare. “Educatia” dupa nevoile patronatului este, in realitate, dresaj. Educatia si dresajul sunt notiuni diferite.
“Istoria lumii nu este altceva decat evolutia constiintei libertatii.” Hegel
“Cand guvernarea incalca drepturile poporului, insurectia este, pentru popor si pentru fiecare fractiune a lui, cel mai sacru drept si cea mai de neevitat datorie. Declaratia drepturilor omului si cetateanului 1793, punctul 35.” Prin suveranitatea poporului se înţelege dreptul poporului de a decide asupra sorţii sale, de a stabili linia politică a statului şi alcătuirea organelor lui, precum şi de a controla activitatea acestora. Suveranitatea poporului legitimează dreptul acestuia la insurecţie, atunci când s-au epuizat toate mijloacele legale în înfăptuirea democraţiei.
Politica, asa cum o stim, este depasita pentru ca actiunile ei sunt extrem de subiective (bazate pe opinie, parere), relative si pur circumstantiale, fara legatura cu cunoasterea pe care omenirea o are la dispozitie in secolul XXI. Solutia este introducerea Metodei Stiintifice in deciziile privind societatea.

Capitalismul, deghizat in democratie capitalista, este sistemul proiectat sa sporeasca bogatia bogatilor, cu acceptul saracilor – ceea ce si face. Orice sarac care sustine capitalismul este un ignorant si orice popor care adopta azi capitalismul este mult intarziat pe scena istoriei.

Virtutea nu este genetica, ea se dobandeste prin educatie corespunzatoare. Viitorul omenirii depinde de construirea unei societati meritocratice, superior educata, cooperativa, dedicata dezvoltarii mutuale, in care competitia este doar o forma de manifestare a colaborarii.
Binele si raul sunt subiective si nici o apreciere facuta in functie de aceste criterii nu poate fi sustinuta, pentru ca frecvent binele unuia inseamna raul altuia. Viitoarea guvernare a lumii trebuie sa aprecieze mai presus de bine si de rau. Exista doar doua posibilitati:

1. Acordarea de sanse maxime in viata unui numar MINIM de oameni. Politica bazata pe parere. Abstentia statului de la reglementarea sferei private chiar si in cazurile in care aceasta produce consecinte publice. Perpetuarea familiilor dinastice prin transmiterea ereditara a averilor din generatie in generatie. 2%-3% dintre oameni Vor fi proprietarii Terrei. Copiii se vor naste scalvi, pe proprietatea altcuiva. Puterea va fi sinonima cu averea. Plutocratia. Globalizarea. Victoria privilegiului.

2. Acordarea de sanse maxime in viata unui numar MAXIM de oameni. Introducerea metodei stiintifice in politica. Reglementarea sferei private in cazul in care produce consecinte publice. Disparitia familiilor dinastice prin taxa de mostenire de 100%.Terra va apartine Omenirii. Copiii se vor naste liberi, in casa lor. Meritocratia. Noua Ordine Mondiala. Victoria echitatii.

Educatie, Libertate+, Echitate, Solidaritate, Comunitate+ ! Saraci din toate tarile, uniti-va! Bogatii s-au unit deja. Sapere aude!

Ω altă lume este posibilă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.