Spune-mi cu cine te incardasesti, ca sa iti spun cine esti!

aaacorporate_flag_0

Sunt impotriva initierii sau facilitarii, de pe teritoriul Romaniei, a oricarei actiuni care constituie amestec in treburile interne ale altor tari in general, dar astazi Ukraina si Rusia in special.

Interesul companiilor bogate pentru care lupta America, este este nu numai diferit ci chiar contrar interesului poporului Roman.

Ca ne-am lasat jefuiti pana acum de catre lichele este una, sa scuipam sau chiar sa dam cu copita inspre Rusia este alta.

Cardasia cu huliganii internationali NU constituie o scuza ci, dimpotriva, este o circumstanta agravanta.

Consider ca nici Presedintele,  nici Guvernul nu au mandat sa implice Romania intr-un conflict in care noi am fi, in acelasi timp, agresori si perdanti.

Romania nu are si nu va avea niciodata plaja la Atlanticul de Nord dar a fost si va fi mereu vecina cu popoarele Europei si Asiei.

Sunt impotriva, in primul rand, pentru ca este nedrept.

Sunt impotriva, in al doilea rand, pentru ca inca nu am raspuns o data la intrebarea “Ce am cautat la Stalingrad?” si nu mai vreau inca o intrebare la care sa nu putem da un raspuns.

adownload

 

03.04.2012

Numarul de militari Americani in Romania a crescut brusc cu 60%, de la 1000 la 1600.

05.04.2014

La începutul lunii aprilie, SUA au suspendat o serie de proiecte comune cu Rusia în cadrul comisiei prezidenţiale bilaterale.

07.04.2014

Dialogul dintre Rusia şi NATO a fost întrerupt. Alianţa Nord-Atlantică a anunţat, săptămâna aceasta, că suspendă cooperarea cu Rusia.

 

Iată că deja în Estonia, la o distanță de numai 300 de kilometri de orașul Pskov din Rusia, s-a decis amplasarea unei a doua baze aeriene NATO, în România va fi suplimentat cu 175 numărul de pușcași marini, iar în Marea Neagră este trimis un distrugător american.

09.04.2014

Distrugatorul USS Donald Cook a ajuns in apele Marii Negre.

 

…este foarte interesant cum se apara NATO tocmai in Ukraina….

10.04.2014

Nave franceze se indreapta spre Marea Neagra.

11.04.2014

„În prezent, incitarea la sentimente antiruse pe fondul intensificării rasismului şi xenofobiei în numeroase ţări din Uniunea Europeană, a creşterii numărului de grupări ultranaţionaliste şi a complezenţei faţă de neonazism, fie că este în Ucraina sau în altă parte, ameninţă în mod evident stabilitatea europeană”, a declarat astăzi ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov.
Mai mult: http://romanian.ruvr.ru/news/2014_04_11/Lavrov-a-avertizat-Europa-cu-privire-la-incitarea-starilor-anti-ruse-9340/

12.04.2014

„Eu consider că totul a fost controlat de CIA, iar preşedintele Barack Obama a ştiut acest lucru. Adică americanii au provocat intenţionat operaţiunea militară, împingând evenimentele până la linia roşie de care au tot vorbit. Rezultatul trebuia să fie o intervenţie militară. Faptul că în prezent americanii afirmă că au fost induşi în eroare este neserios”.
Mai mult: http://romanian.ruvr.ru/2014_04_12/Atac-cu-arme-chimice-in-Guta-de-Est-0000/

13.04.2014

Gluma zilei:

“NATO and EU enlargement has helped the nations of Central and Eastern Europe to tackle difficult reforms, which were required prior to accession. It has helped their citizens enjoy the benefits of democratic choice, the rule of law, and substantial economic growth. These efforts have moved Europe closer to being whole, free, and at peace than at any other time in history.”

Mai mult: http://www.nato.int/cps/en/natolive/topics_109141.htm

13.04.2014

„Potrivit unor surse neconfirmate, decizia privind operaţiunea militară în oraşul Slaviansk din sud-estul Ucrainei a fost luată la iniţiativa lui Brennan”, a declarat deputatul ucrainean.
Mai mult: http://romanian.ruvr.ru/news/2014_04_13/Directorul-CIA-a-avut-intalniri-secrete-la-Kiev-4935/

13.04.2014

România a cerut Statelor Unite să trimită mai mulţi soldaţi şi tehnică militară în zona ţării noastre.

15.04.2013

„Eu văd tentative de şantaj iniţiate de Washington şi efectuate de NATO împotriva Rusiei în problema preţului la gaze pentru Ucraina. Între altele, aceasta este doar o problemă bilaterală. UE şi NATO nu au nici un drept să se amestece în aceste negocieri. Dacă vom lua orice companie americană şi vom presupune că există un cumpărător necinstit ca Ucraina, ei ar fi încetat de mult timp livrările. Trebuie spus că Rusia dă dovadă de multă răbdare. Iar dacă preţul este mai mare decât pentru alţii, aşa ceva se numeşte costul riscului. Dacă clientul este dubios, el plăteşte mai mult. Aşa ceva este normal în afaceri”.
Mai mult: http://romanian.ruvr.ru/2014_04_15/Cercurile-de-afaceri-europene-impotriva-NATO-0125/

Insarcinatul cu afaceri al SUA la Bucuresti: SUA raman neclintite alaturi de Romania si de toti aliatii sai din NATO in acest moment de criza. Anticipam alte angajamente diplomatice si vizite ale fortelor armate americane

17.04.2014

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-17057883-insarcinatul-afaceri-sua-duane-butcher-romania-aliat-cheie-zona-marii-negre-afla-prima-linie-crizei-regionale-anticipam-alte-angajamente-diplomatice-vizite-ale-fortelor-armate-americane.htm

19.04.2014

Autorităţile SUA au decis să trimită în Ucraina un ajutor militar neletal suplimentar.

02.05.2014

NATO declara Rusia drept “dusman”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.