Mesajul Miscarii Dacia. 2.

Third_way

2. Esti sustinator al lui Ponta? Citeste!

Miscarea Dacia are in vedere implementarea unei societati fara sclavi si fara stapani de sclavi, fara “bogati” si fara “saraci”, o societate in care oamenii nu mai trebuie sa suporte tirania propriilor institutii, in care munca este placuta si aducatoare de satisfactii, in care oamenii isi pot implini potentialul cu care s-au nascut. Abia atunci istoria omenirii va incepe cu adevarat, abia atunci vom putea considera ca, in fapt ne-am desprins de maimuta.

Comunismul NU a adus, in realitate, acest lucru.
Comunismul a produs, in realitate, LEGIUNI de nemultumiti cu burta plina si cu apartament proprietate particulara, dar care s-au inghesuit ca maimutele la gogosile aduse in piata, cu sacosa, de catre capitalisti.
Comunismul NU a cazut fiindca este perfect… ci fiindca este imperfect. Ideea de DREPTATE a fost interpretata GRESIT de catre comunism prin EGALITARISM, dar cea mai mare greseala a comunismului a fost SITUAREA MATERIEI DEASUPRA IDEILOR – altfel spus situarea stomacului mai presus de creier.
Afirmatia ca “starea materiala determina constiinta” a facut comunistii sa creada ca confortul material poate aduce fericirea. Neasteptat pentru ei, desi au dat tuturor casa, serviciu, butelie, mancare… oamenii au fost PROFUND nemultumiti.

Teza: Oportunitati egale, rezultate egale; materia deasupra mintii in scopul uniformizarii – Comunismul. Opresiune.
Antiteza: Oportunitati inegale, rezultate inegale; mintea deasupra materiei – in slujba intereselor stapanilor – Capitalismul. Opresiune.
Sinteza: Oportunitati egale – rezultate dupa meritele individuale – mintea deasupra materiei in scopul implinirii potentialului cu care ne-am nascut, atat ca indivizi cat si ca specie. Dreptate, libertate.

Mie imi sunt dragi comunistii fiindca ei doresc o lume mai buna pentru toti. NU TREBUIE insa SA REPETAM GRESELILE TRECUTULUI. CE E BUN trebuie sa pastram dar ce s-a dovedit nociv trebuie inlocuit.
NOSTALGICII comunismului, prin angrenarea eforturilor lor si a celor care cred in ei INTR-O DIRECTIE FARA SOLUTIE se constituie, in realitate, in SUSTINATORI INVOLUNTARI AI STARII DE FAPT prin acapararea resurselor care trebuiesc folosite eficient impotriva SISTEMULUI.

Daca iti este greata de cocalarii de pe strada, de politicienii corupti in fruntea tarii, daca doresti o societate in care fiecare sa aiba IN REALITATE ceea ce merita – Miscarea Dacia este pentru tine.

Vor urma: Mesajul catre oamenii cu adevarat religiosi si mesajul catre oamenii de stiinta.

Ω altă lume este posibilă.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.