Mesajul Miscarii Dacia. 1.

Third_way

1. Esti sustinator al lui Iohannis? Citeste!

Miscarea Dacia are in vedere implementarea unei societati in care oricarui om obisnuit, de originea cea mai “modesta”, i se acorda oportunitatea sa-si construiasca propria cale catre succes, in functie de calitatile individuale; o societate care are la baza dreptatea si libertatea – valori de importanta capitala pentru toti oamenii liberi.

Capitalisnul NU produce, in realitate, acest lucru; de fapt, capitalismul este CEA MAI ANTICOMPETITIVA societate.

Capitalismul imparte oamenii in doua categorii: oameni de calitatea I si oameni de calitatea a II-a, in functie de avere (aproape 100% mostenita). Capitalismul isi foloseste toate resursele pentru a se asigura ca cei care se nasc bogati raman bogati si cei care se nasc saraci raman saraci, practic averile sunt folosite ca arma impotriva saracilor, prin masluirea “intrecerii” in cursa vietii. Cele mai importante arme sunt monopolul privat asupra producerii si administrarii banilor, controlul mass-media (cui ii controlezi gandurile – ii controlezi actiunile) si pastrarea conducerii lumii in familii dinastice prin transmiterea intre generatii a averilor.
Visul capitalist de imbogatire este numai UN VIS si trebuie sa fii adormit sau retardat ca sa il crezi. Cei care se imbogatesc in realitate in capitalism – new money – ajung la bani in slujba bogatilor, ca si caini de paza ai adevaratilor mari multimiardari: politicienii corupti, traficantii de droguri, proxenetii, teroristii, idolii sportivi sau rock, toti isi primesc PERMISIUNEA de imbogatire ca RECOMPENSA pentru serviciile REALE facute adevaratilor stapani. De exemplu, o celebritate Reality-Show poate fi platita -gras- pentru reclama pe care o face actualului sistem, mai precis situatiei ca poti sa fii si prost si sa te nasti sarac SI SA TE IMBOGATESTI PESTE NOAPTE; deci plata este pentru intarirea Pavloviana a fantasmei de imbogatire in mintile legiunilor de zombies.

Teza: Oportunitati inegale, rezultate inegale; mintea deasupra materiei, sluga in slujba intereselor stapanilor – Capitalismul. Opresiune.
Antiteza: Oportunitati egale, rezultate egale; materia deasupra mintii in scopul uniformizarii- Comunismul. Opresiune.
Sinteza: Oportunitati egale – rezultate dupa meritele individuale; mintea deasupra materiei in scopul implinirii potentialului cu care ne-am nascut, atat ca indivizi cat si ca specie. Dreptate, libertate – Ω altă lume este posibilă.

Capitalismul a inteles perfect ca constiinta determina actiunile. A reusit, prin VISUL de imbogatire si prin ILUZIA de libertate SA CREEZE OAMENILOR O FALSA CONSTIINTA si astfel sa transforme LEGIUNI de saraci, flamanzi si cu haine rupte in APARATORI si capitalismului; ignoranti care sunt dedicati in totalitate platii la timp a ratelor la banci straine dar care, in afara de avere, nu recunosc nici o alta ierarhie. Capitalismul i-a dresat ca :
a. au drepturi
b. parerea lor este importanta,
c. NIMENI sa nu le spuna lor ce sa faca, si
d. Capitalismul nu este perfect dar este cea mai buna societate realist posibila. Adevarat, dar numai pentru cei 1% care s-au nascut in familii dinastice bogate.

“Capitalistii” doresc, in mod corect, sa existe o “intrecere” intre oameni si cei mai capabili sa aiba rezultate mai bune. NU TREBUIE insa SA REPETAM GRESELILE TRECUTULUI. CE E BUN trebuie sa pastram dar ce s-a dovedit nociv trebuie inlocuit. Capitalismul s-a DOVEDIT o utopie. Oficial a intrat in coma in 2008 cand bancile private nu au supravietuit decat prin adoptarea de MASURI SOCIALISTE: banii cetatenilor au fost folositi, in mod abuziv, pentru salvarea bancilor PRIVATE dar, pentru cetateni, efectul acestei “donatii” fortate a fost numai CRESTEREA DATORIILOR!

NOSTALGICII capitalismului, prin angrenarea eforurilor lor si a celor care cred in ei INTR-O DIRECTIE FARA SOLUTIE se constituie, in realitate, in SUSTINATORI INVOLUNTARI AI STARII DE FAPT prin acapararea resurselor care trebuiesc folosite eficient impotriva SISTEMULUI.

Daca iti este greata de cocalari pe strada, de politicieni corupti in fruntea tarii, daca doresti o societate in care fiecare sa aiba IN REALITATE ceea ce merita – Miscarea Dacia este pentru tine.

Vor urma: Mesajul catre sustinatorii lui Ponta, catre oamenii cu adevarat religiosi si mesajul catre oamenii de stiinta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.