Libertatea – nu poti dori ce nu cunosti 8. Ajutorul Social pentru bogati

#######ID-104516832

“” Tocmai s-a nascut un copil.Nu are nimic. Alt copil, tocmai s-a nascut in alta parte. Nici acesta nu are nimic. Aceste cateva secunde sunt singura perioada in care aceste doua mici fiinte umane stau alaturi, la aceeasi linie de start. Unul este pus in bratele mamei sale, o femeie care desi a muncit din greu toata perioada adulta a vietii, a inaintat foarte putin intr-o lume cruda din punct de vedere financiar. Celalat este pus la randul lui in bratele mamei sale, o femeie care nu a muncit o secunda in intreaga ei viata dar care care a dus o viata privilegiata ca urmare a faptului ca parintii ei au strans o uriasa avere, construita pe temelia averii pe care, la randul lor, au mostenit-o de la parintii lor.
Este corect sau este incorect ca acesti doi omuleti sa creasca pe un teren drept si nu inclinat in favoarea unuia dintre ei?
Este corect sau incorect ca fiecare sa culeagem rodul stradaniilor proprii in viata?
Este corect sau incorect ca fiecare sa avem posibilitatea sa ne nastem liberi si nu sclavi ai celor care au perfectionat cruzimea financiara generatie dupa generatie?
Este corect sau incorect ca un nou-nascut sa nu aiba inaintea lui decat drumul care conduce inevitabil la sclavie pentru intreaga viata?”BVL

#######child-labor

“Pentru ca toti oamenii sunt mai intai egali, nici unul nu poate ca prin nastere sa primeasca dreptul de a-si situa propria familie intr-o pozitie privilegiata fata de ceilalti, pentru eternitate. Desi cineva se poate sa merite un grad decent de admiratie din partea contemporanilor sai, urmasii sai pot fi mult prea nedemni ca sa il mosteneasca.” Thomas Payne, Common Sense

Care este motivul pentru care majoritatea oamenilor resping instinctiv cea mai rationala si echitabila taxa conceputa vreodata – taxa de mostenire de 100%? Aceasta este taxa care asigura ca mortii nu au drepturi asupra celor vii si nu mai pot influenta lumea dupa preferintele lor, dupa ce au parasit aceasta lume.

Toate sistemele de privilegiu se bazeaza pe imense avantaje de avere, putere, status si prestigiu, selectiv transmise pe linii de sange (in familii), asigurand astfel crearea si dominatia perpetua a familiilor dinastice, dintre care nici una nu este raspunzatoare in fata noastra, in ciuda faptului ca au o influenta imensa si neintrerupta asupra noastra, si care ne interzic noua accesul la privilegiile de care se bucura ele.

Toti parintii avem dorinta naturala precum copiii nostri sa aiba o viata mai buna decat am avut noi. Dar fiind extrem de simplisti si, uneori chiar prosti-ca-noaptea, multi parinti concluzioneaza ca cea mai buna cale de a-si ajuta copiii este sa le dea cat mai multe lucruri materiale, direct sau in forma potentiala – bani. In realitate, cel mai bun lucru pe care li-l putem da este sa le lasam o lume echitabila si dreapta, o lume a sanselor egale – o lume care contine ZERO mostenire si privilegiu.

Cele mai bune lucruri pe care parintii le pot transmite copiilor sunt: bune atitudini si obiceiuri, bune maniere, vointa puternica, inteligenta ridicata, respect fata de munca, disciplina, capacitate de daruire, buna dispozitie, capacitatea de a rade si de a iubi, obisnuinta de a fi corect si de incredere, respectul de sine, increderea in fortele proprii, o sira-a-spinarii. Orice persoana caruia i s-au instilat aceste calitati va prospera intr-o societate echitabila.

Mai mult sau mai putin, cel mai rau lucru pe care il putem lasa ca parinte este o mostenire masurata in bani intr-o lume hiper-miseleasca, plina cu nemernici, escroci, pungasi, ipocriti, egoisti, egotisti, psihopati in care fiecare incearca sa ii fraiereasca pe toti ceilalti.

#########child-using-cell-phone-e1377882271246

Multi fanatici de dreapta dispretuiesc Ajutoarele Sociale, pe motiv ca Statul da bani oamenilor care nu fac nimic. Aceiasi fanatici de dreapta isi definesc viata in functie de cati bani sunt ei capabili sa lase mostenire copiilor lor – care desigur nu au facut nimic ca sa-i merite – exact la fel ca si scormonitorii in gunoaie, beneficiarii ajutorului social. S-a mai pomenit atata ipocrizie, inconsistenta si irationalitate? Mostenirea este, pur-si-simplu, AJUTORUL SOCIAL PENTRU OAMENII BOGATI – odrasle rasfatate, mostenitori si mostenitoare, paraziti ai fondurilor fiduciare (fac prinsoare ca oamenii obisnuiti acum auzim pentru prima data de fondul fiduciar, fiindca asta nu este ceva menit pentru noi NT), pentru toti “Paris Hilton” ai Lumii. Acesta este mult mai dezgustator decat Ajutorul Social acordat saracilor caci acestia au pana la urma scuza ca nu au control asupra vietilor lor si nici o oportunitate reala.

Nimic nu a facut mai mult rau Lumii noastre decat titlurile ereditare, mostenirea, privilegiul si indoctrinarea intre generatii. Toate aceste influente nefaste trebuie inlaturate.” Mike Hockney

Ω altă lume este posibilă.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.