Cea mai bună DEZVOLTARE este INDEPENDENŢA. Tara din inima României.

Rezumat:

Cine nu vrea sa vorbeasca romaneste se poate duce liber in ce tara doreste, DAR FARA SA IA SI MUNTII APUSENI cu el.

TARĂ2tare, s.f. Defect fizic sau moral (ereditar); meteahnă. – Din fr. tare.

TBVO

Asa cum A SCUTIT statul roman de cheltuiala intretinerii flotei,

Dl. Traian Basescu  VA REZOLVA si complicatiile cauzate Romaniei de conflictul in desfasurare dintre stapanii lui bogati (care vor sa ia) si poporul roman (care nu vrea sa dea Rosia-Montana si Rosia-Poiana), aruncand acest deranjant zbucium in spatele regiunii ECONOMICE de dezvoltare Centru.

Ironia sortii face ca actiunea Dl-ui Traian Basescu nu ar fi avut sorti de izbanda fara pregatirea terenului, de catre “dusmanul sau etern, speranta poporului roman” Dl. Victor Ponta, prin ALEGEREA ca regionalizarea Romaniei sa se faca NU dupa criteriul istoric CI DUPA CRITERIUL CONJUNCTURAL, ECONOMIC, in care Regiunea Economica de DEZVOLTARE Centru va fi formata din trei judete predominant unguresti, legate, “impotriva vointei lor”, exact de aurul Romaniei si din numai TREI judete romanesti  – fata de SASE judete romanesti, cat ar avea regiunea ISTORICA Transilvania),

Cu sufletul cuprins de amaraciune Premierul “va fi silit” sa ne anunte ca recunoasterea independentei regiunii Centru “se impune”, exact la fel cum “s-a impus” recunoasterea independentei regiunii Kosovo.

Consecvente zicalei si principiului conform caruia armele nucleare si resursele (in cazul nostru metalele) nu pot fi lasate sa ajunga in maini “iresponsabile” UE si SUA dispunand de maini si buzunare responsabile vor pune umarul la cresterea nivelului de trai al regiunii independente, dupa modelul din Arabia-Saudita, al doilea Dubai nascandu-se ÎN MIJLOCUL ROMÂNIEI – DAR ÎN ALTĂ ŢARĂ.

Nimeni nu poate cunoaste dar se poate prevedea rezultatul unui referendum regional pentru independenta, in cadrul acestei minuscule regiuni cu SASE judete dintre care trei trambiteaza de ani de zile independenta, in contextul in care stau pe masive zacaminte de aur, argint, uraniu, wolfram, mai ales daca “se impune”.

Regiuni_Dezvoltare1

Rezumat:

Cine nu vrea sa vorbeasca romaneste se poate duce in ce tara doreste, DAR FARA SA IA SI MUNTII APUSENI cu el.

Dl. Victor Ponta si Dl. Crin Antonescu vor lupta, in continuare, tot admirabil si tot pentru binele poporului roman.

 

***********************************************************************************************

Problema Romaniei nu sunt banii (sau lipsa lor), problema Romaniei sunt TRADATORII.

Sistemul bancar este instrumentul central al interesului, controlului si strategiei Vechii Ordini Mondiale. Atata vreme cat detin controlul banilor, puterea lor nu poate fi revendicata. De aceea, controlul lor asupra banilor trebuie sa inceteze. Bancile trebuie sa fie in responsabilitatea poporului. Un guvern democratic ce nu conduce bancile, NU CONDUCE TARA, astfel incat alegerile sunt fara rost. Este simplu ca “Buna ziua” !

“Tutela este incapacitatea ființei umane de a-și folosi abilitățile cognitive în lipsa instrucțiunilor de la o altă persoană. Această tutelă este auto-indusă atunci când cauza sa nu rezidă în absența rațiunii, ci în absența hotărârii și a curajului de a lua hotărâri fără instrucțiuni de la o altă persoană”. Sapere aude! “Aveți curajul de a vă folosi propriul simț al rațiunii!” – acesta este motto-ul Iluminismului

Respect ISLANDA! Este prima tara care a inceput sa-i aresteze pe bancheri. Se poate la ei, se poate si la noi.

Renuntand sa se apere singura, Romania a renuntat la libertate.

OPRESIUNEA de o parte poate supravietui numai prin OBEDIENTA IRESPONSABILA de cealalta parte.

SOCIETATEA are dreptul si OBLIGATIA sa stabileasca ce este tolerabil si ce NU.
O societate toleranta cu cei intoleranti este, de fapt, INTOLERANTA cu cetatenii onesti.
Nici o putere nu este legitima, niciodata, altfel decat prin ea insasi – “might is right”. Ceea ce aduce insa NOU guvernarea Meritocratica este STABILITATEA puterii.

Statul se poarta cu noi, bine sau rau, dupa cum ii sunt conducatorii; dupa cum NI-L FACEM. Un stat bun este azi EXTREM de greu de obtinut, dar ESTE POSIBIL.

Elita bogata a aratat, arata si va arata la nesfarsit dispret si agresivitate indreptate impotriva noastra, daca ii vom permite, la nesfarsit, sa ramana la putere. In lumea averilor ESTE IMPOSIBIL sa avem vreo influenta, altfel decat PRIN INTERMEDIUL unui STAT PUTERNIC.

Pentru ca binele sa triumfe, este necesar sa se asocieze educatia cu ratiunea.
Globalizarea inseamna furtul puterii, de catre bogati, de la detinatorul de drept al acesteia, poporul. Acest lucru se realizeaza prin cardasii care includ guverne tradatoare ce transfera puterea din zona politica (unde poporul are acces) in zona economica (unde poporul nu are acces), in beneficiul privatilor, proprietari de banci si de corporatii.
Votul (alegerile) nu are legatura cu democratia, si nu produce democratie.
Conducerea lumii este asigurata astazi de catre guverne ascunse, formate din cei mai bogati (si inerent, in societatea noastra) si mai puternici.
“Pacat” este orice actiune care rezulta din dispretul fata de oameni sau fata de educatie.
Educatia nu are nici o legatura cu stapanirea abilitatilor necesare la angajare. “Educatia” dupa nevoile patronatului este, in realitate, dresaj. Educatia si dresajul sunt notiuni diferite.
“Istoria lumii nu este altceva decat evolutia constiintei libertatii.”   Hegel
Cand guvernarea incalca drepturile poporului, insurectia este, pentru popor si pentru fiecare fractiune a lui, cel mai sacru drept si cea mai de neevitat datorie. Declaratia drepturilor omului si cetateanului 1793, punctul 35.” Prin suveranitatea poporului se înţelege dreptul poporului de a decide asupra sorţii sale, de a stabili linia politică a statului şi alcătuirea organelor lui, precum şi de a controla activitatea acestora. Suveranitatea poporului legitimează dreptul acestuia la insurecţie, atunci când s-au epuizat toate mijloacele legale în înfăptuirea democraţiei.
Politica, asa cum o stim, este depasita pentru ca actiunile ei sunt extrem de subiective (bazate pe opinie, parere), relative si pur circumstantiale, fara legatura cu cunoasterea pe care omenirea o are la dispozitie in secolul XXI. Solutia este introducerea Metodei Stiintifice in deciziile privind societatea.
Virtutea nu este genetica, ea se dobandeste prin educatie corespunzatoare.
Viitorul omenirii depinde de construirea unei societati meritocratice, superior educata, cooperativa, dedicata dezvoltarii mutuale, in care competitia este doar o forma de manifestare a colaborarii.
Binele si raul sunt subiective si nici o apreciere facuta in functie de aceste criterii nu poate fi sustinuta, pentru ca frecvent binele unuia inseamna raul altuia. Viitoarea guvernare a lumii trebuie sa aprecieze mai presus de bine si de rau.
Exista doar doua posibilitati:
1. Acordarea de sanse maxime in viata unui numar MINIM de oameni.  2%-3% dintre oameni Vor fi proprietarii Terrei. Copiii se vor naste pe proprietatea altcuiva. Puterea va fi sinonima cu  averea. Plutocratia. Globalizarea. Victoria privilegiului.
2. Acordarea de sanse maxime in viata unui numar MAXIM de oameni. Terra va apartine Omenirii. Copiii se vor naste in casa lor. Meritocratia. Noua Ordine Mondiala.  Victoria echitatii.
 Ω alta lume este posibila.
Educatie, Libertate+, Echitate, Solidaritate, Comunitate+ !
Saraci din toate tarile, uniti-va! Bogatii s-au unit deja.
Sapere aude!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.