# Deasupra Binelui si Raului

Concluzia logica a faptului ca Pamantul este o casa comuna, este disparitia statelor si guvernarea unica a omenirii.

Binele si raul sunt subiective si nici o apreciere facuta in functie de aceste criterii nu poate fi sustinuta, pentru ca frecvent binele unuia inseamna raul altuia. Viitoarea guvernare a lumii trebuie sa aprecieze mai presus de bine si de rau. Exista doar doua posibilitati:

1. Acordarea de sanse maxime in viata unui numar MINIM de oameni.  2%-3% dintre oameni Vor fi proprietarii Terrei. Copiii se vor naste pe proprietatea altcuiva. Puterea va fi sinonima cu  averea. Plutocratia. Globalizarea. Victoria privilegiului.

2. Acordarea de sanse maxime in viata unui numar MAXIM de oameni. Terra va apartine Omenirii. Copiii se vor naste in casa lor. Meritocratia. Noua Ordine Mondiala. Victoria echitatii.

3 thoughts on “# Deasupra Binelui si Raului

 1. Acest site este un kitsch, o nefericita contrafacere a originalului, MERITOCRATIA, SFIRSITUL DEMOCRATIEI !
  Papagalul, oricit de bun imitator ar fi, nu va reusi niciodata sa imite zborul vulturului… si isi va ascunde intotdeauna lipsa de caracter si nimicnicia in spatele anonimatului 🙂
  Laurentiu Primo

  • Meritocratia NU inseamna plutocratie. Plutocratia este ANTI-meritocratica.
   Bogatii NU sunt bogati pentru ca sunt merituosi, ci datorita privilegiului de a se naste bogati, asociat cu caracterul lacom si cu dispretul fata de ceilalti oameni.
   Domnule Primo, decat sa afirmi ca site-ul este kitch, mai bine ma combati cu ARGUMENTE. Eu mi-am detaliat si argumentat opinia si astept acelasi lucru de la dumneata. Astept cu nerabdare sa vad cum ma convingi ca “bogatii merita”.
   Dupa mine, merita intr-adevar aplicarea principiului “dupa fapta si rasplata”.
   Reafirm ca averile prea mari concentreaza atata putere incat sunt periculoase pentru oricine in afara de detinatorii lor, si asta se intampla mult sub 999 de MILIOANE de Euro !! SUTE de MILIOANE, omule !
   Sper sa traiesc vremea in care vor deveni periculoase pentru detinatorii lor.
   Poate am sa scriu si eu, la un moment dat o carte 🙂 pe care sa te straduiesti sa mi-o faci dumneata praf 🙂 In alta ordine de idei: de unde ai capatat impresia ca ai fi “vultur” ? 🙂 Reevaluind, posibil totusi sa fii “vultur hoitar”.

  • Laurentiu, te rog sa-mi vorbesti despre prOmo-urile indezirabile.
   Cand ai vazut ultimul?
   *n-am sa iti raman dator si n-am sa te dezamagesc… promit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.