Re – animeaza Democratia!

Sustine initiativa legislativa care reda poporului MIJLOCUL prin care sa CONTROLEZE actiunile guvernului !
Democratia este acea STARE A SOCIETATII IN CARE CETATENII AU PUTEREA SA CONTROLEZE ACTIUNILE GUVERNULUI, pe aristocrati, pe cei bogati si puternici, prin “exousia”, imputernicirea TUTUROR cetatenilor prin conferirea de AUTORITATE JUDECATOREASCA acestora, prin implicarea lor in functionarea Curtilor cu Juri, in PROCESE privind LEGILE si MASURILE adoptate de “majoritatea legislativa”; acestea sunt “supra”judecate, si modificate sau ANULATE, atunci cand Juratii considera ca acest lucru este in serviciul justitiei, libertatii si intereselor poporului.   În Romania, curtile cu juri au fost suprimate in 1938 din porunca lui Carol al II-lea, nemultumit de verdictele de nevinovatie (achitare) pronuntate de jurii fata de adverasarii sai politici.
Curtile cu juri sunt mijlocul prin care SARACII pot participa la judecarea BOGATILOR, astfel incat sa nu mai fie TOTI TRADATORII achitati prin aplicarea principiului “corb – la – corb – nu-si – scoate – ochii.
Curtile cu juri sunt mijlocul prin care saracii pot IMPIEDICA BOGATII sa conduca dupa principiul ” La placinte – bogatii; la razboi- poporul !”
Semneaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.