Ferengi Rule

Cu ocazia conflictului din Ukraina, Vestul Colectiv si-a aratat adevarata fata.

Fair use, https://en.wikipedia.org/w/index.php?curid=448620
  1. Romania nu da doi bani pe legislatia internationala; a introdus sanctiuni economice si militare impotriva Federatiei Ruse fara adoptarea unei rezolutii a Organizatiei Natiunilor Unite.
  2. Romania nu da doi bani pe dreptul la corecta informare, libertatea opiniilor, dreptul la exprimare (a banat situl Russia Today). Chiar daca Rusii ar minti pe situl lor, de ce Romanii sunt obligati sa inghita numai minciunile oficiale? Mass-media Romaneasca, guvernantii, companiile, retelele sociale se intrec intre ele in aruncatul cu mizerii spre Est si facutul plecaciunilor catre Vest. Deci opinia este total libera daca este aceeasi cu a Ferengilor; orice alta parere este suprimata.
  3. Romania a dat dovada de cel mai ingrozitor rasism: ura indreptata impotriva a tot ce e Rusesc a fost lasata libera sa iasa la suprafata si sa infecteze toate manifestarile sociale/oficiale. Sa ne reamintim ca Vestul si in particular Romania au fost foarte bucuroase cand Hitler a atacat Rusia – impreuna cu noi, Romanii!
  4. Romania a demonstrat ca (contrar celor afirmate in scris) in realitate este in continuare prietenoasa Nazismului – ideologiei ca Rasa Superioara poate face orice doreste Rasei inferioare, fara ca acest lucru sa fie cumva imoral sau neetic. Romania 8 ani s-a facut ca nu vede nedreptatile la care au fost supusi Romanii din Ukraina si se face in continuare ca nu vede ca in Ukraina actioneaza adevarati Nazisti (de moda veche, clasici, si nu neo-nazisti cum spun unii). Sigur ca niste descreierati exista in orice tara, dar in Ukraina sunt si in Guvern iar pe strazi au fost facute marsuri cu mii de persoane purtind torte.
  5. Vestul se bate cu pumnul in piept pentru sfintenia “dreptului de proprietate”; intr-o secunda au furat toate proprietatile Rusesti din Vest, fie ele private sau de stat. Deci, “drepul de proprietate” inseamna in realitate Dreptul Vestului la Proprietatea Celorlalti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.