Perversiune maxima

De cand Romania s-a (re) inhaitat cu huliganii internationali, din ce in ce mai des actioneaza intr-un mod de care oamenii corecti se rusineaza.

Acum administratia prezidentiala a anuntat ca “Romania” il recunoaste pe autoproclamatul (SUA antrenatul) Guaido drept presedinte interimar al Venezuelei. Presedintele ales democratic trebuie “sanctionat” pentru ca “incalca in mod repetat drepturile si libertatile fundamentale ale cetatenilor (Americani).(Cetatenii Americani se autoevalueaza ca fiind “exceptionali” si in consecinta actiunile lor in vederea satisfacerii intereselor proprii sunt exceptate de la judecata prin prisma corect/incorect; americanii considera ca drept fundamental al lor sa intreprinda orice le este lor folositor; mai pe sleau, Americanii omoara pe oricine sta in calea intereselor lor).

Cum incalca Maduro interesele “fundamentale” ale cetatenilor Americani? Incercand sa valorifice in interesul propriului popor bogatiile naturale ale Venezuelei care includ (dar nu se rezuma la):

  1. Cea mai mare rezerva de petrol din lume
  2. Cea mai mare cantitate de aur din lume
  3. Locul 4 la cantitatea de gaz petrolier.

Este de inteles atunci de ce SUA plus multe tari Europene scuipa pe ideea alegerilor libere in tarile bogate dar slabe din punct de vedere militar. Trebuie mentionat ca totusi, Italia si Grecia NU l-au recunoscut pe autoproclamat.

Bineinteles ca nu are mare importanta dar eu nu il recunosc pe Guaido ca presedinte. Daca Basescu se autoproclama presedinte interimar al Romaniei apoi SUA si Germania il recunosc, devine presedinte legitim?

Ce mai inseamna azi legalitatea/legitimitatea?

Rezumat:

Sistemul bancar este instrumentul central al interesului, controlului si strategiei Vechii Ordini Mondiale. Atata vreme cat detin controlul banilor, puterea lor nu poate fi revendicata. De aceea, controlul lor asupra banilor trebuie sa inceteze. Bancile trebuie sa fie in responsabilitatea poporului. Un guvern democratic ce nu conduce bancile, NU CONDUCE TARA, astfel incat alegerile sunt fara rost. Este simplu ca “Buna ziua” !

Daca bancherii in trecut au investit in razboaie (finantand ambele tabere), si au facut profituri uriase prin intermediul lor, astazi au constituit uriase institutii internationale cu interese pe intreg globul. Nu pot da gres in a fi castigatorii finali ai oricarui razboi pe care oamenii l-ar duce pe acest pamant. Cu exceptia unui razboi indreptat specific asupra lor si a meseriei lor.

Rezumat;

Interminabila dezbatere despre economie, politică şi libertate se reduce la o singură întrebare: CINE trebuie să CONTROLEZE BANII: Statul sau un mic grup de privaţi ultrabogati, care nu sunt răspunzători în faţa nimănui dar care controlează poporul? Nu exista motive altele decat prostia si nevolnicia pentru ca Statele sa trebuiasca sa se imprumute de la camatari privati. Daca o firma de Stat – NASA – a putut trimite oameni pe Luna inseamna ca Statul poate sa gestioneze singur si o problema infinit mai simpla: gestionarea mijloacelor de plata. Nici o banca PRIVATA nu trebuie sa mai fie lasata sa existe pe suprafata pamantului.
Orice altceva este propagandă.

***********************************************************************************************

Problema Romaniei nu sunt banii (sau lipsa lor), problema Romaniei sunt TRADATORII.

Respect ISLANDA! Este prima tara care a inceput sa-i aresteze pe bancheri. Se poate la ei, se poate si la noi.

Renuntand sa se apere singura, Romania a renuntat la libertate.

OPRESIUNEA de o parte poate supravietui numai prin OBEDIENTA IRESPONSABILA de cealalta parte.SOCIETATEA are dreptul si OBLIGATIA sa stabileasca ce este tolerabil si ce NU.O societate toleranta cu cei intoleranti este, de fapt, INTOLERANTA cu cetatenii onesti.Nici o putere nu este legitima, niciodata, altfel decat prin ea insasi – “might is right”. Ceea ce aduce insa NOU guvernarea Meritocratica este STABILITATEA puterii.

Statul se poarta cu noi, bine sau rau, dupa cum ii sunt conducatorii; dupa cum NI-L FACEM. Un stat bun este azi EXTREM de greu de obtinut, dar ESTE POSIBIL.

Elita bogata a aratat, arata si va arata la nesfarsit dispret si agresivitate indreptate impotriva noastra, daca ii vom permite, la nesfarsit, sa ramana la putere. In lumea averilor ESTE IMPOSIBIL sa avem vreo influenta, altfel decat PRIN INTERMEDIUL unui STAT PUTERNIC.Pentru ca binele sa triumfe, este necesar sa se asocieze educatia cu ratiunea.Globalizarea inseamna furtul puterii, de catre bogati, de la detinatorul de drept al acesteia, poporul. Acest lucru se realizeaza prin cardasii care includ guverne tradatoare ce transfera puterea din zona politica (unde poporul are acces) in zona economica (unde poporul nu are acces), in beneficiul privatilor, proprietari de banci si de corporatii.Votul (alegerile) nu are legatura cu democratia, si nu produce democratie.Conducerea lumii este asigurata astazi de catre guverne ascunse, formate din cei mai bogati (si inerent, in societatea noastra) si mai puternici.“Pacat” este orice actiune care rezulta din dispretul fata de oameni sau fata de educatie.Educatia nu are nici o legatura cu stapanirea abilitatilor necesare la angajare. “Educatia” dupa nevoile patronatului este, in realitate, dresaj. Educatia si dresajul sunt notiuni diferite.“Istoria lumii nu este altceva decat evolutia constiintei libertatii.”   Hegel“Cand guvernarea incalca drepturile poporului, insurectia este, pentru popor si pentru fiecare fractiune a lui, cel mai sacru drept si cea mai de neevitat datorie. Declaratia drepturilor omului si cetateanului 1793, punctul 35.”Politica, asa cum o stim, este depasita pentru ca actiunile ei sunt extrem de subiective (bazate pe opinie, parere), relative si pur circumstantiale, fara legatura cu cunoasterea pe care omenirea o are la dispozitie in secolul XXI. Solutia este introducerea Metodei Stiintifice in deciziile privind societatea.Virtutea nu este genetica, ea se dobandeste prin educatie corespunzatoare.Viitorul omenirii depinde de construirea unei societati meritocratice, superior educata, cooperativa, dedicata dezvoltarii mutuale, in care competitia este doar o forma de manifestare a colaborarii.Binele si raul sunt subiective si nici o apreciere facuta in functie de aceste criterii nu poate fi sustinuta, pentru ca frecvent binele unuia inseamna raul altuia. Viitoarea guvernare a lumii trebuie sa aprecieze mai presus de bine si de rau.Exista doar doua posibilitati:1. Acordarea de sanse maxime in viata unui numar MINIM de oameni.  2%-3% dintre oameni Vor fi proprietarii Terrei. Copiii se vor naste pe proprietatea altcuiva. Puterea va fi sinonima cu  averea. Plutocratia. Globalizarea. Victoria privilegiului.2. Acordarea de sanse maxime in viata unui numar MAXIM de oameni. Terra va apartine Omenirii. Copiii se vor naste in casa lor. Meritocratia. Noua Ordine Mondiala.  Victoria echitatii. Ω alta lume este posibila.Educatie, Libertate+, Echitate, Solidaritate, Comunitate+ !Saraci din toate tarile, uniti-va! Bogatii s-au unit deja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.