Care este, in realitate miza ?

0.03% dintre romani -Gulen-isti probabil –  au iesit in strada sa ne spuna ca nu vor sa mai munceasca, nu vor sa mai plateasca taxe, ci vor sa-si dedice energia impunerii parerii lor despre lume si viata asupra celorlalti.

Lupta este mult, mult prea apriga pentru o amarata de ordonanta de gratiere.

Echivalarea (de forma a) parerii prostului cu opinia inteleptului este o mare slabiciune a democratiei care ii incurajeaza pe prosti sa nu isi cunoasca si sa nu isi recunoasca locul in nici o ierarhie (in afara de cea a averii!) si in consecinta sa fie intai obraznici apoi extrem de periculosi.

Democratie insa nu exista in realitate; populatia este condusa CENTRALIZAT din umbra, din zona sigura a averilor private, prin intermediul mass-media si al indatorarii obligatorii spre a ataca pe oricine actioneaza in interesul general (si astfel impotriva paradigmei actuale in care puterea deriva din avere) in timp ce puterile SEPARATE ale statului “de drept” se lupta distructiv unele cu altele. Nu conteaza daca puterea legislativa este separata de puterea judecatoreasca: conteaza numai daca legile sunt drepte si daca justitia aplica corect legile. De asemenea, nu conteaza daca puterea executiva este separata sau nu: conteaza numai daca puterea executiva actioneaza in interesul poporului sau IMPOTRIVA acestuia.

Jandarmii NU trebuie sa dea nimanui ocazia ca incalcarea legii sa fie lupta cu jandarmii. jandarmii NU trebuie sa lupte ca sa impiedice daunele materiale.  Viata oricarui jandarm este mult mai valoroasa decat orice cladire. Mitingurile pasnice sunt ineficiente, de aceea au si fost inventate de catre sistemul sclavagist. Acum acest lucru se intoarce impotriva sistemului. Participantii trebuiesc lasati sa manifesteze pasnic oricat doresc, chiar si ani de zile. Cladirile trebuiesc evacuate, golite in totalitate. Cei care doresc sa vandalizeze nu trebuiesc impiedicati ci trebuiesc umflati in secunda doi si adusi in fata legii.

Vad aceleasi sarituri pe loc ca si in Ucraina, in cazul nefericit s-ar putea sa vedem si aceleasi prafuri aruncate peste multime, conducatori cu masca, coctailuri Molotov si lunetisti straini.

Rezumat: PSD inaugureaza “Fondul Suveran de Investitii”, intrument care iti permite ca stat SA IESI DE SUB TUTELA BANCILOR. sa investesti in lucruri folositoare NU in terenuri de sport in panta, cursuri de decalificare profesionala si agroturism. Asta se joaca acum. Vedeti singuri cine sunt cei de partea binelui general si cine sunt tradatorii. Tradatorii o duc bine, deocamdata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.