NAȚIONALISMUL MIȘCĂRII DACIA

ro-flag-3d-15-header

De la început trebuie să precizăm că naționalismul MIŞCĂRII DACIA se bazează pe ήθος (íthos) și nu pe έθνος (éthnos); în cazul nostru particular este vorba de modul de viață pașnic, liber, autocratic, cu respect față de competență (care pe vremuri era adusă de către vârsta înaintată) bazat pe organizarea obștească și cu credința în nemurire. Viață Veșnică!

Multiculturalismul propăvăduit intens de putere, este a doua strategie majoră de sclavizare, după religiile Abrahamice (şi nu numai).
MIŞCAREA DACIA nu este un fenomen izolat decât în spaţiul daco-românesc; forţele schimbării paradigmei socio-economice din întreaga lume, „lucrează” deja pe baza unor principii fundamentale compatibile alor noastre. Reprogramarea sistemului pe baza unei noi paradigme socio-economice, trebuie să plece de la nivel naţional, urmând a fi implementat după generalizare, la cel mondial.
În Principiile MIŞCĂRII DACIA se găsesc numeroase trimiteri la naţionalism: – Când vorbim de statul puternic, afirmăm conceptul de naţionalism; – Când vorbim de suveranitate naţională, afirmăm conceptul de naţionalism; – Când vorbim de cultură naţională, afirmăm conceptul de naţionalism; – Când vorbim de obiceiuri şi tradiţii, afirmăm conceptul de naţionalism; – Când vorbim de autarhie, afirmăm conceptul de naţionalism; – Când vorbim de istorie naţională, afirmăm conceptul de naţionalism; – Când combatem neocolonianismul, afirmăm conceptul de naţionalism.
Toate astea, nu sunt pe placul globalizatorilor şi de aceea sunt combătute cu înverşunare, prin intermediul unor ignoranţi, sau vânduţi, chiar din rândurile noastre.

România fiind CASA NOASTRĂ, avem dreptul și datoria să primim în ea numai pe cei pe care îi considerăm compatibili cu etosul românesc și să îi expulzăm pe cei care nu înțeleg că trebuie să respecte „regulile casei”. Străinii nemulțumiți de cum sunt „tratați” în România sunt liberi să plece în țările în care sunt mulțumiți de tratament.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.