Cancerul social

Tumor-1Situarea (drepturilor) individului deasupra (intereselor) societatii implementeaza la nivelul Omenirii modelul de dezvoltare al cancerului. Celula canceroasa si urmasii ei (prin defecte care produc REPRIMITIVIZAREA IN STADIUL DE ORGANISM UNICELULAR), NU mai percep nici existenta organismului in care se dezvolta si nici motivul originar al insasi existentei lor lor in organism, ceea ce face ca scopul existentei tumorii sa ramana numai CRESTEREA PERSONALA; fara nici o consideratie pentru nimic si nimeni si fara nici un folos pentru altcineva. Mai mult chiar: cu cat tumora este mai primitiva si nediferentiata – adica fara nici o functie utila organismului – cu atat devine mai agresiva si daca poate creste si metastazeaza pana cand OMOARA ORGANISMUL CARE I-A DAT NASTERE.

Exact prin acelasi mecanism, primitivii din punct de vedere evolutiv si retardatii din punct de vedere psihologic NU PERCEP SOCIETATEA in care traiesc (Margaret Thatcher este infama si pentru afirmatia “Societate nu exista, exista numai indivizi si familii) si ca si consecinta fireasca urmaresc neabatut numai interesul marunt, personal, al lor si familiilor lor – lezand pe toti ceilalti – tot restul societatii.

Cu cat sunt mai primitivi, cu atat sunt mai agresivi si mai incapabili sa inteleaga notiuni supraindividuale evoluate cum ar fi binele superior comun si interesul general.

Pentru a paraliza raspunsul firesc de AUTOaparare al societatii – iarasi la fel ca celula canceroasa – altereaza sistemul imunitar (legile, justitia) prin injectarea unor programe parazite – doctrina politica liberala si legile elaborate conform acesteia – care prevad ca orice celula poate ajunge cat de mare doreste, ca orice celule se pot asocia intr-o tumora in scopul cresterii si mai accelerate si ca ORGANISMUL NU ARE VOIE SA SE OPUNA pretinzand ca transformarea canceroasa este un drept fundamental al fiecarei celule.
Transformarea canceroasa este un drept al oricarei celule… dar organismul nu are si el dreptul sa se apere impotriva cancerului?


Societatea are dreptul si obligatia sa stabileasca ce este tolerabil si ce nu si sa reglementeze TOATE chestiunile care produc efecte publice (incluzand dar nelimitandu-se la): educatie, sanatate, economie, finante, proprietate, avere, mostenire, concepte religioase incompatibile cu civilizatia, comportamente individuale incompatibile cu societatea.

Tumora canceroasa NU are viitor. Ea va muri cu certitudine, fie impreuna cu organismul in care s-a dezvoltat, fie singura – daca organismul va reusi sa se apere.
Organismul are alternative: fie va muri impreuna cu tumora daca o va lasa sa creasca, fie va scapa cu viata daca va reusi s-o EXTIRPE din el la timp.

Rezumat:

Grea si nesigura soarta popoarelor in care liberalii stau in fruntea tarii, in care Statul a fost transformat intr-o caricatura ale carei scopuri raman doar  apararea bogatilor de saraci, recuperarea datoriilor cetatenilor catre camatarii particulari si apararea proprietatii private, a contractelor si a mostenirii.

One thought on “Cancerul social

  1. Pingback: Situarea (drepturilor) individului deasupra (intereselor) societatii implementeaza la nivelul Omenirii modelul de dezvoltare al cancerului. | Lupul Dacic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.