Lumea prostilor

Ce motive, altele decat prostia si neputinta ar permite bancilor sa fie independente de vointa poporului?

Ratiunea spune ca ORICE institutie trebuie sa fie responsabila in fata poporului: in ciuda acestei situatii, bancile sunt institutii particulare, “independente” in sensul ca NU dau socoteala decat PROPRIETARILOR LOR PRIVATI.
Banca Centrala a Romaniei este BNR – “Nationala” doar cu numele.
Banca Centrala a SUA este FED (Federal Reserve Bank) care nu da socoteala poporului American ci doar proprietarilor privati ai sai. Se discuta despre o lege care ar permite AUDITAREA bancilor – adica examinarea si aducerea la lumina a activitatii acestora, activitate ce are astazi loc in cel mai mare secret (de aceea Romanii isi imagineaza astazi ca Banca Nationala a Romaniei are vreo obligatie fata de romani sau ca da socoteala in fata acestora). Lumea inca NU stie ca si in SUA, si in Rusia, si in Romania Statul trebuie sa se duca sa se imprumute cu dobanda la camatari – in SUA direct la banca Centrala, in restul lumii prin intermediul Bancilor Comerciale Private).
In situatia asta guvernele sunt doar SLUGI al caror rost este de recuperator al datoriilor in folosul bancilor, de aparare a bogatilor fata de saraci, de paznic al averilor, contractelor si mostenirii.
Mai este cineva care inca nu a inteles ca Lumea se conduce de la Banci si ca omenirea este sclava camatarilor?
Incepand cu 1:37 Ben Bernanke unul dintre patriarhii MMPL afirma ca daca auditul bancilor va judeca si deciziile politice ale bancilor – adica daca REZULTATUL activitatii bancilor va fi luat in discutie, acest lucru va insemna supunerea puterii monetare de catre puterea politica – CEEA CE TREBUIE SA SE INTAMPLE si CU CAT MAI CURAND CU ATAT MAI BINE.


Sistemul
bancar este instrumentul central al interesului, controlului si strategiei Vechii Ordini Mondiale. Atata vreme cat detin controlul banilor, puterea lor nu poate fi revendicata. De aceea, controlul lor asupra banilor trebuie sa inceteze. Bancile trebuie sa fie in responsabilitatea poporului. Un guvern democratic ce nu conduce bancile, NU CONDUCE TARA, astfel incat alegerile sunt fara rost. Este simplu ca “Buna ziua” !

Daca bancherii in trecut au investit in razboaie (finantand ambele tabere), si au facut profituri uriase prin intermediul lor, astazi au constituit uriase institutii internationale cu interese pe intreg globul. Nu pot da gres in a fi castigatorii finali ai oricarui razboi pe care oamenii l-ar duce pe acest pamant. Cu exceptia unui razboi indreptat specific asupra lor si a meseriei lor.

Rezumat;

Interminabila dezbatere despre economie, politică şi libertate se reduce la o singură întrebare: CINE trebuie să CONTROLEZE BANII: Statul sau un mic grup de privaţi ultrabogati, care nu sunt răspunzători în faţa nimănui dar care controlează poporul?
Orice altceva este propagandă.

***********************************************************************************************

Problema Romaniei nu sunt banii (sau lipsa lor), problema Romaniei sunt TRADATORII.

Respect ISLANDA! Este prima tara care a inceput sa-i aresteze pe bancheri. Se poate la ei, se poate si la noi.

Renuntand sa se apere singura, Romania a renuntat la libertate.

OPRESIUNEA de o parte poate supravietui numai prin OBEDIENTA IRESPONSABILA de cealalta parte.

SOCIETATEA are dreptul si OBLIGATIA sa stabileasca ce este tolerabil si ce NU.
O societate toleranta cu cei intoleranti este, de fapt, INTOLERANTA cu cetatenii onesti.
Nici o putere nu este legitima, niciodata, altfel decat prin ea insasi – “might is right”. Ceea ce aduce insa NOU guvernarea Meritocratica este STABILITATEA puterii.

Statul se poarta cu noi, bine sau rau, dupa cum ii sunt conducatorii; dupa cum NI-L FACEM. Un stat bun este azi EXTREM de greu de obtinut, dar ESTE POSIBIL.

Elita bogata a aratat, arata si va arata la nesfarsit dispret si agresivitate indreptate impotriva noastra, daca ii vom permite, la nesfarsit, sa ramana la putere. In lumea averilor ESTE IMPOSIBIL sa avem vreo influenta, altfel decat PRIN INTERMEDIUL unui STAT PUTERNIC.

Pentru ca binele sa triumfe, este necesar sa se asocieze educatia cu ratiunea.
Globalizarea inseamna furtul puterii, de catre bogati, de la detinatorul de drept al acesteia, poporul. Acest lucru se realizeaza prin cardasii care includ guverne tradatoare ce transfera puterea din zona politica (unde poporul are acces) in zona economica (unde poporul nu are acces), in beneficiul privatilor, proprietari de banci si de corporatii.
Votul (alegerile) nu are legatura cu democratia, si nu produce democratie.
Conducerea lumii este asigurata astazi de catre guverne ascunse, formate din cei mai bogati (si inerent, in societatea noastra) si mai puternici.
“Pacat” este orice actiune care rezulta din dispretul fata de oameni sau fata de educatie.
Educatia nu are nici o legatura cu stapanirea abilitatilor necesare la angajare. “Educatia” dupa nevoile patronatului este, in realitate, dresaj. Educatia si dresajul sunt notiuni diferite.
“Istoria lumii nu este altceva decat evolutia constiintei libertatii.”   Hegel
Cand guvernarea incalca drepturile poporului, insurectia este, pentru popor si pentru fiecare fractiune a lui, cel mai sacru drept si cea mai de neevitat datorie. Declaratia drepturilor omului si cetateanului 1793, punctul 35.”
Politica, asa cum o stim, este depasita pentru ca actiunile ei sunt extrem de subiective (bazate pe opinie, parere), relative si pur circumstantiale, fara legatura cu cunoasterea pe care omenirea o are la dispozitie in secolul XXI. Solutia este introducerea Metodei Stiintifice in deciziile privind societatea.
Virtutea nu este genetica, ea se dobandeste prin educatie corespunzatoare.
Viitorul omenirii depinde de construirea unei societati meritocratice, superior educata, cooperativa, dedicata dezvoltarii mutuale, in care competitia este doar o forma de manifestare a colaborarii.
Binele si raul sunt subiective si nici o apreciere facuta in functie de aceste criterii nu poate fi sustinuta, pentru ca frecvent binele unuia inseamna raul altuia. Viitoarea guvernare a lumii trebuie sa aprecieze mai presus de bine si de rau.
Exista doar doua posibilitati:
1. Acordarea de sanse maxime in viata unui numar MINIM de oameni.  2%-3% dintre oameni Vor fi proprietarii Terrei. Copiii se vor naste pe proprietatea altcuiva. Puterea va fi sinonima cu  averea. Plutocratia. Globalizarea. Victoria privilegiului.
2. Acordarea de sanse maxime in viata unui numar MAXIM de oameni. Terra va apartine Omenirii. Copiii se vor naste in casa lor. Meritocratia. Noua Ordine Mondiala.  Victoria echitatii.
 Ω alta lume, cu oportunitati egale pentru toti copiii – este posibila.
Educatie, Libertate+, Echitate, Solidaritate, Comunitate+ !
Saraci din toate tarile, uniti-va! Bogatii s-au unit de mult.

2 thoughts on “Lumea prostilor

  1. Cine produce banii, detine Puterea
    Cine detine Puterea, stabileste Adevarul
    Cine stabileste Adevarul, controleaza Trecutul
    Cine controleaza Trecutul, determina Viitorul
    Cine determina Viitorul, produce Banii

    Who makes the MONEY, has the POWER
    Who has the POWER, establishes the TRUTH
    Who establishes the TRUTH, controls the PAST
    Who controls the PAST, determines the FUTURE
    Who determines the FUTURE, makes the MONEY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.