Esti om liber sau esti doar o gluma a istoriei?

#LibertyEqualityorDeath

Ai in realitate dreptul sa te plangi? Uite de ce intreb:
Oamenii care au condus evenimentele din ’89 sunt exact aceiasi oameni care au conceput si Actuala Constitutie.
1. In ’89 a fost Revolutie in realitate?
2. In Constitutie acei oameni au consfintit conditii care ne avantajeaza in realitate?

In ’89 am strigat “Libertate!”. Ni s-a bagat pe gat democratia capitalista. Care este consecinta democratiei capitaliste?
Suntem liberi, in realitate? Celelalte tari in care America a implementat democratia, sunt libere in realitate? Care este mecanismul prin care votul de catre saraci a candidatilor propusi de catre bogati pe baza garantiilor ca vor apara bogatii ne-a imbunatatit traiul noua, saracilor 99.99%?

In ’89 am dorit un trai mai bun. Ni s-a bagat pe gat piata “libera”. Care este consecinta pietei “libere”?
Avem un trai mai bun? Care este justificarea pentru ca viitorul Romaniei sa fie incredintat NEGUSTORILOR si nu celor mai intelepti romani? Prin ce mecanism profitul negustorilor imparte bunastarea asupra noastra?

In ’89 am dorit ca interesul nostru sa fie aparat. Ni s-a bagat pe gat pluripartidismul. Care este consecinta fireasca a pluripartidismului? Aceea ca nu mai reusim sa ne intelegem unii cu altii, noi cei saraci 99.99% ne-am impartit in doua tabere (fals) dusmane: Pontisti si Iohannisti UITAND ceea ce ne uneste; CU TOTII suntem saraci si de noi toti isi bat joc cei care conduc Lumea din zona sigura a AVERILOR PRIVATE.
In ce fel pluripartidismul a condus la apararea interesului TAU, in realitate?

In ’89 am dorit ca meritele fiecaruia sa fie apreciate. Capitalismul apreciaza meritele, in realitate? Bogatia, in capitalism, este proportionala cu meritul? Cei mai bogati oameni sunt asa fiindca sunt cei mai merituosi?
Cei mai bogati romani sunt cele mai perfecte exemplare umane, in realitate? Prin ce mecanism meritoriu s-au imbogatit cei mai bogati romani?

In ’89 am dorit sa crestem performanta tarii ca sa ne apropiem de tarile avansate. Ni s-a spus ca pentru asta trebuie sa PRIVATIZAM totul. Care este consecinta privatizarii?
A crescut performanta industriala a Romaniei, in realitate? Este avantajos pentru romanul obisnuit ca PADURILE, APELE, SOLUL, SUBSOLUL au ajuns proprietate privata? Prin ce mecanism aglomerarea avutiei in numai cateva buzunare private este in interesul nostru, cei 99.99%?
In ’89 am dorit suveranitate. Ni s-a spus ca pentru asta trebuie intai sa ne distrugem armata si apoi sa intram in NATO. In ce asociatie profesionala ca sa intri trebuie ca mai intai sa-ti distrugi capacitatile proprii? Suntem IN NATO sau SUB NATO in realitate? Prin ce mecanism se poate manifesta suveranitatea noastra daca nu mai avem capabilitati militatre adevarate (in afara mercenarilor)? Prin ce mecanism actiunile Romaniei in directia interesului NATO au consecinte in directia interesului Romaniei?

In ’89 am dorit independenta. Ni s-a spus ca pentru asta trebuie sa renuntam la economii si sa facem datorii (in ’89 aveam datorie externa ZERO ca tara si, in general, ca indivizi aveam ECONOMII LA CEC) la camatarii internationali privati. Pentru cei care nu au fost convinsi, Banca Nationala (numai cu numele) a Romaniei a tras o inflatie de 10000:1, a favorizat si alte scheme piramidale (Ponzi), a autorizat Institutii Financiare Nebancare; guvernul a facilitat ca tara sa fie CUCERITA de ZECI de banci comerciale, armate financiare in razboiul economic. Salariile tuturor romanilor, inclusiv ale celor angajati la stat se distribuie prin FIRME STRAINE.
Prin ce mecanism, trecerea de la economii (atat ca persoane particulare cat si ca tara) LA DATORII catre camatarii privati internationali (atat ca persoane private cat si ca tara) este in beneficiul nostru?

In ’89 am dorit sa ne securizam viitorul. Ni s-a spus ca pentru asta trebuie sa veneram MOSTENIREA – instrumentul prin care cateva familii dinastice isi pastreaza in familie conducerea lumii prin transmiterea acesteia intre generatii in interiorul familiei INCAPSULATA in avere. 1% din oameni detin jumatate din Terra.
Prin ce mecanism aglomerarea proprietatii in interiorul catorva familii slujeste interesul celor “ramasi pe dinafara”? De exemplu, pentru romanii obisnuiti, care este practic beneficiul ca padurile au ajuns proprietate privata si prin intermediul mostenirii vor ramane private pe vecie? Mai concret, care este beneficiul, pentru cei lasati pe dinafara la impartirea avutiei, CA AU FOST LASATI PE DINAFARA ?

In ’89 am dorit conducerea poporului. Ni s-a spus ca asta inseamna impartirea puterilor in stat. Care a fost consecinta impartirii puterii? Faptul ca Statul a devenit mai slab decat PUTEREA ECONOMICA. Prin ce mecanism politic alesii nostri ne-ar putea imbunatati viata cand nu au nici un mijloc de a controla bancile, corporatiile, piata?

In ’89 am dorit un Stat care pune OMUL deasupra a orice. Ni s-a bagat pe gat o Constitutie care SITUEAZA urmatoarele DEASUPRA OMULUI:
-proprietatea privata
-mostenirea
-democratia
-pluripartidismul
-libertatea negustorilor

toate astea pe fondul existentei MONOPOLULUI PRIVAT ASUPRA PRODUCERII SI ADMINISTRARII BANILOR.

Esti liber?
Este fals ca “cine nu voteaza nu are dreptul sa se planga”; in realitate, cine REFUZA SA LUPTE nu are dreptul sa se planga.
Sclavii NU au dreptul sa puna la indoiala hotararile stapanilor si pe buna dreptate, pentru ca sclavii pretuiesc viata mai mult decat libertatea – ceea ce i face DEOSEBITI fata de oamenii liberi: cei care pretuiesc libertatea mai mult decat viata.

TU ce esti: om liber sau o gluma a istoriei?

#Libertyjokez

Ω altă lume este inevitabilă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.