8 Decembrie – Ziua Constitutiei.

constitutia-limba-moldoveneasca-capitala-republicii-moldova

Constitutia Romaniei este frauduloasa.

Este legea fundamentala care stabileste STRUCTURA guvernarii Romaniei, drepturile si obligatiile cetatenilor si felul in care se adopta legile; se considera a fi temelia legitimitatii Guvernului Romaniei – desi NICI o guvernare – fara exceptii – NU este legitima decat prin ea-insasi.

Este frauduloasa pentru ca lipseste articolul articolul zero – cel mai important dintre toate si din care izvorasc celelalte. Anume, Constitutia actuala precizeaza cum functioneaza Guvernul si Legile, fara sa PRECIZEZE SCOPUL acestora.

Care este SCOPUL Romaniei?
Care este SCOPUL Guvernului Romaniei?
Conformarea cetatenilor cu drepturile/obligatiile prevazute in Constitutie se face in vederea CARUI SCOP?

Omiterea CU BUNA STIINTA a scopului permite sistemului sa dea APARENTA actiunii in folosul poporului 99% cand, in realitate, actiunile sunt in favoarea celor mai bogati 1%.

In ultimii ani, STATUL ROMAN si GUVERNUL ROMANIEI au implinit interesele poporului Roman 99% sau doar interesele unui grup minuscul, de mai putin de 1%?

In ce fel interesele poporului Roman au fost slujite de faptul ca noi, cei mai multi 99% am saracit in timp ce cativa 1% s-au imbogatit?

Demolarea Romaniei si insfacarea de NUMAI CATIVA a unor halci intregi din avutia tarii, pierderea autonomiei, independentei, suveranitatii sunt o CONSECINTA FIREASCA a acestei Constitutii care situeaza AVEREA DEASUPRA OMULUI.

Constitutia actuala “Garanteaza” DE FORMA dreptul la sanatate sau invatatura si nici NU prevede dreptul la un trai decent, in timp ce PROPRIETATEA PRIVATA este garantata si APARATA PRIN LEGE.

Scopul statului trebuie sa fie doar APARAREA – pe banii saracilor – A AVERILOR BOGATILOR si a CONTRACTELOR?

1438″ Acolo unde avuturile sunt inegale, nu vorbi de egalitate in drepturi!” Pythagora

Deci, ce sa fie:
1. Scopul Romaniei este imbogatirea bogatilor si saracirea saracilor, prin situarea proprietatii, contractelor si mostenirii deasupra oamenilor
2. Scopul Romaniei este garantarea dreptatii tuturor cetatenilor sai, prin situarea oamenilor deasupra proprietatii, contractelor si mostenirii.

Alege!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.