Cand AI VOTAT pietele, bancile, corporatiile?

amlo MEXICANOS RECARGANDO

Literatura in unanimitate considera pluripartidismul conditia esentiala a democratiei si considera inimaginabila democratia fara pluripartidism.
Practica arata ca atat pluripartidismul cat si alegerile libere au o indelungata traditie atat in Europa cat si in USA, astfel incat putem aprecia utilitatea acestora dupa principiul “Pomul se cunoaste dupa fructe”. Realitatea arata ca NICI in Europa, NICI in America democratia – conducerea poporului – nu exista (cu exceptia ipotezei ABSURDE precum ca poporul a dorit imbogatirea bogatilor, saracirea sa si inrautatirea conditiilor vietii).
# Prima concluzie ce se impune IN MOD ABSOLUT SI INCONTESTABIL este ca pluripartidismul cu alegeri libere NU PRODUCE democratie in “democratia” capitalista (de tip occidental). Explicatia scurta este ca democratia capitalista este pur-si-simplu imposibila, pentru ca poprul NU are capital.
Detaliind, se observa ca in “democratia” capitalista puterea poporului (exercitata prin intermediul Statului) este sparta in bucati, incepand cu puterile legislativa, executiva, judecatoreasca – apoi in fragmente si mai mici in persoanele presedintelui, membrilor guvernului, deputatilor si senatorilor, in timp ce, PUTEREA FINANCIARA este “dintr-o bucata” si protejata prin “sanctitatea proprietatii private”, de unde realizeaza GUVERNAREA in realitate a poporului.
Devine usor de inteles atunci DE CE, PRIN CE MECANISM si CINE sta in spatel saracirii saracilor si imbogatirii bogatilor, cu mentiunea ca Sistemul este foarte complex, multistratificat si include o gama extrem de elaborata de mijloace, incepand cu “filtrarea” candidatilor propusi spre alegere populatiei in functie de garantiile detinute precum ca vor MENTINE starea de fapt (alesi care apoi numesc in functiile cheie persoane care slujesc aceluiasi tel), trecand prin manipularea elaborata a maselor – avand la dispozitie INTREAGA mass-media, mediul universitar, ONG-urile si “think-tank”-urile, in mediul favorabil bogatilor creat de cadrul legislativ inechitabil si sub protectia Constituiei – in Romania scrisa exact de catre ACEIASI care au dat lovitura de stat din ’89 – care pune BANUL DEASUPRA OMULUI consemnand garantarea PRIN LEGE a proprietatii private, contractelor si mostenirii si apararea DIN GURA a sanatatii, educatiei, drepturilor fundamentale ale omului.
# A doua concluzie este ca, in realitate Lumea NU SE CONDUCE din zona politica, accesibila poporului – ci DIN ZONA ECONOMICA, prin MIJLOACE ECONOMICE, la care popporul NU ARE ACCES, pentru ca NU are capital. Pentru a ingenunchea total vointa poporului a fost nascut fratele siamez al “democratiei” capitaliste – credinta IRATIONALA, prefacuta, in suprematia PIETELOR “LIBERE” – INTERDICTIA PENTRU POPOR de a putea controla economia ca sa lucreze IN INTERESUL OAMENILOR si NU IMPOTRIVA LOR cum se intampla astazi pentru ca, in realitate, pietele “libere” sunt libere numai de amestecul poporului prin eventuale reglementari si sunt 100% trucate de OAMENII care stau in spatele cartelurilor si corporatiilor ce astazi au devenit mai puternice decat guvernele nationale. Acesta este motivul simplu pentru care corporatiile actioneaza IMPOTRIVA populatiei, pentru ca sunt niste MASINI DE LUPTA ECONOMICE in RAZBOIUL ECONOMIC pe care bogatii il duc IMPOTRIVA RESTULUI LUMII – adica impotriva saracilor.
MOTORUL, SANGELE economiei sunt banii si acesta este unul dintre pilonii pe care se sprijina oranduirea sclavagista a lumii. FURAND de la popor dreptul de a emite moneda, bancherii PRIVATI au ajuns REGII ADEVARATI AI PAMANTULUI. In timp ce toata lumea trebuie sa MUNCEASCA pentru a putea avea bani cu care sa cumpere ceva, bancherii au PRIVILEGIUL ca ISI FAC SINGURI BANII DE CARE AU NEVOIE. Pentru clovnii care inca NU CRED ca este posibil ca bancherii sa fi ajuns Regii Lumii cumparand secole la rand cu bani falsi, uite dovada:

# A treia concluzie este ca democratia NU ESTE FUNCTIONALA pentru ca poporul este intrebat “CUM”?, in loc sa fie intrebat “CE”?
Principiul “Nici un prost nu-i prost destul daca nu e si fudul” a fost exploatat cu succes IMPOTRIVA noastra, fiind pusi sa votam la fiecare 4 ani unul dintre candidatii PROPUSI de catre sistem (pe baza garantiilor ca vor apara interesele bogatilor) SUGERANDUNI-SE ideea ca NE ALEGEM VIITORUL.
Sa fie limpede: alegerea unuia sau a altuia dintre candidatii propusi de catre sistem NU ARE LEGATURA cu dorinta si speranta noastra pentru o viata mai buna.
Este ca si cum te-ai duce la doctor fiindca ai o boala la rinichi si doctorul te-ar pune sa alegi daca sa iti puna picaturi in ochi sau picaturi in nas. Bineinteles ca rinichii te vor durea in continuare, atunci ti se va spune ca data viitoare sa alegi mai bine! Data viitoare ti se vor propune picaturi in nas sau picaturi in urechi. Alege! Este dreptul tau natural, fundamental, descris de expresia “prostia are consecinte”.
Care este solutia?

Nu exista solutie.

Motivul este ca in Romania toate lucrurile se subordoneaza Constitutiei si ACESTA ESTE MODELUL VIETII pe care il PREVEDE CONSTITUTIA. In consecinta, apar “democratia” capitalista, pluripartidismul si protejarea puterii financiare fata de celelalte puteri ale statului PENTRU CA MA OBLIGA CONSTITUTIA. Daca as face altfel, as risca sa fiu pedepsit ceea ce nu consider potrivit; si noaptea visez ce bune sunt pluripartidismul si “democratia” capitalista in echipa cu pietele “libere”, puse in miscare de catre sistemul monetar international si alung toate gandurile care ar incerca sa-mi sugereze ca CHIAR ACESTE LUCRURI ar putea (nu cred!!!) sta la baza sclaviei intregii omeniri si a indatorarii Terrei la un grup minuscul, de numai circa 6000 de oameni, cei mai bogati din Lume.
…dar nici o generatie nu poate fi obligata sa traiasca dupa cum au stabilit inaintasii care au murit deja, altfel spus fiecare generatie are dreptul si obligatia sa consfinteasca in Constitutie ceea ce considera acceptabil si ce nu.
Ω altă lume este posibilă.

185587_517824481583256_484343034_n

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.