Hotul striga “Prindeti hotul!”

Romania

In Bulgaria au fost arestati trei cetateni acuzati ca au complotat impotriva sistemului bancar. Adica, in urma actiunilor lor, lumea a inceput sa-si retraga banii din banci si bancile au avut dificultati in a mai putea inapoia sumele cetatenilor.

De cand retragerea banilor de la banci este un lucru nepermis?

De ce se cheama asta COMPLOT impotriva bancilor?

De ce nu sunt invinuite BANCILE care nu sunt in stare sa inapoieze cetatenilor depozitele?

De ce nu se INCHID sau NATIONALIZEAZA bancile care nu isi pot onora obligatiile?

De ce bancile salvate in 2008 cu bani socialisti (ai poporului) sunt tot private si poporul nu are proprietatea asupra lor?

De ce se practica privatizarea profitului si socializarea pierderilor?

De cand statul poate acuza cetatenii daca acestia decid la unison sa-si retraga toti banii de la o anumita banca?

Sau de la toate bancile private pe rand?

Asta arata ceea ce este evident: bani prea multi inseamna putere prea mare si puterea prea mare corupe in mod absolut. De ce sa ajunga aceasta putere in mana strainilor? De ce sa nu-si depuna Romanii banii la o banca Romaneasca de stat?

Fiecare imprumut la o banca straina poate fi refinantat la Banca romaneasca de stat.

Nu exista nici o lege care sa ne impiedice sa incercam sa ne salvam tara folosind o banca romaneasca si EVITAND cu strictete, cu desavarsire, in totalitate bancile straine.

Sistemul bancar este instrumentul central al interesului, controlului si strategiei Vechii Ordini Mondiale. Atata vreme cat detin controlul banilor, puterea lor nu poate fi revendicata. De aceea, controlul lor asupra banilor trebuie sa inceteze. Bancile trebuie sa fie in responsabilitatea poporului. Un guvern democratic ce nu conduce bancile, NU CONDUCE TARA, astfel incat alegerile sunt fara rost. Este simplu ca “Buna ziua” ! Daca bancherii in trecut au investit in razboaie (finantand ambele tabere), si au facut profituri uriase prin intermediul lor, astazi au constituit uriase institutii internationale cu interese pe intreg globul. Nu pot da gres in a fi castigatorii finali ai oricarui razboi pe care oamenii l-ar duce pe acest pamant. Cu exceptia unui razboi indreptat specific asupra lor si asupra bancilor private.

Libertatea incepe cu un sistem financiar LIBER.

Interminabila dezbatere despre economie, politică şi libertate se reduce la o singură întrebare: CINE trebuie să CONTROLEZE BANII: angajatii poporul sau un mic grup fascist de privaţi ultrabogati, care nu sunt răspunzători în faţa nimănui dar care controlează poporul? Nici o banca PRIVATA nu trebuie sa mai existe pe suprafata pamantului. Orice altceva este propagandă.

Rezumat:

Boicotul este o arma foarte puternica numai ca nu am fost sincronizati.

Cu care sa incepem?

Propuneti ca aveti de unde alege!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.