Cine este omologul lui in Romania?

turcinov

 

Serviciile speciale din Ucraina încep o operaţiune militară de amploare în estul ţării, cu folosirea forţelor armate ale ţării, a declarat, astăzi, la canalul TV Rada preşedintele interimar al ţării, Aleksandr Turcinov.

De asemenea, Turcinov a declarat că autorităţile fac tot posibilul pentru a evita victimele umane, însă sunt gata să folosească armele.
Mai mult: http://romanian.ruvr.ru/news/2014_04_13/Ucraina-Serviciile-speciale-incep-o-operatiune-militara-de-amploare-0291/

Terorism isi are originea in latina, terreo, -ere, -ui, -itum vb. a ingrozi, a inspaimanta, a infricosa; (fig.) a izgoni, a pune pe fuga. Initial a fost practicat de catre stat: Franta, 1793-1794.

Protestatarii NU se incadreaza in tipar, nu vor sa ingrozeasca pe nimeni, vor un referendum.

In schimb, pare ca actuala putere in Ukraina a decis sa ingrozeasca protestatarii, pe simpatizantii lor si probabil si intraga lume.

Reprezentantii OSCE sunt deja acolo ca sa depuna ulterior marturie ca fortele comandate de la distanta nu au avut de ales, fiind atacate la un moment dat de catre protestatari si, in consecinta, au trebuit sa lupte in autoaparare.

Test:

Care sunt miscarile din Romania finantate din acelasi centru ca si Extrema Dreapta Ucrainiana ?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.