Art.8.-(1) Pluralismul in societatea romaneasca este o conditie si o GARANTIE a democratiei constitutionale.

0Piata

… garantie pe dracu’. Doar uita-te in jurul tau!

Cine are toata puterea in lume? Poporul? Alesii poporului? Sau bancile, corporatiile, piata de obligatiuni, familiile dinastice, regii si marii bogatasi?

Capitalismul a demonstrat ca PIATA “LIBERA”, prin intermediul economiei, CONTROLEAZA POLITICA.

1. CINE si CE constituie PIATA? 2. Care este SCOPUL pietei? 3. Cine i-a ALES pe participantii la piata? 4. Care sunt afinitatile POLITICE ale acestora? 5. Cat de BOGATI sunt acestia? 6. Prin ce MECANISM exprima acestia vointa poporului? 7. Este piata PROIECTATA sa functioneze PENTRU binele poporului? 8. Alesii nostri(saltimbancii) CONTROLEAZA piata? 9. Daca am fi votat INVERS la alegerii, saltimbancii ceilalti AR FI CONTROLAT piata? 10. Alesii nostri stiu MECANISMUL de functionare si DACA (sau NU!) piata functioneaza pentru binele general? 11. Alesii nostri cunosc IDENTITATEA EXACTA a tuturor participantilor la piata si INTENTIILE ACESTORA? 12. Alesii nostri sunt capabili sa ne spuna EXACT CE ROL JOACA PIATA?

Cu totii STIM DEJA raspunsul. Habar nu au. Saltimbancii nu controleaza piata. PIATA CONTROLEAZA SALTIMBANCII.

SALTIMBÁNC, saltimbanci, s. m. Actor de circ cu mimică bufă, care execută exerciții ușoare de acrobație. ♦ Fig. Om care trece cu ușurință de la o atitudine la alta, dovedind lipsă de seriozitate și de caracter. – Din fr. saltimbanque.

Democratia TRAMBITEAZA faptul ca poti inlocui, votand impotriva, politicieni si guverne nepopulare, INSINUIND CA POTI ALEGE GUVERNUL PE CARE IL DORESTI. Cata ipocrizie… IPOCRIZÍE, ipocrizii, s. f. Atitudinea celui ipocrit; prefăcătorie, fățărnicie, falsitate. – Din fr. hypocrisie.

Iti pun la dispozitie sa votezi NUMAI DINTRE CATIVA SALTIMBANCI si, ORICUM, NU EXISTA NICI UN MECANISM PENRU A-I INLOCUI PE CEI CARE CONTROLEAZA PIATA, CEI CARE CONDUC ECONOMIA CAPITALISTA si, pe cale de consecinta, cei care IN REALITATE CONDUC DEMOCRATIA – deci pe tine.

Daca nu ii poti schimba pe ADEVARATII conducatori atunci NU AI NICI O PUTERE SI ESTI LA CHEREMUL LOR, sclavule.

Poporul are dreptul şi datoria să hotărască în ce fel de lume vrea să trăiască şi să consfinţească aceasta în Noua Constituţie. Din Noua Constituţie izvorăşte Noul Mod de Viaţă

Binele si raul sunt subiective si nici o apreciere facuta in functie de aceste criterii nu poate fi sustinuta, pentru ca frecvent binele unuia inseamna raul altuia. Viitoarea guvernare a lumii trebuie sa aprecieze mai presus de bine si de rau.  Exista doar doua posibilitati:

1. Acordarea de sanse maxime in viata unui numar MINIM de oameni. Politica bazata pe parere. Abstentia statului de la reglementarea sferei private chiar si in cazurile in care aceasta produce consecinte publice. 2%-3% dintre oameni Vor fi proprietarii Terrei. Copiii se vor naste scalvi, pe proprietatea altcuiva. Puterea va fi sinonima cu averea. Plutocratia. Globalizarea. Victoria privilegiului.

2. Acordarea de sanse maxime in viata unui numar MAXIM de oameni. Introducerea metodei stiintifice in politica. Reglementarea sferei private in cazul in care produce consecinte publice. Terra va apartine Omenirii. Copiii se vor naste liberi, in casa lor. Meritocratia. Noua Ordine Mondiala. Victoria echitatii.

Educatie, Libertate+, Echitate, Solidaritate, Comunitate+ ! Saraci din toate tarile, uniti-va! Bogatii s-au unit deja. Sapere aude!

Ω altă lume este posibilă.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.