Ne dati sau nu ne dati ( Romania inapoi !)?

 

Se organizeaza o actiune de protest, in care cei care nu mai pot indura oprimarea la care suntem supusi vor face marsuri pana la Bucuresti, pentru atragerea atentiei si sensibilizarea guvernantilor. Deviza manifestarii este “Dati-mi Romania inapoi !” si are urmatoarele revendicari:

1) Stoparea Proiectului Roşia Montană. Aurul şi alte metale preţioase aflate in subsolul României au fost, sunt şi vor fi ale poporului român!

2)  Încetarea oricăror negocieri de vânzare a Cupru Min, Hidroelectrica, Portul Constanţa şi a oricăror companii ce reprezintă o sursă de venit / patrimoniu al poporului român !

3) Ordonanță de urgență pentru stoparea exploatarii  gazelor de șist pe teritoriul României, contract semnat de prim-ministru Mihai Răzvan Ungureanu si compania americană Chevorn în data de 28 Martie 2012, Pentru Ungureanu, afacerea cu gazul de şist este mai presus de avertismentul ţărilor civilizate • Metoda fracturării hidraulice folosită la exploatarea gazelor de şist are efecte catastrofale pentru mediul înconjurător!

4) Încetarea oricăror împrumuturi de la FMI – ce amanetează viitorul copiilor noștri!

5)  Anularea Tratatului Comercial pentru combaterea Contrafacerilor (ACTA) – semnat în secret, fără dezbatere publică, pe 26 ianuarie 2012 la Tokyo de către România !

6) Demisia preşedintelui Traian Băsescu şi a Guvernului Ungureanu

http://www.facebook.com/events/332416690156765/permalink/333754093356358/#!/events/332416690156765/

Pana acum, nu am vazut soborc care sa plege de langa troaca cu bani, de bunavoie, cu vorba buna, si nici nu cred ca am sa vad vreodata. In consecinta, deviza potrivita este “Sa NE LUAM impreuna Romania Inapoi!”

In plus, consider ca trebuie introduse cel putin inca doua revendicari:

7) Introducerea Metodei Stiintifice in politica si

8) Trecerea bancilor in administrarea comunitatii.

Sistemul bancar este instrumentul central al interesului, controlului si strategiei Vechii Ordini Mondiale. Atata vreme cat detin controlul banilor, puterea lor nu poate fi revendicata. De aceea, controlul lor asupra banilor trebuie sa inceteze. Bancile trebuie sa fie in responsabilitatea poporului. Un guvern democratic ce nu conduce bancile, NU CONDUCE TARA, astfel incat alegerile sunt fara rost. Este simplu ca “Buna ziua” !

Cele mai mari trei descoperiri din istoria omenirii ( fara una) sunt: a) legile logicii b) modul de functionare al dialecticii c) metoda stiintifica Acestea ofera un abord sistematic, aplicabil oricand si la orice. METODA este enorm mai importanta decat faptele disparate sau decat opiniile personale. Din acest motiv, societatea viitorului trebuie sa se bazeze pe metoda si nu pe opinie. Politicienii nu fac decat EXCLUSIV sa-si exprime opiniile, modelate de factori personali, religiosi si ideologici. Ei nu aplica nici o metoda pentru ca daca ar face-o, ar ramane fara slujba. Toate aspectele societatii noastre trebuie sa fie dictate de catre legile logicii,  dialectica si metoda stiintifica. In prezent, societatea noastra este condusa spre beneficiul corporatiilor, politicienilor, si unor puternice interese ascunse. Nu exista frumusete sau justificare in ceea ce ne inconjoara pentru ca ceea ce se intampla fie urmareste recompensa imediata, fie urmareste interese pe termen scurt, fie se constituie in agresiune impotriva noastra, in scopul perpetuarii, prin “prostirea” noastra, a privilegiului transmis in interiorul catorva familii nepermis de bogate si de puternice. Intreaga societate “occidentala” (dar NU TOATA OMENIREA) a fost lovita de “criza financiara”. De ce nu a functionat o metoda, nu au existat reglementari eficiente, nu a fost pusa in discutie in mod dialectic paradigma dominanta, anume aceea ca “piata libera, afacerile private si statul neputincios constituie mijlocul “natural” de a rezolva problemele de la sine si de a aduce tuturor bunastarea”, astfel incat sa se IMPIEDICE aparitia “crizei”? De ce nu a existat nici un plan, nici un sistem, nici o metoda? De ce nu au fost voci impotriva, nu au fost predictii, nu au fost ipoteze, nu au fost modele? De ce prea multii, excesiv platitii, bancheri, economisti, politicieni nu au vazut-o venind? De ce nu au fost, TOTI ACESTIA, dati afara pentru incompetenta crasa si neglijenta? Exact ACEIASI oameni care au condus lumea spre CADERE economica, a caror fiecare actiune a fost dovedita de cele intamplate ca fiind fie greseala groteasca fie agresiune, activ indreptata impotriva noastra, SUNT CEI pe care noi ( prosti SI fraieri ) ii LASAM sa “repare” dezastrul pe care ei insisi l-au conceput. Si care este stralucita lor solutie? Sa acopere “gaurile” facute de ei (prin furt si irosire) – din banii nostri si din imprumuturi in numele nostru, in timp ce ei nu pierd un leu (de fapt, pentru ei, “criza” este prilej de accelerare a imbogatirii). GENIAL !!!

Rezumat:

Cred ca NU ne-o vor da; atunci VA TREBUI  sa o LUAM noi, IMPREUNA, INAPOI, de la CEI CARE si-au insusit-o PRIN FURT.

Problema Romaniei nu sunt banii (sau lipsa lor), problema Romaniei sunt TRADATORII.

Votul (alegerile) nu are legatura cu democratia, si nu produce democratie. Democratia inseamna delegarea de putere judecatoreasca poporului, prin institutia Curtilor cu Juri.

O buna guvernare inseamna oferirea de sanse maxime in viata unui numar maxim de oameni.

“Pacat” este orice actiune care are rezulta din atitunea de dispret fata de alti oameni.

“35. Cand guvernarea incalca drepturile poporului, insurectia este, pentru popor si pentru fiecare fractiune a lui, cel mai sacru drept si cea mai de neevitat datorie. Declaratia drepturilor omului si cetateanului 1793″

Educatie, Libertate+, Echitate, Solidaritate, Comunitate+ !

Citeste si da mai departe!

 

One thought on “Ne dati sau nu ne dati ( Romania inapoi !)?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.