Referendumul pentru RE-definirea familiei

 

Fair use intended.

La referedum se va stabili situatia familiei din punct de vedere JURIDIC.

Orice element juridic este o conventie si rezulta din functionarea Statului, prin urmare mecanismele Statului pot fi folosite si vor fi folosite pentru a defini ROLUL SI LOCUL FAMILIEI IN CADRUL STATULUI.

Trebuie sa luam in considerare faptul ca termenul de “familie” folosit in cadrul Statului isi are obarsia in zoologie, anume in

-1. “legaturile de sange” din interiorul familiei biologice;

-2. producerea de noi vieti;

in cazul “familiei” homosexuale, aceste caracteristici NU exista, prin urmare termenul de “famile” este inadecvat.

Daca se accepta RECUNOASTEREA DE CATRE STAT a “familiilor” homosexuale, pentru a nu discrimina negativ pe altii, trebuie admisa de asemenea recunoasterea “familiilor” zoofile, necrofile etc., care nici ele nu prezinta legaturi de sange si nu produc urmasi. Pentru cei care se impiedica de “liber consimtit”, acordul poate fi dat inainte de moarte in “familia” necrofila si manifestat liber si direct in “familia” zoofila…. in plus nu ar trebui atunci exclusi nici sotii/sotiile de cauciuc sau chiar robotici//e.

Prin urmare, familia ca parte componenta a Statului NU este in nici un caz un drept natural al omului ci este definita de catre Stat – si va fi RE-definita (deci nu asistam la o premiera) la referendumul din octombrie.

In alta ordine de idei, dreptul la viata, la proprietate privata, la urmarirea propriei fericiri etc., NU sunt Drepturi Naturale (ca dovada, ele pot fi retrase si frecvent au si fost retrase !!!) ale omului ci sunt drepturi acordate/retrase de catre Stat.

Singurul drept Natural (si prin urmare care nu poate fi luat acestuia) al omului este Liberul Arbitru: posibilitatea de a alege calea de urmat dintre alternativele accesibile in functie de motivatia individuala.

Privitor la opinia ca pentru a integra strans individul in comunitate trebuie distrusa mai intai familia – consider aceasta o greseala. Natura este un fractal, unitatile mai mici formeaza unitatile mai mari. Situatia ca familia actuala este o unitate egoista si ignoranta, in razboi cu toate celelate familii nu se datoreaza constituentei familiei ci mediului toxic in care este obligata sa se dezvolte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.