Ce obligatii are BNR fata de romani? NICI UNA!

bankster-evolution

De ce NU apara BNR romanii care “au luat teapa” cu creditele in Franci?

Ce obligatii are BNR fata de romani? NICI UNA!

BNR este Nationala Romaneasca DOAR CU NUMELE.
BNR se subordoneaza strict BRCE care se subordoneaza BIS.
Mugur Isarescu a fost “numit” de presedintele Romaniei DUPA CE A FOST PROPUS de catre banca.
Presedintele Romaniei “alege” Guvernatorul BNR dintre cei propusi de catre Sistem, exact la fel cum noi “alegem” Presedintele, tot dintre cei propusi de catre sistem.

Sistemul bancar este instrumentul central al interesului, controlului si strategiei Vechii Ordini Mondiale. Atata vreme cat detin controlul banilor, puterea lor nu poate fi revendicata. De aceea, controlul lor asupra banilor trebuie sa inceteze. Bancile trebuie sa fie in responsabilitatea poporului. Un guvern democratic ce nu conduce bancile, NU CONDUCE TARA, astfel incat alegerile sunt fara rost. Este simplu ca “Buna ziua” ! Daca bancherii in trecut au investit in razboaie (finantand ambele tabere), si au facut profituri uriase prin intermediul lor, astazi au constituit uriase institutii internationale cu interese pe intreg globul. Nu pot da gres in a fi castigatorii finali ai oricarui razboi pe care oamenii l-ar duce pe acest pamant. Cu exceptia unui razboi indreptat specific asupra lor si asupra bancilor private.

Interminabila dezbatere despre economie, politică şi libertate se reduce la o singură întrebare: CINE trebuie să CONTROLEZE BANII: angajatii poporului sau un mic grup fascist de privaţi ultrabogati, care nu sunt răspunzători în faţa nimănui dar care controlează poporul? Nici o banca PRIVATA nu trebuie sa mai existe pe suprafata pamantului. Orice altceva este propagandă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.