Traim alegerile pe care le facem

Viata a devenit din ce in ce mai grea… Dar ce ne face sa creadem ca viata ar trebui sa nu aiba dificultati si provocari? Numai ultimii oameni vor ca TOTUL sa fie usor.

Nietzsche, visand la super-OAMENI, si-a dorit cei mai inalti munti pentru a-i escalada, cele mai mari obstacole pentru a le invinge, cele mai puternice forte pentru a lupta impotriva lor.

Cum ai sa devii OM, daca faci doar lucruri marunte?

Nu-ti mai pune atatea intrebari ! Da raspunsuri ! Oricine poate sa puna intrebari. Numai cativa cuteaza sa raspunda. Nimeni nu detine adevarul absolut. Cel putin, ai avut indrazneala sa incerci, si sunt atat de putini oameni curajosi in ziua de azi.

OAMENII creeaza. Unde sunt creatiile tale?

OAMENII stiu raspunsul. Unde sunt raspunsurile tale?

OAMENII schimba lumea. Ce schimbari ai adus tu in aceasta lume?

OAMENII construiesc viitorul. Unde este programul tau?

Nu te uita in jur clipind sau dand din umeri ! Pune-ti “amprenta” personala. Acesta este testul vietii. La ce lucrezi acum? Ce faci? Care sunt realizarile tale? In ” ziua judecatii ” nu te intreba nimeni daca “ai fost bun sau rau” (numai naivii isi inchipuie asta). Ti se cere sa demonstrezi ce ai facut cu talentele tale. Ce vei arata tu, pentru a-ti justifica existenta? Vei aduce o scrisoare de la angajatorul tau care spune ca ti-ai vazut de treaba ta, o marturie de la preot spunand ca nu ai pacatuit prea mult (nu mai mult decat media), o caracterizare de la prietenul tau (prietena ta) care spune ca ai fost o persoana draguta? Ce ? Asta este tot ce ai? Universul a evoluat miliarde de ani astfel incat sa fie posibila nasterea ta, PENTRU CA SA FII “DRAGUT”? Viata pe care o traiesti este unica realizare a ta; nu ar trebui sa accepti provocarea de a face din ea ceva deosebit? Ce spune despre tine alegerea de a NU face acest lucru?

Vechea Ordine Mondiala conduce lumea pentru ca I SE PERMITE aceasta. Este simplu ca buna-ziua. Nu exista nici un fel de reptilieni pan-dimensionali din Nibiru in spatele ELITEI. Ei sunt doar simpli muritori ale caror puteri ar putea fi inlaturate dintr-o lovitura.

Regina Angliei este “Regina” pentru ca poporul ACCEPTA aceasta titulatura. Daca nu ar mai privi-o in felul acesta, ea nu ar mai fi “Regina”. Regele francez Louis XVI a descoperit ce se intampla cand poporul, IN MASA, incepe sa gandeasca diferit. Instantaneu, nu a mai fost Rege ci doar un criminal si un tradator asteptand sa fie ghilotinat, impreuna cu alti criminali si tradatori.

Exact in caelasi mod, puterea Vechii Ordini Mondiale ar putea fi distrusa peste noapte daca poporul, pur si simplu nu ar mai juca dupa regulile acesteia.

Elibereaza-ti mintea! Deconecteaza-te de la “Matrix”, falsa-realitate care te impiedica sa identifici adevaratul tau interes si sa actionezi in directia lui. Nimeni nu te impiedica.

Nimeni nu opreste poporul sa fie liber. Poporul ALEGE sa fie sclav. Suntem o masa de oameni supusi, impaciuitori, demni de mila, pasivi, prosti, ignoranti, carora ne lipseste curajul sa ne luam destinul in propriile maini. Guvernul nu ne mai impune supunere folosind armata.

Ce poate fi mai suparator decat o cardasie intre hoti, tradatori si minoritati, in razboi impotriva noastra?

Deci, ce motiv avem sa acceptam asa ceva? Nimeni nu ne FORTEAZA. Noi singuri facem aceasta rusinoasa ALEGERE. Daca am fi avut o cat de mica ambitie privind viitorul copiilor nostri, i-am fi scos in strada si i-am fi judecat, corect, dupa fapta si rasplata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.