Protest

Nefiind in puterea mea sa fac altceva, doar imi exprim cu tristete protestul impotriva directiei in care este condusa Romania, impotriva intereselor si subminand siguranta cetatenilor.

Bineinteles ca nu imi imaginez ca personajele care apar la televizor ar conduce cu adevarat, bineinteles ca sunt numai niste curele de transmisie (cozi de topor), dar le consider totusi raspunzatoare pentru punerea in practica a ordinelor primite.

Incardasirea Romaniei cu huliganii internationali este din ce in ce mai puternica, inimile si mintile Romanilor sunt din ce in ce mai ratacite.

Circul numit “democratie” permite ca resursele tarii, atat umane cat si naturale (pamant, zacaminte, paduri, petrol si gaze) sa fie “vandute”. Pe vremuri oamenii aparau tara cu armele, azi trebuie sa respecte “contractele” semnate de vanzatori. Astazi, pentru tradare “pedeapsa” este foarte profitabila.

Ca sa fie meniul complet, pe langa jaful pe care ni-l da Vestul, “Simon says” sa scuipam catre Est ceea ce “alesii” nostri si fac. Consider ca pe langa ca este foarte daunator, este si foarte rusinos.

Este foarte rusinos, de asemenea, sa fiu cetatean intr-o tara in care calitatea oamenilor politici este cea care este. Imi dau seama totusi ca probabil este inevitabil, intrucat majoritatea compatriotilor viseaza numai la imbogatirea rapida.

Meritocratia si Pluocratia sunt incompatibile. Kurukshetra este inevitabila.

Singurul lucru care ne ramane de facut este sa ne alegem partea de care ne asezam.

Rezumat:

Viitorul NU apartine Ferengilor.

https://sptnkne.ws/Gec9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.