Vin vremuri foarte, foarte, foarte grele

Incardasirea Romaniei cu “We came, we saw, he died HA HA HA !”, dupa aservirea sistemului financiar, dupa distrugerea completa a armatei, industriei, invatamantului, sistemului de sanatate, mentalitatii cinstite, dupa abrogarea interdictiei folosirii drogurilor, dupa cedarea resurselor naturale, a ajuns la etapa de invrajbire cu vecinii (pentru a contracara preemptiv orice tentativa a Romaniei de iesire din clanul mafiot).

La Cernavoda s-a reziliat contractul cu China si va veni “Stindardul Democratiei” sa implementeze o tehnologie nucleara EXPERIMENTALA.

Stapanii nosti strategici au mentalitate de pradator, varsta psihologica de 12-13 ani si multe arme la dispozitie. Istoria recenta a aratat ce fac pustii cu arme automate in scoli. Cernavoda Nuclear poate transforma usor bazinul Marii Negre in zona nelocuibila, rezolvand astfel si “problema Crimeea”.

Se aude ca vom renunta si la Huawei, alegand supravegherea totala si costisitoare Google.

Mai ramane sa cerem sa iesim din initiativa “One Road – One Belt” si sa intram in parteneriatul strategic “Any good slave is a dead slave HA HA HA”.

…bineinteles, si sa cerem sa gazduim pe teritoriul Romaniei multe, multe rachete nucleare indreptate impotriva Rusiei si Chinei. Multe, multe, multe, ca avem bani sa platim intretinerea bazelor militare de ocupatie.

M-am intrebat adesea ce se poate face, concret, cand tradarea a devenit atat onorabila cat si profitabila si, in consecinta, tara colcaie de tradatori. Am inteles acum ca, nimic inainte de a lua parte (din nou!!!) la atacul impotriva Asiei (Rusia-China-India). SOLVO ANTE COAGULA .

Rezumat: Zilele Romaniei sunt numarate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.