Moartea (schimbarea) Regelui este bucuria Prostilor

Democratia este o perversiune, uite de ce:

Numararea voturilor, in loc de “cantarirea” acestora ar avea ca efect dictatura majoritatii care, conform Biologiei si legii lui Gauss este o “mediocratie”. La o privire superficiala pare ca adultii ar trebui lasati sa hotarasca cum vor sa traiasca.

Majoritatea oamenilor accepta ideea ca, copiii, avand cunostinte insuficiente si mintea inca in formare trebuie educati, “struniti” pentru a invinge defectele innascute precum lenea, ignoranta, lacomia, egoismul. problema este ca imensa majoritate a adultilor raman in continuare analfabeti filozofic, politic, economic si social; in plus, intelectul ajuns la “maturitate” ramane de obicei la un nivel daunator de scazut. Altfel spus, la nivel de specie, omenirea, este inca un copil in formare, veriga de legatura intre “maimuta” si adevaratul – inca neaparut pe scena istoriei – Homo Sapiens – Omul Intelept.

In fapt, nivelul ignorantei este atat de profund incat masele democratice nici nu realizeaza situatia ca in realitate NU traiesc in democratie ci sunt sclavii unei puteri care conduce in special prin 1. intermediul crearii unei false constiinte – manipularea prin mass-media -, 2. intermediul monopolului asupra banilor, 1. folosirea fortei armate a sclavilor ignoranti atunci cand 1 si 2 sunt insuficiente. Masele ignorante nu sesizeaza faptul ca votarea nu inseamna alegerea viitorului si, mai mult decat atat, prin rasplatirea in societate a defectelor, masele devin adevaratul aparator al propriei sclavii; falsa constiinta ii impinge sa lupte eventual pana la moarte impotriva oricui ar incerca sa construiasca o lume dreapta, sa-i elibereze.

Moarte Regelui este bucuria Prostilor. Masele sesizeaza in mod corect ca viata lor grea se datoreaza conducerii politice ANTI-populare dar nu pricep ca conducerea ANTI-populara a ajuns in fruntea tarii datorita propriului analfabetism d.p.d.v filozofic, politic, economic si social.

Masele isi imagineaza ca votul lor, prin schimbarea conducatorilor, va creste sansele ca urmatorul conducator sa-i respecte, sa-i ajute si pana in final sa-i elibereze :-))))))

In realitate insa, fiecare episod al alegerilor pecetluieste sclavia: poporul i se da sa (aleaga :-)))))) voteze intre “un rahat” si “un rahat cu perje”. Mass media – prima putere in stat, privata – isi face cu prisosinta datoria: tara este polarizata intens, o jumatate este dusmana celeilalte jumatati iar motivul conflictului este “+/- perje”.

Partea comuna, “rahatul” este imposibi de schimbat prin votare si inaccesibila alegerii: regulile inchisorii au fost “scrise in piatra”, adica au fost inscrise in Constitutie. Constitutia actuala este modelul de functionare si dupa ea a fost facut Regulamentul de Ordine interioara (Legile). In mare, ea consfinteste independenta fata de gandire si fata de vointa populara a -banului (piata “Libera”, “Libertatea” presei, “Independenta” bancii centrale a Romaniei (BNR)), suprematia mortilor asupra viilor (mostenirea materiala), garantia discordiei Nationale (pluripartidismul), legalizarea tradarii (imunitatea politicienilor pentru prejudiciile aduse Patriei), legalizarea Injustitiei (“Independenta” magistratilor), subordonarea financiara a Romaniei Finantei Internationale etc.

Eliberarea poporului nu va veni prin “alungarea tiranului” ci numai si numai prin educarea acestuia.

Dupa aceasta lunga introducere am sa incerc sa arat cu argumente cum perversiunile cuprinse in Constitutie isi produc efectele practice.

In episodul urmator: (IN)justitia in Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.