Davai ceas, davai palton vs. Give me all you have

Tot felul de destepti s-au umflat in pene ca Ambasadorul Romaniei la Moscova “a ps la punct” rusii care, prin ambasada lor de la Bucuresti, au afirmat ca “au eliberat tarile Europei Centrale si de Est de fascism”.

Au uitat sa precizeze:

-Cine a eliberat tarile Europei centrale si de Est de Fascism

-In ce fel a fost laudabil pentru noi sa atacam URSS impreuna cu Nazistii intr-un razboi care avea ca scop exterminarea populatiei Ruse (dupa modelul Anglo Saxon de furt al pamantului, folosit si pentru crearea Americii).

-Ce am cautat noi Romanii cu arma in mana la Leningrad.

Acum, dupa ce noi Romanii am luat viata a nenumarati Rusi (aproape orice familie Rusa are macar o ruda omorata in Razboiul de Aparare a Patriei), ne plangem ca, dupa ce am pierdut, ne-au mai luat si ei niste ceasuri si niste haine… as zice ca este “strigator la Cer” dar, mai degraba, este vorba de vechiul dicton: “Cine nu cunoaste istoria este sortit sa o repete”…si chiar facem pasi hotarati in directia asta.

“Scutul” de la Deveselu este absolut inutil impotriva rachetelor supersonice Rusesti dar probabil va fi foarte “util” pentru a gazdui rachete ofensive nucleare SUA.

Asta este motivul pentru care au aparut aceste articole. Cui ii controlezi gandul, ii controlezi actiunile. Romanii trebuie sa fie atat de spalati pe creier incat sa considere firesc si sa isi doreasca sa scuipe catre marile tari din Est, Rusia si China, care sunt in ascensiune, si sa lege in continuare cardasie cu huliganii internationali.

Occidentul i-a atribuit Romaniei si ii atribuie si acum rolul de “caine de curte”, legat in lant in spatele casei. Ma doare situatia ca compatriotii mei, in larga majoritate, se mandresc cu aceasta circumstanta. Striga ca ni s-au luat ceasurile dar nicunul nu caraie ca astazi Vestul ne ia tinerii gata pregatiti si resursele naturale; altfel spus, atat prezentul cat si viitorul.

Rezumat: si atunci, si acum, conducatorii incearca sa faca ce este mai profitabil pentru ei insisi; deocamdata in politica externa inca nu s-a pus problema de a face “ceea ce este corect”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.