NATO: Defensiv sau Ofensiv ?

NATO, respecta (?) Carta Natiunilor Unite: “The Parties to this Treaty reaffirm their faith in the purposes and principles of the Charter of the United Nations and their desire to live in peace with all peoples and all governments.”

Auzim permanent ca NATO este o organizatie DEFENSIVA, scopul ei fiind APARAREA: daca un membru este atacat, se va considera ca toate statele membre au fost atacate si in consecinta raspunsul militar de aparare impotriva agresorului va fi comun.

Daca citim mai cu atentie,

“They are determined to safeguard the freedom, common heritage and civilisation of their peoples, founded on the principles of democracy, individual liberty and the rule of law. They seek to promote stability and well-being in the North Atlantic area.”

observam ca in realitate NATO urmareste apararea stabilitatii si bunastarii zonei Nord Atlantice, din care Romania NU face parte. Trebuie de asemenea sa intelegem ca, in limbajul WASP, “stabilitate” se refera la siguranta controlului Elitelor Financiare asupra maselor iar “bunastare” se refera la bunastarea Elitelor.

Prin “libertate” se intelege libertatea bunului plac al celui mai puternic.

Prin “mostenirea comuna” se intelege totalitatea mostenirilor materiale PRIVATE.

Prin “civilizatie” se intelege acceptarea placida de catre popoarele lor a puterii derivata din AVERE; acceptarea docila a sistemului piramidal bazat pe proprietatea privata: “valoarea” fiecaruia este data de “valoarea” portofelului (averii) fiecaruia. Analfabetismul politic generalizat face ca masele sa nu observe ca, de pilda, monarhia ereditara si democratia sunt mutual exclusive, la fel ca si capitalismul si democratia ( conducerea de catre Capital, in situatia in care Poporul NU detine Capital).

Metodele prin care suprematia Elitelor este asigurata sunt cele clasice: democratia, libertatea individuala si domnia legii.

In limbajul WASP, prin “democratie” se intelege circul concursurilor periodice de popularitate, impropriu numite “alegeri”, in care masele “aleg” care dintre candidati (toti propusi si aprobati de catre Elite) se vor preface in ciclul electoral ca urmaresc interesul Poporului, in timp ce in realitate vor actiona fara abatere in interesul Elitelor Financiare.

Principalul scop al acestui circ este docilizarea populatiei,  prevenirea situatiei in care oamenii s-ar implica in rezolvarea propriilor probleme, lasand rezolvarea acestora in seama “alesilor”. Alesii joaca o drama in care problemele poporului raman nerezolvate din cauza unor varii motive teatrale.

Demonstratia ca nu exista in realitate “democratie”: poporul doreste o viata buna pentru el in timp ce “alesii” ii servesc in fiecare ciclu electoral “o viata buna pentru Elitele Financiare”.

Daca vom ajunge cumva si la razboi militar, poporul va fi trimis sa moara pentru interesele Elitelor (Membrii Elitelor NU merg niciodata pe front; pe front sunt trimisi prostii de saraci, adica “Poporul”).

Prin “libertate individuala“, WASP inteleg legalizarea constituirii de grupuri care ATACA interesul general, in urmarirea interesului personal.

Prin “domnia legii”, WASP inteleg pastrarea situatiei privilegiate in care se afla cu ajutorul fortei statului (folosind forta saracilor). Un copil cu parinti cinstiti nu va mosteni mai nimic (astazi , majoritatea oamenilor au DATORII), in timp ce altul va mosteni milioane  – milioane pe care LEGEA i le va apara – mostenirea materiala, principalul pilon de sustinere al familiilor dinastice este aparat de lege si inscris in Constitutie.

Legile actuale sunt strambe, favorizeaza familiile dinastice, situeaza comertul deasupra omului si interzic folosirea ratiunii in planificarea viitorului Omenirii (prin “libertatea” garantata presei, bancilor, pietei, justitiei – vezi cum functioneaza azi Justitia “independenta” din Romania !- etc). Trebuie inteles ca intr-un Stat de Drept, NIMENI nu poate fi scutit de la a da socoteala; chiar “independenta” justitiei, a presei, a bancilor, a permis transformarea acestora in monstri ce actioneaza impotriva intereselor poporului.

Conducatorul suprem da si el socoteala, in anumite circumstante, poporului inarmat cu furci si topoare, dupa cum arata Istoria Omenirii.

rezumat:

NATO este o organizatie OFENSIVA: in 1999 a ATACAT Serbia, FARA mandat din partea ONU. Ea apara bunastarea Elitelor Financiare, impotriva intereselor poporului, in mare prin sustinerea armata a mostenirii materiale, a comertului si a “dreptului” de a-i ataca pe ceilalti pentru propria bunastare, cat si prin asigurarea ca puterea suprema, din care decurge ierarhia Stapanirii Lumii este puterea financiara – “BANUL VORBESTE”. Poporul fiind ignorant, sustine (si ia si arma in mana) aceasta inginerie, in care lupii apara libertatea oilor.

 

https://www.nato.int/cps/en/natolive/official_texts_17120.htm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.