Pesta porcina “Africana” … Georgio-Americana ?

La momentul 6:16 se arata ca originea epidemiei de Pesta Porcina “Africana” care ne-a afectat in ultima vreme este Georgia (aceeasi tulpina de virus) , unde exista un laborator ce se ocupa de armele chimice, administrat de Pentagon.

Nu va vine sa credeti, urmariti darea de seama; poate asa intelegeti de ce a fost intentionat sugrumat institutul de virusologie al Romaniei si de ce acum este “reanimat” in administrarea Armatei ( ca obiectiv de siguranta nationala).

 

Se arata acolo ca si vectorii (capuse, tantari) prezinta o distributie geografica si dinamica a cresterii nenaturala in jurul laboratorului American. Veti vedea si niste drone proiectate sa raspandeasca insecte (patent 8967029).

Pesta porcina ar putea constitui o simulare realista a functionarii armei biologice contra populatiei.

Aceste date intaresc afirmatiile precum ca WASP ar fi facut cadou Amerindienilor pături infectate cu virusul variolei, ca ar fi aruncat din avioane deasupra Europei mari cantitati de Gandaci de Colorado multirezistenti la insecticide.

Cum se poate explica faptul ca in Romania, SIDA a aparut intai la copii (si nu la adulti) dupa ce am administrat produse de sange “cadou” primite de Ceausescu din Occident?

“Contactless war?”

Hai ca nu vreau sa dau eu raspunsul, ganditi si voi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.