Si Klithsko si Yatsenyuk au fost sustinuti tot de Germania.

Se vorbeste si de lunetistii straini din Romania in partea 2 la 16:30.

LE 22:22

…Vad ca sustinatorii Ferengii si-au dat in petec la “Mitingul Diasporei”; macar acum stim care este viziunea lor pentru o Romanie Libera.

In timp de razboi NU exista “civili inocenti”.

In acelasi timp, NU exista protestatari “pasnici” care participa la un miting violent; toti “civilii inocenti” care “protesteaza pasnic” in aceste momente in Piata Victoriei sunt complici, deci tot infractori. Nu pot “zbura” pietre si sticle spre jandarmi dinspre “protestatari”.

Ceea ce se intampla acum este rezultatul firesc al perversei paradigme “toti suntem la fel, parerea oricui este importanta”: stergerea oricarei ierarhii bazate pe Merit si Valoare si pastrarea numai a ierarhiei bazate pe avere (capital). De fapt, asta si inseamna capitalismul: conducerea de catre cei care au capital (poporul nu are).

Contribuie bineinteles semnificativ si faptul ca deocamdata nimeni nu a dat socoteala pentru atacul/distrugerile provocate Statului si Drepturilor Majoritatii.

23:30 LE Ce inseamna “viata bate filmul”: inseamna ca unora le merge mintea sa gandeasca lucruri care mie nu mi-ar fi trecut prin cap nici in 1000 ani. Presedintele condamna pe fakebook violenta jandarmilor. Cui se adreseaza mesajul? Este foarte important de cine vor asculta in continuare jandarmii.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.