UNSC rejects Russia’s resolution calling to stop aggression against Syria

Nu imi amintesc sa mai fi vazut ceva atat de sinistru.

Nu ma mira ceea ce s-a afirmat (de exemplu ca temeiul legal pentru actiunea militara a Angliei este “humanitarian intervention”).

Nu ma mira nici imprejurarea ca acesti actori/ aceste actiuni au legiuni intregi (probabil sute de milioane!) de sustinatori.

Ceea ce mi se pare cu adevarat sinistru este ca sustinatorii, acesti “civili inocenti” inteleg foarte bine ceea ce se intampla in realitate, anume ca ei sunt beneficiari ai huliganismului practicat de guvernele/armatele/tarile lor si ca urmare sustin din adancul sufletului lor inapoiat si lacom (din gura bineinteles ca vor spune altceva!) talharirea tarilor/popoarelor mai slabe militar.

Natura insasi a “civilizatiei” vestice, valorile lor traditionale ( in rezumat paradigma care nu tolereaza existanta nici unei puteri mai mare decat aceea conferita de avere) sunt astfel incat Vestul va talhari atata vreme cat va putea (dorinta lor este sa talhareasca pentru eternitate).

In ceea ce priveste crearea unui nou mecanism: “independent, obiectiv” etc. care sa stabileasca vinovatii, bineinteles ca dorinta este ca “adevarul” (vinovatul) sa fie stabilit prin vot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.