Adevarul demonstrat prin vot si “solidaritatea” in cardasie

….. sau, Ceea ce este permis lui Jupiter nu ii este permis boului.

Lumea este un fractal. “As above, so below”. Vedem la TV ca DNA infaptuieste “justitia” pe baza de supozitii si marturii mincinoase dar mai ales pe baza interesului ocupantilor Ferengi, astfel incat singura corelatie intre Justitie si Dreptate devine aceea ca acestea doua se exclud reciproc.

Iata acest lucru exemplificat si la nivel interational: dovezi devin insasi acuzatiile. Consiliul Europei “este de acord” cu evaluarea Guvernului Regatului Unit iar Ministerul Afacerilor Externe “este de acord” cu concluziile Consiliului Europei, in consecinta, pentru ca justitia sa fie servita capul Rusului trebuie sa cada. Ce nu e clar? Se prefac astia pe la TV ca occidentul si orientul ar trebui sa se inteleaga pentru ca acum au aceleasi valori… Nimic mai fals: Rusia si China sunt conduse de oameni care s-au nascut saraci. Existenta lor si a popoarelor lor constituie pentru traditia Ferengi un sacrilegiu (Religia Ferengi afirma ca existenta independenta si suverana a oamenilor este imposibila, oamenii pot supravietui numai sub Domnia Ferengi).

“Comunicat de presă – MAE a notificat Ambasada Federației Ruse la București că un diplomat din cadrul acesteia va fi declarat persona non-grata

Tip:

Comunicat de presă

Data:

26.03.2018

Urmare a concluziilor Consiliului European din 23-24 martie 2018, MAE consideră că atacul de la Salisbury reprezintă o amenințare  la adresa securității colective și a dreptului internațional. Conform concluziilor, Consiliul European este de acord cu evaluarea Guvernului Regatului Unit potrivit căreia este foarte probabil ca Federația Rusă să fie responsabilă de atac și cu faptul că nu există altă explicație plauzibilă.

Precizăm că, în solidaritate cu Regatul Unit al Marii Britanii, conform dispozițiilor Convenției de la Viena cu privire la relațiile diplomatice, MAE a notificat Ambasada Federației Ruse la București că un diplomat din cadrul acesteia va fi declarat persona non-grata și că este obligat să părăsească teritoriul României.”

http://www.mae.ro/node/45471

Acest comunicat demonstreaza ca Romania isi tine promisiunea de a executa ordinele primite, indiferent daca acestea sunt in interesul poporului roman sau impotriva acestuia, indiferent daca acestea sunt legale sau ilegale privitor la legislatia internationala, indiferent daca acestea sunt juste sau injuste.

Recunosc ca nu inteleg practic la ce folosesc aceste expulzari (mai ales ca diplomatii vor fi inlocuiti, altii ii vor inlocui pe cei expulzati, numarul diplomatilor va ramane acelasi….) pe care le percep numai ca pe un fel de flegme scuipate pe obrazul popoarelor la nivel diplomatic (dar inteleg de ce suntem pusi sa scuipam inspre Rusia si China).  Posibil ca expulzarile sa fie un pas premergator si care sa ascunda adevarata miscare – cenzura 100% a informatiei venita din Est (cand iti bazezi stapanirea pe inselatorie, informatia adevarata este cu adevarat o arma care iti poate fi fatala). Ce castiga Romanii calcand peste principii si ca urmare scuipind inspre vecinii din Est? Citind comunicatul am o covarsitoare parere de rau ca am ajuns si noi sa fim la fel de penibili in exprimare si actiuni ca si co-cardasii nostri…..”nu exista alta explicatie plauzibila”….iti vine si sa razi, si sa plangi in acelasi timp.

Intentia Ferengilor este desigur aceea de a lasa in urma Brexitului o Europa ANTIRusia si o Rusie ANTIEuropa (vezi India-Pakistan); cum scuipatul nu este desigur ireconciliabil isi doresc si vor organiza si evenimente care includ varsare de sange. Aici sa vedem daca Romania va mai raspunde tot “- Da,am inteles, sa traiti!”.

Uite o explicatie plauzibila:

Vad ca pe site exista atentionare “Pericol major Libia, Pericol major Siria”; singura explicatie foarte probabila si singura plauzibila este ca pericolul se datoreaza desigur si chiar sigur agresivitatii Rusului si siretlicurilor Chinezului.

S-ar putea ca vorbele lui Winston Churchill sa fie adevarate si pentru Romania: “daca accepti umilinta de frica razboiului, le vei trai pe amandoua”.

editat 29.03.2018

Au fost prezentate si dovezile !!!

 

p.s. cazul “Lisa”: Violul ar putea fi exclus, pedofilia insa NU.

“The Kremlin on Tuesday turned Russian media reports about the rape of a 13-year-old girl in Berlin into a diplomatic spat with Germany.

Russian Foreign Minister Sergei Lavrov accused Germany of “covering up reality in a politically correct manner for the sake of domestic politics” in his annual press conference on Tuesday, Spiegel Online reports.

He added that he hoped “there would be no repeat of cases like that with our Lisa”, saying “it’s completely clear that she didn’t disappear voluntarily for 30 hours.”

Lavrov was referring to reports in the Russian media that a 13-year-old girl from a Russian immigrant family was abducted in Berlin on January 11th by “Arab-looking men” and raped repeatedly over a 30-hour period.

Berlin police have furiously denied this version of events, saying that while the girl did go missing briefly, any sexual contact appears to have been consensual.”

https://www.thelocal.de/20160126/moscow-accuses-germany-of-silencing-rape-of-russian-girl

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.