Satul de drept

Ceea ce se dezvaluie astazi in Romania demonstreaza ca spargerea in bucati a puterii accesibile poporului (legislativa, executiva, judecatoreasca si apoi in cioburi si mai mici – senatori, judecatori, procurori, etc) nu are legatura si nu duce la eliminarea abuzurilor.

Singurul motiv pentru care se insista pentru separarea puterilor in state este slabirea acestora in fata atacului organizat in mod piramidal al Ferengilor.

Mentinerea intreaga si concentrarea puterii inaccesibile poporului (puterea economica, izvorata din monopolul privat al producerii banilor, din avere si din reteaua de privilegii) finante, proprietati, averi, contracte (corporatii) asigura ca Lumea este condusa de catre Ferengi.

Se spune ca puterea corupe. Nu este adevarat. Numai puterea NEMERITATA corupe si cea mai nemeritata putere este aceea dobandita prin mostenirea averii si relatiilor.

Nu exista libertate fara independenta economica: cata vreme va persista sistemul financiar actual administrat prin banci “Nationale” Centrale care nu dau socoteala cetatenilor tarii respective (asa cum este si BNR), putin se va putea face in directia libertatii adevarate.

Situatia actuala este:

  1. Guvernantii sunt lipsiti de responsabilitate in fata poprului
  2. Legile sunt nedrepte
  3. Guvernarea este nedreapta
  4. Justitia este tardiva, incompetenta, nedreapta.

Sa nu uitam insa ca radacina acestei situatii este in popor: acesta este ignorant, dispretuieste cunoasterea si are un singur vis: imbogatirea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.