Statul de drept

“Statul de Drept este azi instituţia care sub aparenţa că lucrează în interesul nostru, apără interesele stăpânilor de sclavi – bogaţii. Ea realizează legiferarea urmăririi interesului de grup deasupra Interesului General prin introducerea obligatorie a Pluripartidismului. Acesta, aşa cum îi spune şi numele, este o instituţie Partizană care:
Legitimează ideea că interesul personal (sau de grup) poate fi satisfăcut prin lupta împotriva celorlalți – baza lui „Divide et impera”.
Garantează că populaţia nu se poate grupa în jurul Interesului General.
Permite desfăşurarea unui circ perpetuu care este folosit ca explicaţie pentru: „de ce îmbogăţirea bogaţilor şi sărăcirea săracilor este inevitabilă” şi care abate atenţia şi furia legitimă a populaţiei de la adevăraţii responsabili.
Populaţia este menţinută ignorantă încât nu înţelege lipsa de legătură între organizarea de concursuri de popularitate din patru în patru ani – numite impropriu „alegeri”, în care se votează un candidat dintre cei propuşi de Stăpâni, şi care se va preface în următorii ani că urmăreşte binele oamenilor – şi puterea de a-ţi influenţa propriul viitor. Garanţia că circul rămâne doar circ este Separaţia Puterilor (accesibile poporului) în Stat de Puterea Reală: Economia și Finanțele – care rămân inaccesibile poporului.
Pentru a putea stăpâni nestingheriţi bogaţii au legiferat separaţia puterii economice şi financiare de puterea accesibilă reprezentanţilor poporului – puterea politică. Puterea economico – financiară este păstrată concentrată în interiorul grupului de bogați în timp ce puterea accesibilă săracilor este spartă în bucăți din ce în ce mai mici: întâi în trei: executivă, legislativă și judecătorească apoi în continuare în sute de cioburi și mai mici: parlamentari (senatori/deputați) care dețin o putere atât de mică încât sunt imediat și cu ușurință distruși dacă se împotrivesc la a fi cumpărați de către bogați. Acest număr mare de cioburi ale puterii poporului asigură bogații că nu vor scăpa nici măcar din greșeală controlul, accesul în mediul politic fiind în mod evident pentru toată lumea strict controlat și accesibil doar celor lipsiți de calitate în realitate. „Calitatea” mediului politic este consecinţa promovării tipului de om aprobat de către Stăpânii Bogați şi ajungerea în funcţiiile Aparatului de Stat nu ca urmare a Competenţelor ci arbitrar, prin „vot popular”.
Conducătorii care au avut un grad semnificativ de putere (chiar dacă au avut şi ei lipsurile lor), şi care nu au acceptat să-şi trădeze poporul, au fost etichetaţi imediat drept „Dictatori”; ulterior au fost scoși în stradă un număr de nemulţumiţi dezinformați ignoranți (răul făcut din ignoranță doare la fel de tare ca și răul făcut cu intenție!), facultativ au fost folosiți și lunetiști străini care au ucis participanți din ambele tabere pentru a da aparența unei Revoluții, apoi „dictatorii” au fost eliminați – în general uciși după o mascaradă a unui proces – și înlocuiți cu Guverne Marionetă care acționează la ordin (sau la plată, sau din ignoranță) împotriva propriilor lor popoare. Ciocoii trâmbiţează că sunt Revoluționari în slujba Democraţiei, dar în România dacă ar fi ieșit chiar şi 1 milion sau chiar şi 7 milioane de oameni în stradă, tot nu ar fi justificat conform teoriei doctrinei democratice modificarea Legilor sau a Constituţiei pe sub masă şi fără o analiză extraordinar de serioasă.
Primele măsuri luate după Lovitura de Stat din 1989 au fost:
Injectarea în Constituție, în grabă, pe sub masă şi fără dezbatere, a favorizării bogaților în fața săracilor și a apărării averii lor private prin mijloace publice, a cedării Independenței și Suveranității României precum şi renunţarea la forma de guvernământ „Republică”.
Uzurparea avuției comune a cetățenilor României prin trecerea neconstituţională, frauduloasă a acesteia din proprietatea indiviză neînstrăinabilă comună a tuturor cetăţenilor (obștească) în proprietatea privată a statului pentru a putea fi apoi înstrăinată = jefuită (cum a și fost). Toate contractele legate de privatizarea proprietăţii private a Statului sunt nule întrucât reprezentanți nelegitimi ai Statului au vândut ceva ce Statul nu deținea.
Morţii de la Lovitura de Stat au avut rolul de a da o aparenţă de Revoluţie şi prin urmare o aparenţă de legimitate celor care au preluat puterea – model urmat şi la următoarele „Revoluţii” Portocalii. Este de menţionat că „Revoluţii” Portocalii pot avea loc numai în ţări controlate de Finanţa Internaţională ceea ce subliniază rolul pe care l-a avut şi îl are Coloana a V-a în România şi explică şi asasinarea grăbită a lui Ceauşescu în sărbătoarea Crăciunului.
Următoarele mișcări au constat pur-și-simplu în punerea în aplicare a paradigmei Privilegiului, devenit Lege Fundamentală a României.
Dacă politicienii sunt în buzunarul bogaților, Libertatea „Pieței” și Independența Băncilor Centrale (libertate și independență față de accesul poporului) asigură că bogații își pot urmări interesele fără să fie deranjați de amestecul săracilor. Astăzi este evident că Băncile și Corporațiile dictează Statelor Naționale și această putere derivă din interdicția Guvernelor de a acționa asupra Economiei și Finanțelor. Această situație certifică faptul că politicienii sunt numai niște circari care afirmă din gură că ne îmbunătățesc viața, fără să aibă mecanismele pentru a o putea face, conform actualei Constituții.
În aceeași categorie intră și  Libertatea Presei (libertatea presei de a fi 100% controlată prin sursa de finantare – reclamele – de către bogați) de aceea presa prezintă numai chestiuni neimportante și numai punctul de vedere al bogaților. „Cui îi controlezi gândurile îi controlezi acţiunile”; Mass-Media este principalul responsabil de prostirea maselor. Faptul că este Privată constituie o vulnerabilitate extremă la adresa Siguranţei Publice.”

citat din Ω NOUĂ LUME pagina 75

Cartea in intregime (primele 2 pagini sunt goale!)  la

Ω NOUĂ LUME – OPORTUNITĂȚI EGALE PENTRU TOȚI COPIII

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.