Momentul X

Ce apara inainte si ce mai apara azi NATO? Teritoriul tarilor nu poate fi furat. Averile si bancile straine nu sunt cea mai mare grija a romanilor. Ce ar avea romanii de pierdut daca bancile in loc sa fie occidentale ar fi estice? Daca resursele Romaniei, in loc sa fie furate de Vest ar fi furate  de Est? Romanii “de rand”, talpa tarii, NU au nimic de pierdut. Au de pierdut numai aceea care au averi atat de mari incat NU si le pot apara singuri si au nevoie ca acestea sa le fie aparate cu pretul vietii de catre romanii saraci.

-NATO apara actualul status-quo: o societate in care cativa bogati stau pe grumazul restului de 99.9%.

-Pentru aceasta foloseste FORTA SARACILOR caci nici un bogat nu isi poate apara singur bogatia. Bogatia si privilegiul bogatilor sunt aparate si mentinute de forta prostiei saracilor.

Este evident un razboi intre actualele structuri de conducere si de forta ale Romaniei. Nici una dintre ele nu se poate spune ca este independeneta, deoarece independenta si suveranitatea sunt imposibile fara independenta financiara si triada nucleara.

Cu toate acestea, este evidenta o lupta intre cei care considera ca Romania trebuie numai sa-si onoreze tratatele si cei care doresc sa aiba garantia ca Romanii vor muri luptand de partea NATO la momentul X – cand acesta va actiona ilegal. Sesizam si ceva graba la acestia.

Rezumat: apararea cu pretul vietii de catre saraci a pozitiei lor de datori catre bogati este o perversiune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.