2 Big 2 Fail, NOT 2 Big 2 Jail

##########Bankster-

Oamenii nu inteleg exact de ce situatia lor s-a degradat extrem, in ultimii 30 de ani, in toata lumea occidentala; privesc suparati acolo unde LI SE ARATA la televizor ca este DUSMANUL: spre Rusia, spre Statul Islamic, spre “asistatii social”…. si nu vad ceea ce este exact in fata ochilor:

BANCILE PRIVATE AU DISTRUS ECONOMIA FALSIFICAND PERMANENT SI FARA OPRIRE BANI.
Dupa lege, doar Guvernul are dreptul de a produce bani dar, in realitate, 97% !!! din “banii” in circulatie sunt produsi de catre Bancile Comerciale Private. Oamenii isi inchipuie ca bancile tiparesc bani pe care ii pun apoi in circulatie, ceea ce NU este adevarat. Bancile FALSIFICA bani (termenul de “falsificare de bani” ESTE CORECT folosit intrucat cu ocazia imprumuturilor bancile CREEAZA bani FARA NICI UN FEL DE COLATERAL – asta pentru juristi) pe care II PUN LA DISPOZITIA DIFERITELOR GRUPURI DE INTERESE PARTICULARE care controleaza apoi – prin diverse mecanisme financiare – toata economia. Altfel spus si mai concret, grupurile PRIVATE de interese folosesc banii cand acestia AU VALOARE iar la populatie banii ajung DUPA CE SI-AU PIERDUT VALOAREA. Acesta este mecanismul prin care un salariu in suma fixa ajunge din ce in ce mai neputincios ca si putere de cumparare, mecanismul care PRODUCE INFLATIA. DA, inflatia este un PRODUS, un produs al faptului ca poporul tolereaza sa fie condus DE CATRE CEI MAI LACOMI SI MAI RAI, ai faptului ca poporul tolereaza ca PUTEREA STATULUI SA FIE IMPARTITA (in legislativa, executiva si judecatoreasca), in contrast cu PUTEREA BANULUI care este concentrata in cateva buzunare, in ZONA SIGURA (azi) a averilor private, de unde este STAPANITA LUMEA.
A inceput si este in desfasurare un razboi, sclavule, intre bancheri si RESTUL LUMII; unii doresc reducerea populatiei Terrei la 500 milioane, restul lumii doreste DREPTATE si o IMPARTIRE ECHITABILA a avutiei. In acest razboi NU EXISTA POSIBILITATEA de a fi NEUTRU: refuzul de a lupta AJUTA CONDUCATORII ACTUALI AI LUMII, Bancherii.
Tu, te-ai gandit ce ai sa faci?

http://fairness.ro/wp/?p=2918

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.