Bogatii se imbogatesc, saracii saracesc; asta este Sistemul.

##lame_is_the_new_cool_by_jpsilva-d3528q5

 

“Daca oamenii rationali ar fi VRUT, AR FI PUTUT cu siguranta sa darame guvernarea actuala a lumii, bazata pe povesti si pe manipulare dar, din nefericire, oamenii rationali SLUJESC, PERMIT si FAVORIZEAZA psihopatia guvernarii Lumii de catre bogati prin REFUZUL FERM de a actiona in maniera DECISIVA impotriva ei. Nu exista nimic mai socant, insultator si revoltator decat lasitatea si liberalismul “intelectualilor”. Inamicului, Jihadistii ii vor taia capul; “intelectualii” doar vor ridica problema pe ordinea de zi a unei conferinte academice, vor semna o petitie si vor scrie o scrisoare catre editura… cat de trist, demn de mila si despret…sa traiesti intreaga viata fiind FRAIERUL PERFECT!” MH

Exista 1001 Miscari ANTI-Sistem. Dintre acestea, 1000 sunt creatia Sistemului in scopul autoprotejarii, dupa principiul: “Daca ti-e frica de un complot, organizeaza-l tu insuti (pentru a-l putea controla)!” Cea mai de succes dinte ele este Liberalismul.

Cum?! Dar Liberalismul este o doctrina politica “clasica”!  “Mantra” sa este “Sa nu superi pe nimeni, sa tii cont de toti si de oricine”, ceea ce este considerat in general corect si este in general acceptat. La o privire mai atenta doctrina este “Sa tii cont de unii (cei bogati) si sa nu tii cont de ceilalti (cei saraci) iar aceasta nedreptate sa fie aparata de insasi ceilalti (saracii).

Situarea (drepturilor) individului deasupra (intereselor) societatii introduce in societatea umana modelul de dezvoltare al cancerului. Celula canceroasa si urmasii ei prin defecte care produc REPRIMITIVIZAREA IN STATIUL DE ORGANISM UNICELULAR, NU mai percepe nici existenta organismului si nici rolul lor in organism, ceea ce face ca scopul existentei tumorii sa ramana numai CRESTEREA; fara nici o consideratie pentru nimic si nimeni altcineva. Exact in acelasi fel, primitivii din punct de vedere evolutiv si retardatii din punct de vedere psihologic NU PERCEP SOCIETATEA in care traiesc (Margaret Thatcher este notorie si pentru afirmatia “Societate nu exista, exista numai indivizi si familii) si ca si consecinta fireasca urmaresc neabatut numai interesul marunt, personal, al lor si familiilor lor – lezand pe toti ceilalti – restul societatii.
Pentru a evita raspunsul de AUTOaparare al societatii – iarasi la fel ca celula canceroasa – altereaza sistemul imunitar (legile, justitia) prin injectarea unui program parazit – doctrina politica liberala si legile elaborate conform acesteia – care prevad ca orice celula poate ajunge cat de mare doreste, ca orice celule se pot asocia intr-o tumora in scopul cresterii si mai accelerate si ca ORGANISMUL NU ARE VOIE SA SE OPUNA pretinzand ca transformarea canceroasa este un drept fundamental al fiecarei celule.

Intelegi atunci de ce toti politicienii sunt Liberali? Liberalismul legalizeaza furtul de la ceilalti sub masca “parerea ta conteaza”.

Liberalii sunt persoane FARA o Cauza – nu urmaresc decat EXCLUSIV interesul lor privat – si au ales sa lupte impotriva celorlalti prin inselatorie, pe furis, prin legi si obiceiuri care IMPIEDICA societatea sa se apere impotriva indivizilor si grupurilor (cardasiilor) care o ataca. Trist este faptul ca majoritatea oamenilor inteligenti dar “intunecati” = PSEUDOintelectuali sunt Liberali – adica au ales sa se vanda bogatilor, tot din interes personal. Aceasta situatie evidentiaza in acelasi timp prostia crasa a maselor care au pus in fruntea tarii un grup al carui singur interes este interesul personal, fara nici cea mai mica consideratie pentru popor.

” “(Pseudo)Intelectualii” sunt oameni de INactiune. Ei NU au convingeri, NU au o Cauza sacra si NU au dorinta de putere. Exact din acest motiv lumea ramane intr-o “baltoaca” irationala, fara vreo speranta de imbunatatire. Romania NU mai are intelectuali.

TOTUL se va schimba atunci cand O MASA CRITICA de -in realitate!- intelectuali radicali Nietzscheeni – fara nici o urma de simpatie pentru Liberalism, Crestinism, Buddhism, etc. – vor prelua scena – adica in curand!

Tinand cont ca “democratia” este in realitate o INSELATORIE si ca Lumea, INTOTDEAUNA a fost si va fi condusa de catre o Elita, SINGURA intrebare realista este “Care sa fie acea Elita?”

– familiile dinastice ereditatre privilegiate?

-sa fie bogatii?

-cei cu situatia sociala cea mai buna?

-sa fie celebritatile?

-soldatii si politia?

-sa fie corporatiile?

-bancile?

-sa fie “pietele”?

-tiranii si dictatorii?

-sa fie monarhii?

-autoritatile religioase Crestine, Musulmane etc?

….sau ar trebui sa fie cei mai inteligenti, talentati si luminati oameni din intreaga Lume, care au CEA MAI MAREATA VIZIUNE dintre toate: construirea Raiului pe Pamant si transformarea fiecaruia in cel mai bun om posibil in functie de potentialul cu care s-a nascut?” MH

http://www.dw.de/divided-society-the-gap-between-rich-and-poor/av-17981512

rezumat:

##keep-calm-and-stay-lame-3

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.