11. Libertatea – nu poti dori ce nu cunosti, nu te poti pazi de ce nu stii. Negationismul Istoric

 

Islam

“Data fiind ignoranta cu care este tratata, istoria celor 1400 de ani de Jihad impotriva non-Musulmanilor si impotriva Europei constituie una dintre cele mai radicale forme de negationism istoric. Revizionismul istoric este incercarea de a schimba mentalitatea asupra faptelor trecutului; este negarea crimelor istorice.

“Traim intr-o lume in care s-au facut si se fac in continuare mari eforturi pentru a falsifica faptele trecute si pentru a transforma istoria intr-o unealta de propaganda; guvernele, miscarile religioase, partidele politice si grupuri restranse de tot felul sunt ocupate cu rescrierea istoriei asa cum ar fi vrut ele sa fi fost, asa cum vor sa-i insele pe adeptii lor ca ar fi fost. Aceasta situatie este foarte periculoasa si pentru noi si pentru ceilalti – indiferent care ar fi acesti ceilalti – este periculoasa pentru Omenire in intregul ei. Pentru ca, fara indoiala, cei care nu accepta sa-si asume trecutul, sunt incapabili sa inteleaga prezentul si, in consecinta, nu sunt pregatiti sa faca fata viitorului.” Bernard Lewis

Cum a inceput mistificarea: Enciclopedia Britannica
Negationismul vestic, “revizionismul istoric motivat politic” in subiectul Islamului a inceput in Marea Britanie la sfarsitul secolului XIX.
In razboiul Ruso-Turc, Rusia a reusit sa invinga Imperiul Otoman. In 1878, dupa Congresul de la Berlin, Disraeli – Marea Britanie a incheiat un acord cu Otomanii, promitandu-le protectie militara impotriva Rusiei pentru “30 de arginti” – in acest caz Cipru. In vederea imbunatatirii relatiilor Anglo-Otomane s-a decis revizuirea Enciclopediei Britannica (editia 10 si urmatoarele) precum si alte surse si materiale care, pana atunci, descriau Islamul, Musulmanii si practicile Islamice drept “malefice”.
Ca sa intelegem mai bine, trebuie sa studiem relatiile Ruso-Britanice: Superputerea secolului XIX, Marea Britanie, ducea un “razboi teritorial” cu o alta potential-Superputere: Rusia. Interese se intersectau in Balcani -atunci sub ocupatie Turca.
Ar fi fost natural ca Rusia sa aiba influenta in zona respectiva: Sarbii, Grecii, Romanii si Bulgarii sunt cu totii ortodocsi, la fel ca Rusii.
Acest lucru insa nu convenea intereselor Britanice. Acesta este motivul pentru care Anglia s-a aliat cu Turcia si motivul adevarat pentru care a fost inventat mitul tolerantei Islamice fata de celelalte religii si culturi.

Este posibil si probabil ca actualul Guvern European sa se destrame – impreuna cu Marxismul Cultural care propovaduieste faptul ca toate culturile sunt la fel, toate tarile sunt la fel, toate religiile sunt la fel. Trebuie sa ne pregatim pentru situatia in care aceasta falsificare a istoriei, patronata de catre guvernele actuale, va fi inlaturata si vom putea studia din nou adevarata istorie a Islamului.

Ne-am obisnuit cu ideea FALSA ca Arabii si Turcii (si alte natii) au fost DINTOTDEAUNA Musulmani si uitam un lucru semnificativ: in anul !550 existau exact ZERO Musulmani pe Terra.

De la crearea Islamului in secolul VII si pana astazi, Jihadul Islamic a ucis mai mult de 300 milioane non-musulmani si a torturat si luat in sclavie mai mult de 500 milioane persoane. In prezent sunt mai mult de 150 atacuri Jihad mortale in fiecare luna si vor continua atata vreme cat exista tinte non-Musulmane si atata vreme cat exista Islamul.

Ca sa intelegem violenta care erupe din nou astazi trebuie sa asimilam:

1. Temelia
a. Cei 5 stalpi ai Islamului
b. Coranul – Cartea lui Allah
c. Sunnah – “Calea” profetului Muhammad
* Batalia de la Badr
* Batalia de la Uhud
* Batalia de la Medina
* Cucerirea orasului Mecca
d. Legea Sharia
2. Jihadul si dhimmi
a. Ce inseamna Jihad: obligatia fiecarui si tuturor musulmanilor pentru Jihad
b. Al-Banna despre Jihad
c. Dar al-Islam si dar al-Harb: Casa Islamului si Casa Razboiului: obligatia atacului tuturor teritoriilor ramase inca nemusulmane.
*al-Takiyya – inselatoria incurajata religios
*rolul al-Takyyia ca parte centrala a razboiului demografic anti-European
*Naskh – abrogarea paragrafelor pacifiste de catre paragrafele razboinice ale Coranului
d Jihadul in istorie
* Primele 5 valuri majore ale Jihadului – Arabii (622 – 750)
* Al doile val al Jihadului – Turcii (1071 – 11 septembrie “nine-eleven” 1683 Viena)
e Dhimmi – discriminarea extrema a non-musulmanilor prin taxe, reguli umilitoare, ingradirea profesiilor permise, rapirea baietilor si convertirea fortala la Islam, comertul cu Eunuci
f. Sclavia non-musulmanilor in cadrul Islamului

” Cand un tinut isi respinge legendele, nu mai percepe decat Falsitate in trecutul sau; poporul isi percepe eroii drept niste prosti si mincinosi. Acesta ese un semn al declinului si gloria sa nu poate sa dureze. Ramurile care isi reneaga radacinile nu dau multa vreme fructe.” Rudyard Kipling”2083

Rzumat:

“Deși reușise să fie confirmat pe viață în domnie (1699) și reconfirmat de noul sultan în 1703, domnul a lucrat în permanență să-și asigure în străinătate un refugiu de turci, fiind conștient de precaritatea situației sale. În cele din urmă, a fost luat prin surprindere, fiind mazilit în aprilie 1714 și dus cu întreaga familie la Constantinopol, unde a fost torturat pentru a ceda turcilor toată averea sa. Constantin Brâncoveanu a fost executat pe 15 august 1714, împreună cu cei patru fii ai săi (ConstantinȘtefanRadu și Matei) și cu sfetnicul Ianache Văcărescu.”

http://ro.wikipedia.org/wiki/Constantin_Br%C3%A2ncoveanu

 

plus:

https://www.youtube.com/watch?v=Z2i3rg5Vc-8 de la minutul 51.00

##Iraqui

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.