Libertatea – nu poti dori ce nu cunosti, nu te poti pazi de ce nu stii. 10. Fascismul

#500px-Fascist_symbol.svg

Nu poti dori ce nu cunosti; nu te poti pazi de ce nu stii.
Ce este FASCISMUL?

Fascismul este *dictatura *terorista, pe fata, a celor mai *reactionare, celor mai *sovine, celor mai *imperialiste elemente ale capitalului financiar…fascismul nu este o forma de guvernare aflata deasupra claselor sociale si nici o guvernare a paturii mijlocii si a saracilor prin intermediul capitalului.
Fascismul inseamna conducerea DIRECT de catre INSUSI CAPITALUL FINANCIAR.
Fascismul este un MASACRU minutios ORGANIZAT al saracilor in general si al tuturor celor care incearca sa edifice o societate in care OMUL este apreciat DEASUPRA CAPITALULUI, in special.

*IMPERIALÍSM s.n. 1. Stadiul ultim al capitalismului, care se caracterizează prin dominatia monopolurilor si a capitalului financiar, în care exportul de capital a dobândit o însemnătate primordială, prin formarea de uniuni monopoliste internationale care îsi împart între ele lumea. 2. Politică de cotropire a unor teritorii străine pentru a le exploata. [Cf. fr. impérialisme].

1. DICTATÚRĂ, dictaturi, s. f. 1. (În Roma antică) Demnitatea, puterea, autoritatea exercitată de un dictator. 2. Institutie politică, putere de stat în care o persoană (sau un grup de persoane) este învestită cu autoritate nelimitată prin legi si adesea bazată pe violentă. ♦
2. TERORÍSM s. n. 1. Metoda de coercitie prin provocarea fricii generalizate in interiorul unui grup sau organizatii pentru a-l forta sa actioneze impotriva propriei vointe 2. Atitudine, manifestare teroristă. – Din fr. terrorisme.
3. REACTIONÁR, -Ă, reactionari, -e, adj. Care apartine sau care este specific reactiunii politice, care se referă la reactiune; care este ostil fată de progres; retrograd. ♦ (Substantivat) Adept al reactiunii politice, persoană care are o atitudine ostilă fată de ceea ce este înaintat, progresist si care luptă pentru mentinerea sau reinstaurarea rânduielilor vechi, perimate. [Pr.: re-ac-ti-o-] – Din fr. réactionnaire.
4. SOVINÍSM s. n. Ideologie si politică de atâtare a urii si dusmăniei între natiuni si popoare, de propagare a ideii superioritătii unei natiuni asupra altora, de promovare a exclusivismului si intolerantei nationale; nationalism extremist. – Din fr. chauvinisme.

Rezumat:

Solutia bogatilor pentru Lumea de Maine este selectia in functie de avere. Mizeaza pe faptul ca latul va actiona abia IN VIITOR sugrumind copiii si nepotii (dar atunci rezistenta va deveni imposibila!), astfel incat PARINTII – legiunile de zombie care bantuie mallurile – VOR TOLERA IN PREZENT ca acesta sa fie “intins in pozitie”. TU TOLEREZI lumea in care doar BANUL VORBESTE?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.