Azi, 85 indivizi detin aceeasi avutie ca si cei mai saraci 3.5 MILIARDE la un loc!

Diferenta dintre cei mai bogati si cei mai saraci este din ce in ce mai
mare, in crestere accelerata. Saracii saracesc si bogatii se
imbogatesc.
85 persoane detin aceeasi avutie ca si cei mai saraci 3.5 MILIARDE ! Cand prea mult este prea mult?
Nu avem decat trei posibilitati:
1. Stat politienesc
2. Revolutie
3. O NOUA LUME

Ce sa fie?

…deocamdata, uite care sunt semnele:

 

Pe tine te-a umilit cineva obligandu-te sa accepti cateva miliarde de Euro, pe care nu le meritai?
Ultima banca “gratiata” prin “infuzie de capital” este “Banco Espirito Santo”, cea mai mare banca Portugheza, PRIVATA, controlata de Dl. Ricardo Espírito Santo Silva Salgado. Acesta a fost “umilit”??? fiind “obligat sa accepte”??? , fara sa merite, un pachet de salvare de 5 MILIARDE de EURO !
Capitalismul a intrat in coma in 2008 cand cele mai mari banci PRIVATE au intrat in incapacitate de plata. In 2008 au fost reanimate prin masura SOCIALISTA care a constat in interventia STATULUI care a folosit BANII POPORULUI pentru iesirea din criza. Spre deosebire de cazurile similare, in care cel care investeste pentru a scapa de la faliment o intreprindere se alege cu un CASTIG, in cazul bancilor investitorul (adica poporul) nu s-a ales decat cu faptul ca S-A INDATORAT SUPLIMENTAR. Banii bagati de catre oameni in banci s-au constituit in DATORIE!
Pe tine te-a umilit cineva obligandu-te sa accepti cateva miliarde de Euro, pe care nu le meritai?

Sistemul bancar este instrumentul central al interesului, controlului si strategiei Vechii Ordini Mondiale. Atata vreme cat detin controlul banilor, puterea lor nu poate fi revendicata. De aceea, controlul lor asupra banilor trebuie sa inceteze. Bancile trebuie sa fie in responsabilitatea poporului. Un guvern democratic ce nu conduce bancile, NU CONDUCE TARA, astfel incat alegerile sunt fara rost. Este simplu ca “Buna ziua” ! Daca bancherii in trecut au investit in razboaie (finantand ambele tabere), si au facut profituri uriase prin intermediul lor, astazi au constituit uriase institutii internationale cu interese pe intreg globul. Nu pot da gres in a fi castigatorii finali ai oricarui razboi pe care oamenii l-ar duce pe acest pamant. Cu exceptia unui razboi indreptat specific asupra lor si asupra bancilor private.

Interminabila dezbatere despre economie, politică şi libertate se reduce la o singură întrebare: CINE trebuie să CONTROLEZE BANII: angajatii poporul sau un mic grup fascist de privaţi ultrabogati, care nu sunt răspunzători în faţa nimănui dar care controlează poporul? Nici o banca PRIVATA nu trebuie sa mai existe pe suprafata pamantului. Orice altceva este propagandă.

Are vreun pic de sens? Privatizarea profitului si socializarea pierderilor? Joci un joc in care GARANTAT esti perdant? PROIECTAM O NOUA LUME

http://www.nytimes.com/2014/08/05/business/international/banco-esprito-santo-patriarch-humbled-amid-bailout.html?_r=0

PROIECTAM O NOUA LUME

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.