America

 

Ame

“America practica fascismul economic, al carui plan este sa cucereasca intreaga lume prin actiunea Capitalismului-American-cu-piete-libere care, in imaginatia conducerii fasciste, va face ca America sa fie cea mai puternica natiune a lumii, pentru eternitate.
Fascismul economic American este implementat cu participarea celei mai costisitoare masini de razboi din istoria omenirii, sprijinita de faimosul complex economic militaro-industrial.
Masina de razboi Amrericana in nici un fel nu poate fi inteleasa ca fiind defensiva. Datorita unor motive simple geografice, este aproape imposibil sa invadezi America. Tot ce i-ar trebui Americii ca sa se apere ar fi o aviatie excelenta, submarine excelente si cateva portavioane. Acestea ar opri orice amenintare serioasa la adresa Americii. Aproape ca nu are nevoie de soldat.
Atunci, de ce are America o armata uriasa? Ca sa intervina agresiv in afacerile altor tari – cum ar fi Vietnam, Irak, Afganistan si inca multe altele.
Cine porneste razboaiele? Elita fascista capitalista Americana, proprietarii privati ai complexului militaro-industrial.
America are cel mai mare si mai costisitor aparat de spionaj din lume si are capacitatea de a putea spiona pe oricine, inclusiv lideri ai altor natiuni.
America este o dictatura fascista in care dictatorii fascisti nu apar niciodata in public. Ei isi trimit doar papusile sa joace rolul de “politicieni” – o denumire incorecta intrucat nici unul dintre politicienii alesi prin vot NU ARE NICI O PUTERE intr-o dictatura economica fascista – si sa faca cu mana multimilor credule la adunari si conventii ridicole.
America a perfectionat ideologia fascismului si a gasit solutia exacta care permite sa fii fascist, fara sa fie evident ca ai fi. Nu exista nici un Hitler, Mussolini sau Franco in fascismul aberican, nu exista camasi negre sau maro, nu exista marsuri cu torte, nu exista steaguri de partid fasciste arborate pe toate cladirile, nu exista Gestapo, nu exista lagare de concentrare, nu exista atac impotriva religiei. Exista numai esenta: un minuscul grup ultrabogat care are interese contrare restului societatii ce detine puterea pentru a-si impune vointa si interesul asupra tuturor ceilalti – prin mijloace economice.
Unii se vor simti indignati, “Cum ar putea America sa fie fascista? Oricine are dreptul sa vorbeasca liber!” ….Ceea ce au, in realitate Americanii este dreptul de a vorbi fara sa fii deloc bagat in seama…bogatii nu sunt catusi de putin interesati de ceea ce au ei de spus… cainii latra, caravana trece. Aceasta situatie produce oamenilor o falsa constiinta. Nu numai ca acest drept poate aduce capitalistilor profit (Facebook, Tweeter, televiziuni comerciale care se bazeaza pe talk-show, etc.) dar si ajuta la mascarea naturii fundamental fasciste a Americii.
Dreptul la libera exprimare are valoare numai in masura in care poti spera ca va schimba ceva. In America, indiferent de ce spune poporul, indiferent pentru cine voteaza -nimic nu se schimba niciodata. Conducerea fascista – stapanii politicienilor-paiata – ramane la conducere orice-ar fi.
Pune-ti o simpla intrebare despre natura fascismului. Nu este una din trasaturile sale definitorii aceea ca nu poti scapa de dictatura fascista? Nu exista nici o modalitate ca sa-i votezi disparitia. Clasic, acest lucru s-a obtinut prin scoaterea in afara legii a tuturor celorlalte partide. In America, fascismul a devenit mai perfectionat si permite partidelor si alegerilor sa se dezvolte – PENTRU CA ACESTEA NU AU NICI O RELEVANTA SI NICI UN EFECT, ELE NU AFECTEAZA DICTATURA FASCITA CATUSI DE PUTIN. Liderii fascisti nu sunt niciodata disponibili pentru a fi votati, nu dau socoteala absolut de loc poporului in timp ce controleaza 100% viata acestuia si, nu exista nici o posibilitate ca sa fie inlaturati de catre popor.
Astfel, retorica Americana se automaguleste afirmand ca America este o democratie minunata, in care fiecare are dreptul sa vorbeasca liber, in timp ce, in realitate, America este o dictatura fascista in care fiecare are dreptul sa vorbeasca singur, fara sa poata schimba nimic, iar poporul este 100% lipsit de putere. Cum scapi de superbogati, de marile banci private, de vastele corporatii multinationale, de piata “libera”? Ei bine, NU POTI.
Cine controleaza America: poporul sau bancile, corporatiile si pietele? Strada Principala sau Wall Street? Trezeste-te!
America este o dictatura fascista a Sionistilor si masonilor albi anglo-saxoni protestanti, una dintre cele mai perfide care au existat vreodata. Invatand din cauzele care au dus anterior la caderea fascismului, a facut eforturi extreme ca sa actioneze acoperita de o masca binevoitoare – ceea ce a functionat perfect.
Americanii sunt atat de ********* incat arunca vina asupra guvernului lor impotent pentru orice dar NICIODATA nu se uita deasupra paiatelor, spre papusari – dictatorii fascisti care ii manevreaza.
In Al Doilea Razboi Mondial victorios a fost fascismul. Nu fascismul politic European ci fascismul economic American. Fascismul American a condus lumea de atunci fara intrerupere si numai cea mai puternica revolutie a popoarelor urmata de adoptarea imediata a taxei de mostenire de 100% poate sa ne scape de acesti fascisti.
In anii ’60, America a lansat un razboi ilegal, de agresiune inpotriva Vietnamezilor comunisti. “Razboiul rece” nu a fost razboiul intre Vestul “liber” si Estul totalitar ci a fost un razboi intre FASCISM SI COMUNISM, INTRE FASCISMUL ECONOMIC SI REZISTENTA COMUNISTA impotriva acestei ideologii. Fascismul a castigat.
Cand este analizata corect, America este cea mai de extrema dreapta, fascista, natiune din lume. Vezi discursurile agresive ale sustinatorilor pietelor libere capitaliste, ale libertarienilor anarho-capitalisti, ale supravietionistilor, gazdelor emisiunilor radio cu continut ofensator, comentatorilor Fox News, Randroizilor, conducerii Tea Party, fundamentalistilor crestini, reprezentantilor Armatei (slugile complexului fascist militaro-industrial), ai Partidului Republican – urmasul Confederatiei Americii – inca rasisti pana in maduva oaselor si care nu sunt de acord nici astazi cu ideea ca sclavia ar fi rea, si asa mai departe.
De aici rezulta numai cresterea unui imens val de ura si otrava, de dispret TOTAL fata de comunitate si societate.
Tine minte, este un test simplu ca sa vezi daca traiesti intr-un stat fascist sau totalitar – nu poti sa scapi niciodata de cei care sunt, mereu aceiasi, la putere.
Americanii trebuie sa se intrebe cu seriozitate daca vor putra vreodata sa inlature de la putere actuala Elita nealeasa de popor – dictatura economica fascista – care conduce in realitate America.
Daca raspunsul este – nu, trebuie fie sa se revolte, fie sa inteleaga ca obedienta iresponsabila inseamna de fapt ACCEPTUL situatiei de sclav al stapanilor fascisti. ” Mike Hockney

6 thoughts on “America

  1. 1) Cine a intervenit decisiv in Europa in ambele razboaie mondiale, in favoarea libertatii? America!
    2) Cine a sprijinit masiv URSS in lupta impotriva nazistilor? America! 14.795 avioane, 7.056 tancuri, 375.883 camioane, 4.478.000 tone alimente, 15.417.000 bocanci… raportul aici: search.library.wisc.edu/catalog/WU9470315
    Asta apropos de “un razboi intre FASCISM SI COMUNISM, INTRE FASCISMUL ECONOMIC SI REZISTENTA COMUNISTA “. Daca luam drept corecta aceasta afirmatie, inseamna ca 2 natiuni fasciste s-au luptat in WW2: americanii cu germanii. CIudat! Nu era mai normal sa se alieze americanii cu germanii (aceiasi ideologie fascista) impotrova rusilor (comunisti)? Dar ce sa-i faci cand logica nu functioneaza…:)
    3) Cine a invins Japonia in WW2? America.
    4) Cine a permis libertatii sa existe in Europa de Vest dupa WW2? America!
    5) Cine a refacut Germania (RFG mai bine zis, caci atat au permis rusii) si Japonia, din ruine, dupa WW2? America!
    6) Cine a permis liberartatii si prosperitatii sa castige in partea de sud a Coreei (caci in nord s-au impus comunistii)? America. Asta apropos de razboiul din Vietnam unde americanii au pierdut in fata comunistilor. Nu au putut sa castige si in Vietnam macar jumatate de tara, sa infaptuiasca si acolo un miracol precum in Coreea de Sud.
    7) Cine a doborat dictatura comunista in Europa de Est, secatuind economic URSS? America.
    8) Ce faci dumneata aici in acest articol? Sofisme pt. a vinde in continuare fantoma marxismului genocidar, transpus din teoria in practica de catre Lenin, Stalin, Mao si alti dementi ai ideologiei totalitare comuniste, omorand zeci de milioane de concetateni si distrugand viitorul pe generatii a miliarde de oameni.
    PS: Poate ne explici ce ar trebui sa punem in locul Americii “fasciste”? Ce model (de tara) ti se pare corect?

    • Nu intelegeti nimic din Istorie (e adevarat ca Istoria adevarata nu este pe toate drumurile).
      Urmatorul ciclu istoric va fi Meritocratic (Meritocratic in realitate, nu “Meritocratic” Primo Laurentiu), adica o viata in care fiecare capata ceea ce merita datorita conditiei fundamentale de a asigura oportunitati egale tuturor copiilor, altfel spus, aceeasi linie de start pentru toti.

  2. 🙂 tot ati inteles. Numai ca pe dos. Chiar, ce surse de informatie aveti voi? Si cu ce concepte/repere si din ce surse academice lucrati cand folositi notiuni ca “fascism”, respectiv “dictatura”. Nu de alta, dar lucrurile cu America stau asa:

    https://ihincu.wordpress.com/2015/05/06/de-aia-tot-america-nu-europa-pentru-ca-we-the-people/

    si asa

    https://ihincu.wordpress.com/2015/05/08/8-mai-2015-ziua-victoriei-asupra-memoriei/

    Dar ca sa intelegeti lucrurile astea de pe linkurile indicate – inclusiv evenimentele recente gen Baltimore, ce se intampla in America lui Obama si cine sunt aia care vor sa distruga America si sa faca din ea dictatura care n-a fost niciodata in peste 200 de ani – stanga progresista si multiculturala, autointitulata fara niciun pic de legitimitate “liberala” – asta nu-i liberalism, e socialism rebotezat inca de pe vremea lui Norman Thomas, anii 40, gugaliti, informati-va, cititi-o pe Jonah Golberg sau pe Francois Revel, si veti intelege de ce -trebuie:
    a) sa aveti cunostinte istorice solide; n-aveti;
    b) sa stapaniti bine notiuni gen “democratie”, “democratie liberala”, “dictatura”, “fascism”, plus ceva drept constitutional comparat si institutionalism; nu e cazul;
    c)sa aveti si minte ca sa-telegeti si sa discerneti adevarul de minciuna, nebunia de sanatate mintala si jurnalismul (inclusiv cel occidental, puternic ideologizat stangist, adica progresist, adica obamist) de propaganda; nici asta nu reflecta articolul si site-ul dvs.

    Este, asadar, evident ca autorii acestui articol, cine or fi ei (mister, caci articolul nu-i semnat; domle, ce-mi plac astia care au curajul opiniilor si si le asuma public… fara identitate) nu beneficiaza de aceste avantaje indiscutabile in lupta cu opinia si realitatea 🙂 Si, adaug, in afara de cazul in care autorii de pe aici sunt platiti ca sa faca propaganda antiamericana stupida si mincinos-desantata, se pune problema si in ce masura beneficiaza de sanatate mintala. De aia, pentru orice eventualitate, va urez si multa sanatate 🙂

    • Nu ati contrazis cu argumente NIMIC din ceea ce am afirmat. Opiniile personale, in lipsa argumentelor, au valoare zero.
      Ce rol au bazele MILITARE SUA din Europa?

  3. In loc sa-l cititi pe X si Y dezaxat, mai bine puneti mana si cititi carti serioase, care va explica ce-i cu fascismul si cu liberalismul, in trecut si in zilele noastre. Gen “Marea parada – eseu despre supravietuirea utopiei socialiste” sau Jonah Golberg – Fascismul liberal – istoria secreta a stangii americane. Mari surprize veti avea, va promit 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.